Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlsr adetime 3 gün var catlamanin 10. Günü bugün cok adet sancilarim ve bel agrim var sizce bunlar varken umut varmi hala ? Yani bu bel agrisi vr adet sancilari olup pozitif gören varmi
Umut her zaman var canım, malesef ama regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi.. 10. gün erken 2 gün sonra erken gebelik yap veya kan ver istersen.

Sağol canım 2 haftaya kadar değerlerin artmış olur net ultrasonda görür hayırlısıyla🥰
Kasık ağrısı oluyor mu sendede arada bi ağrı tutuyo beni bide çok uyuyorum 😂
Evet özellikle sol tarafımda oluyor bacağıma vuruyor ağrısı uykuya gelince gece gündüz uyumak istiyorum ama kızım izin vermiyor 😁😁🤭

Tebrik ederim canım. Maaşallah.. Sağlıkla ilerlesin inşallah.. Evde yaptığın testlerin zamanı nasıldı? Yine adet geçtikten sonra mı yapmıştın?

Hadi hayırlısı canım 🤩 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Adetim 1 gün geçti üstteki testte ve 3.gün sabah yaptım 2. Testi

Ay anlamıyorum bu foto yüklemeden yanlışlık olursa kusura bakmayın 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20210321_112240.jpg
    IMG_20210321_112240.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 66
Hey maşallah canım ya ne kadar güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 😍
inciri elinle kopar 6-7 adet onu kaynat 15 dk soğusun sonra 4 adet havucu elinle kır onu da 20 dk kaynatacaksın ama bu ikisi kesinlikle aynı tencerede olmayacak soğuduktan sonra ıkisini karıştır bir kapta sabah aksam tüket anım
Faydasını gördün mü canım

Umut her zaman var canım, malesef ama regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi.. 10. gün erken 2 gün sonra erken gebelik yap veya kan ver istersen.
Yaa insallah bu aksam böyle sancilarim olunca ümidim pek kalmadi dünde yemek yaparken yasadim bu agriyi yani hamilelikteki adet sancilari bunlarmi acaba yani bildigin adet oldum.olucam 1 haftadir

Selam kızlar ben doktorun yanından çıktım. Bir sorun yok dedi şükürler olsun yumurtalar da iyi durumda dedi. Dün endişelendim dedim sorun yok sadece kesin konuşmak için bekledim rahat ol dedi. Sadece prolaktin yüksek dedi onun için de ilaç verdi. Sonra gel tekrar prolaktin düşmüş mu bakalım dedi. Bir de başka bir folik asit takviyesi verdi onu aldım. 3 ay olmuş daha denemeye devam dedi. Bir daha prolaktin için gittiğimizde eşim de test verecek ben hemen istemedim en azından 1 ay daha deneyelim diye sperm testini yaptırmadık. İnşallah prolaktin düşünce hamile kalacağım inanıyorum 💪
Merhaba, benimde aynı şekilde herşey iyi çıkıp sadece prolaktin 37 çıktı bir dahaki ay tekrar gel bakalım dedi ama ilaç vermedi acaba sizin kaç?

Arkadaşlar dün regli günümdü test yaptım negatif. Ama dün gece aralıklarla adet sancısı çektim bugün sabah yine ağrım oldu ancak adet olmadım akıntım var sadece testi tekrar yapmalı mıyım sizce beklemeli miyim Ümit var mı sizce 😞
Benimde bat dündü test yaptım negatif ama ağrım yok beyaz akıntım var pazartesi erken gebelik testide yaptım ondada çıkmadı anlamadım gitti ara ara kaşıntım oluyor acaba mantar falan mı bilemedim kan testimi yaptırsam onuda bilemedim :KK43:

Faydasını gördün mü canım
görmedim :) çünkü ben ovulasyonu 5 gün yaptım yumurtladım sandım bıraktım testide ilişkiyi de meğer yumurtlamamışım ben ilişkide olmayınca bende işe yaramadı ama bu benim işgüzarlığımdan oldu onun mutlaka faydası vardır

Kızlar ilk testlerde tarih yazdım son tek attığım testte yine 24 mart ama akşam 9 da yaptim yorumlar misiniz canlarim

Eklentiler

• 20210324_150247.jpg
    20210324_150247.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20210324-WA0056.jpeg
    IMG-20210324-WA0056.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın kızlar. Ya bu sabah erken test yine yaptım yani belki daha net bişi görürüm diye. Başka marka ile yaptım evde. Tertemiz negatif. Predictor ile yaptığımda silik çizgi vardı. Forumda okuduklarım da kafamı karıştırdı. Predictor yanıltıcı mı nedir bilemiyorum? Bugünde adet olcak gibi belim karnım ağrıyor of ya. Aşırı doz moralim bozuldu ya😔😒

X