Umut her zaman var canım, malesef ama regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi.. 10. gün erken 2 gün sonra erken gebelik yap veya kan ver istersen.Iyi aksamlar kizlsr adetime 3 gün var catlamanin 10. Günü bugün cok adet sancilarim ve bel agrim var sizce bunlar varken umut varmi hala ? Yani bu bel agrisi vr adet sancilari olup pozitif gören varmi
Çizgi net görünüyor, ilk dakikalarda mı çıktıKızlar yorumlar mısınız
Evet özellikle sol tarafımda oluyor bacağıma vuruyor ağrısı uykuya gelince gece gündüz uyumak istiyorum ama kızım izin vermiyorSağol canım 2 haftaya kadar değerlerin artmış olur net ultrasonda görür hayırlısıyla
Kasık ağrısı oluyor mu sendede arada bi ağrı tutuyo beni bide çok uyuyorum
Çok sağolunTebrikle sağlıkla gelsin evladınız
Adetim 1 gün geçti üstteki testte ve 3.gün sabah yaptım 2. TestiTebrik ederim canım. Maaşallah.. Sağlıkla ilerlesin inşallah.. Evde yaptığın testlerin zamanı nasıldı? Yine adet geçtikten sonra mı yapmıştın?
Hadi hayırlısı canımsağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim sağolunHayirli ugurlu olsun tatlim mart bitmeden hamilelik haberleri almaya devam ediyoruz ne guzel
Hey maşallah canım ya ne kadar güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Faydasını gördün mü canıminciri elinle kopar 6-7 adet onu kaynat 15 dk soğusun sonra 4 adet havucu elinle kır onu da 20 dk kaynatacaksın ama bu ikisi kesinlikle aynı tencerede olmayacak soğuduktan sonra ıkisini karıştır bir kapta sabah aksam tüket anım
EvetÇizgi net görünüyor, ilk dakikalarda mı çıktı
Yaa insallah bu aksam böyle sancilarim olunca ümidim pek kalmadi dünde yemek yaparken yasadim bu agriyi yani hamilelikteki adet sancilari bunlarmi acaba yani bildigin adet oldum.olucam 1 haftadirUmut her zaman var canım, malesef ama regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi.. 10. gün erken 2 gün sonra erken gebelik yap veya kan ver istersen.
Merhaba, benimde aynı şekilde herşey iyi çıkıp sadece prolaktin 37 çıktı bir dahaki ay tekrar gel bakalım dedi ama ilaç vermedi acaba sizin kaç?Selam kızlar ben doktorun yanından çıktım. Bir sorun yok dedi şükürler olsun yumurtalar da iyi durumda dedi. Dün endişelendim dedim sorun yok sadece kesin konuşmak için bekledim rahat ol dedi. Sadece prolaktin yüksek dedi onun için de ilaç verdi. Sonra gel tekrar prolaktin düşmüş mu bakalım dedi. Bir de başka bir folik asit takviyesi verdi onu aldım. 3 ay olmuş daha denemeye devam dedi. Bir daha prolaktin için gittiğimizde eşim de test verecek ben hemen istemedim en azından 1 ay daha deneyelim diye sperm testini yaptırmadık. İnşallah prolaktin düşünce hamile kalacağım inanıyorum
Benimde bat dündü test yaptım negatif ama ağrım yok beyaz akıntım var pazartesi erken gebelik testide yaptım ondada çıkmadı anlamadım gitti ara ara kaşıntım oluyor acaba mantar falan mı bilemedim kan testimi yaptırsam onuda bilemedimArkadaşlar dün regli günümdü test yaptım negatif. Ama dün gece aralıklarla adet sancısı çektim bugün sabah yine ağrım oldu ancak adet olmadım akıntım var sadece testi tekrar yapmalı mıyım sizce beklemeli miyim Ümit var mı sizce
sen bence üstüne gördünYani bu ay biraz kısa sürdü ilk iki gün baya fazla geldi üçüncü gün azalmaya başladı 4 gün falan sürdü
görmedim :) çünkü ben ovulasyonu 5 gün yaptım yumurtladım sandım bıraktım testide ilişkiyi de meğer yumurtlamamışım ben ilişkide olmayınca bende işe yaramadı ama bu benim işgüzarlığımdan oldu onun mutlaka faydası vardırFaydasını gördün mü canım
Ama alttan muayene etti bir şey demedi doktor :/sen bence üstüne gördün
kuzum ben ince çizgiyi bunda daha net gördüm dünkü testte oktu bunda var yarın sabah yine yap bunu nezaman yaptın ??Kızlar yorumlar mısınız
eğer küçükse anlayamaz 5 haftalık olması lazımAma alttan muayene etti bir şey demedi doktor :/