Sen dünü değerlendirdin mi canım?Kızlar ilk testlerde tarih yazdım son tek attığım testte yine 24 mart ama akşam 9 da yaptim yorumlar misiniz canlarim
Yani pazartesi randevu var bakalım umarım o zaman belli olur ne olduğu :/eğer küçükse anlayamaz 5 haftalık olması lazım
canım benim hayırlısı ne ise o olsun ben geçen 3 ayda resmen kendimi yırttım ama olmadı neler denedim neler ama yokkk kısmet bu ay geçen aylardaki hevesim hiç yok boşa kürek çeker gibiyim kısmet ovulasyonu önemsiyorum ve dikkatli takip yapıyorum ilişkileri ona göre yapıyorum ama daha hevessizim geçen ayar içim içime sığmıyordu bu defa öyle değilGünaydın kızlar. Ya bu sabah erken test yine yaptım yani belki daha net bişi görürüm diye. Başka marka ile yaptım evde. Tertemiz negatif. Predictor ile yaptığımda silik çizgi vardı. Forumda okuduklarım da kafamı karıştırdı. Predictor yanıltıcı mı nedir bilemiyorum? Bugünde adet olcak gibi belim karnım ağrıyor of ya. Aşırı doz moralim bozuldu ya
sen bence üstüne gördün öyle tahmin ediyorumYani pazartesi randevu var bakalım umarım o zaman belli olur ne olduğu :/
Öyleyse boşuna femara kullandım yinesen bence üstüne gördün öyle tahmin ediyorum
Günaydın canım..Amin insallahGünaydın canlargünümüz güzel geçsin
kız ben 20 mart akşamı - 22 mart akşamı - 24 mart akşam saat 8 ve bu sabah 5 te değerlendirdim :))))Sen dünü değerlendirdin mi canım?
sen yeterki hamile olda bırak hap boşuna olsun :) yemişim hapını yawÖyleyse boşuna femara kullandım yine
Dogrudur.Ben hamile iken olmuştu o akıntı,ıslaklık hissi .Hamilesindir inşallah ..Bat 27 Mart test yaptım geçenlerde negatif çıkınca kan verme gereği duymadım bekliyorum sadece fakat 2 gündür rahimde yumuşama akıntı yoğunluğu yaşıyorum genelde regl gününe az kalında rahimde kuruluk olur ve genel bilgi budur sizce yanlış mı biliyorum.
canım benim hayırlısı ne ise o olsun ben geçen 3 ayda resmen kendimi yırttım ama olmadı neler denedim neler ama yokkk kısmet bu ay geçen aylardaki hevesim hiç yok boşa kürek çeker gibiyim kısmet ovulasyonu önemsiyorum ve dikkatli takip yapıyorum ilişkileri ona göre yapıyorum ama daha hevessizim geçen ayar içim içime sığmıyordu bu defa öyle değil
Valla canım bende cidden çok yoruldum ya. Yaş da ileri olunca her geçen ay zarar yazıyor gibi. Ya bu ay da olmazsa cidden tüp bebek tedavisine gidicem ya çok bunaldım valla.kız ben 20 mart akşamı - 22 mart akşamı - 24 mart akşam saat 8 ve bu sabah 5 te değerlendirdim :))))
Canım rahim yumuşaması dediğin şeyi nasıl anlıyorsun?Bat 27 Mart test yaptım geçenlerde negatif çıkınca kan verme gereği duymadım bekliyorum sadece fakat 2 gündür rahimde yumuşama akıntı yoğunluğu yaşıyorum genelde regl gününe az kalında rahimde kuruluk olur ve genel bilgi budur sizce yanlış mı biliyorum.
Hamilelik olursa resmen mucize olacak eşim görevdeydi ve sade tek ilişki oldu bu ay oda 35 günde bir regl olan biri 21. gün yumurtlar teorisinden çok önceydi reglin 12.ci günüydüDogrudur.Ben hamile iken olmuştu o akıntı,ıslaklık hissi .Hamilesindir inşallah ..
hadi kız inşallah şu ebru bir dönemedi bakalım o ne dicekValla canım bende cidden çok yoruldum ya. Yaş da ileri olunca her geçen ay zarar yazıyor gibi. Ya bu ay da olmazsa cidden tüp bebek tedavisine gidicem ya çok bunaldım valla.
Bu arada sen pik ve çatlamayı bence yakalamışsın bu sefer oldu gibi
Canım rahim yumuşaması dediğin şeyi nasıl anlıyorsun?
Açıkça yazacağımValla canım bende cidden çok yoruldum ya. Yaş da ileri olunca her geçen ay zarar yazıyor gibi. Ya bu ay da olmazsa cidden tüp bebek tedavisine gidicem ya çok bunaldım valla.
Bu arada sen pik ve çatlamayı bence yakalamışsın bu sefer oldu gibi
Canım rahim yumuşaması dediğin şeyi nasıl anlıyorsun?
çok güzel yüklemişsin annesi tebriklerrr hamilesin maşallah sanaAy anlamıyorum bu foto yüklemeden yanlışlık olursa kusura bakmayın
hay maşşallah sağlıkla ilerlesin canım benim darısı başımızaKızlar 381 çıktı