Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim hayırlısı ne ise o olsun ben geçen 3 ayda resmen kendimi yırttım ama olmadı neler denedim neler ama yokkk kısmet bu ay geçen aylardaki hevesim hiç yok boşa kürek çeker gibiyim kısmet ovulasyonu önemsiyorum ve dikkatli takip yapıyorum ilişkileri ona göre yapıyorum ama daha hevessizim geçen ayar içim içime sığmıyordu bu defa öyle değil

Bat 27 Mart test yaptım geçenlerde negatif çıkınca kan verme gereği duymadım bekliyorum sadece fakat 2 gündür rahimde yumuşama akıntı yoğunluğu yaşıyorum genelde regl gününe az kalında rahimde kuruluk olur ve genel bilgi budur sizce yanlış mı biliyorum.

Dogrudur.Ben hamile iken olmuştu o akıntı,ıslaklık hissi .Hamilesindir inşallah ..

kız ben 20 mart akşamı - 22 mart akşamı - 24 mart akşam saat 8 ve bu sabah 5 te değerlendirdim :))))
Valla canım bende cidden çok yoruldum ya. Yaş da ileri olunca her geçen ay zarar yazıyor gibi. Ya bu ay da olmazsa cidden tüp bebek tedavisine gidicem ya çok bunaldım valla.
Bu arada sen pik ve çatlamayı bence yakalamışsın bu sefer oldu gibi
Canım rahim yumuşaması dediğin şeyi nasıl anlıyorsun?

hadi kız inşallah şu ebru bir dönemedi bakalım o ne dicek

Açıkça yazacağımakıntı hissi sevmediğim bir durum ve temizlerken orası kendini bırakmış gibi geliyor nasıl desem ilişki esnasında ilk anda mesela çok sert oluyor ve zevk alınca yumuşama olur ya öyle diyebilirim.

Progesteronum bu sefer 15,6 çıktı kızlar. 1 haftadır boşuna ağlamışım yumurtlamam olmuyor diye. Meğer adetim 28günde olmadığı için düşükmüş geçen hafta. Böyle kötü yönlendiren size müşteri gözüyle bakan doktorlardan Allah hepimizi korusun. İlk fırsatta değiştiriyorum doktorumu.

Cikmis sonucun e nabizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…