Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Ya bu sabah erken test yine yaptım yani belki daha net bişi görürüm diye. Başka marka ile yaptım evde. Tertemiz negatif. Predictor ile yaptığımda silik çizgi vardı. Forumda okuduklarım da kafamı karıştırdı. Predictor yanıltıcı mı nedir bilemiyorum? Bugünde adet olcak gibi belim karnım ağrıyor of ya. Aşırı doz moralim bozuldu ya😔😒
Ya bende sendenim canm dün hayalet çizgi gördüm bugün erken gebelik aldım.ondan cozginccikmadi

Hiççç önemli değil şunu gördüm ya değerini şişmek filan aklıma gelmiyor bile sen çok üzülmüştün sana destek olmam lazımdı bende üzülmüştüm geçecek dedim hep çünkü moralde gelişmesi için lazımdı. Çünkü adam sana yumurtan yok demişti 😂dedim yumurta gelişmez anlarım tamam hiç gelişmiyor onu da anlarım ama bir kadına yumurtan yok denir mi birde daha kaçıncı günündü. Çok tuhafıma gitmişti takip et uzun zaman öyle de demi 🙈 dedim bırak bu doktoru diye sna 😂yoksam psikolojik yıpratıyordu seni. Her doktor iyi olacak diye kaide yok çünkü.
Gerçekten beni müşteri gibi gördüğünü anladım. Bugün de aşılamadan tüp bebekten bahsettim allahın manyağı. Hiç bişey demedim soru da sormadım çıktım. Bir daha asla o hastanenin kapısının önünden bile geçmem. Onun lafını dinleyip ovülasyon testini bırakmasaydım belki yumurtlamayı yakalayıp değerlendirirdim bile 🙈 hayırlısı artık çiçeğim. Geç olsun güç olmasın hep birlikte güzel mutluluklar yaşayalım ❣️

Gerçekten beni müşteri gibi gördüğünü anladım. Bugün de aşılamadan tüp bebekten bahsettim allahın manyağı. Hiç bişey demedim soru da sormadım çıktım. Bir daha asla o hastanenin kapısının önünden bile geçmem. Onun lafını dinleyip ovülasyon testini bırakmasaydım belki yumurtlamayı yakalayıp değerlendirirdim bile 🙈 hayırlısı artık çiçeğim. Geç olsun güç olmasın hep birlikte güzel mutluluklar yaşayalım ❣️
Hastanenin suçu yok bazen bir kişi için hastaneye kızma olsın canım hep bir şekilde birileri çıkar insanı yoran benimde denk gelmişliğim var. Bundan sonrası hayır olsın dilerim 🌸 üzüldüğnle kaldın onun yüzünden ama ben şuan yumurtluyor büyüyor olmasına çok sevindim ♥️

Benimde bat dündü test yaptım negatif ama ağrım yok beyaz akıntım var pazartesi erken gebelik testide yaptım ondada çıkmadı anlamadım gitti ara ara kaşıntım oluyor acaba mantar falan mı bilemedim kan testimi yaptırsam onuda bilemedim :KK43:
Ben hala olmadım benimde akıntım var ama kaşıntı yok bekliyorum 23 ünde test yaptım negatifti biraz daha bekleyip test yapıcam sende öyle yap 😘

Ben sizden umutluydum 🙄belki hamşsiniz pembemsi kanama ondan olabiliyor 🙈
Valla ben de kendimden umutluydum ama anlamadım adetimden önce hiç pembemsi damla şeklinde kan gelmez benim normalde, kahverengi akıntı olur. Tam acıkıyorum yemek görünce midem kalkıyo sabahtan beri midem ağzımda dolanıyorum. Şimdi böyle olunca acaba mı diyorum ama umudum yavaş yavaş gidiyor

Valla ben de kendimden umutluydum ama anlamadım adetimden önce hiç pembemsi damla şeklinde kan gelmez benim normalde, kahverengi akıntı olur. Tam acıkıyorum yemek görünce midem kalkıyo sabahtan beri midem ağzımda dolanıyorum. Şimdi böyle olunca acaba mı diyorum ama umudum yavaş yavaş gidiyor
Bat kaçtı peki? 🤔 Ayy hiç umudunu kesme adet olup hamiş de olblrsin çünkü yumurtlaman geç olanda oldu o tutmuştur belki bilemezsin hemen düşürme keyfini canım bekle dur bakalım. Test yaptın mı peki?

X