Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide hamile olarak ekleyebilirsiniz adetim 6 gün geçti kan verdim 2424.1 çıktı

Allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah kucağınız tez vakitte dolsun sizde evlat sevgisini tadarsınız inşallah

Benide hamile olarak ekleyebilirsiniz adetim 6 gün geçti kan verdim 2424.1 çıktı

Allahım olmayanlara da nasip etsin inşallah kucağınız tez vakitte dolsun sizde evlat sevgisini tadarsınız inşallah
Hayırlı olsuuuuuun ne güzel ve 6 gün sonra ilk kez verdiyseniz sabrınıza da maşallah

Tebrik ederim
Bende en son beta verdiğimde 5000 olmustu kese göründü bi kaç gün sonra bidaha gidicem hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah minnoşlar

Tebrik ederim
Bende en son beta verdiğimde 5000 olmustu kese göründü bi kaç gün sonra bidaha gidicem hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah minnoşlar
Sağol canm senin bebiş inde hayırlı olsun bana 2 hafta sonra gel dedi doktorum ultrasona alacam dedi

Benim de son reglim 17 şubattı, 28 günde bir regl olmuyorsunuz sanırım siz, yeni batın 17 Mart olması gerekirdi yoksa... inşallah gebesinizdir, güzel haberinizi bekliyorum
Son adetim biraz uzun sürmüştü ondan mı bilmiyorum ama uygulamadan takip ediyordum öyle yazıyordu. Bebek düşünene kadar hiç bu döngülerden tarihlerden haberim yoktu zaten :) bugün kan testi de yaptırdım. Beta hcg 37,84 çıktı. Doktor bi kıpırtı var ama daha çok erken dedi. Adet geciktikten 5-6 gün sonra tekrar gel yine bakalım dedi.

Sağol canm senin bebiş inde hayırlı olsun bana 2 hafta sonra gel dedi doktorum ultrasona alacam dedi
Sağol canım 2 haftaya kadar değerlerin artmış olur net ultrasonda görür hayırlısıyla
Kasık ağrısı oluyor mu sendede arada bi ağrı tutuyo beni bide çok uyuyorum

Bende adetim 4 gun gecikince gittim 43 çıkmıştı pozitif dedi
3 gun sonra bidaha kan verdiğimde 256 olmustu
Insallah seninde sağlıkla ilerler

Ne güzel demişsin Artık bu ay da olmazsa ki olacağını düşünmüyorum işte. Önümüzdeki ay ciddi manada düşünmeyi bırakmayı düşünüyorum Umarım başarabilirim ve umarım işe yarar

Evde test yaptım 2 gün arayla koyu bir şekilde çift çizgi çıktı kendimi pek kaptırmak istemedim 2. Çocuk olacak Allah izin verirse
Tebrik ederim canım. Maaşallah.. Sağlıkla ilerlesin inşallah.. Evde yaptığın testlerin zamanı nasıldı? Yine adet geçtikten sonra mı yapmıştın?
Hadi hayırlısı canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Hayirli ugurlu olsun tatlim mart bitmeden hamilelik haberleri almaya devam ediyoruz ne guzel

Iyi aksamlar kizlsr adetime 3 gün var catlamanin 10. Günü bugün cok adet sancilarim ve bel agrim var sizce bunlar varken umut varmi hala ? Yani bu bel agrisi vr adet sancilari olup pozitif gören varmi

OO hamileler çoğalmış, bugün 3 oldu, tebrik ediyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…