28 Mart bat yani 4 gün var sabah normal gebelik yaptım negatif bunlarda hergun yaptığım testlerBat a kaç gün var? Yani ovülasyon yanıltıyor. Geçen ay benim regl e bir iki gün kala full koyuydu ama sonra regl oldumerken gebelik testi yap istersen.
Valla anlamadım ki 2 gündür çok silikti ama bugün anında kırmızı oldu t çizgisi fotoyuda 3 saat sonra çektimYumurtan catlayamiyor mu acaba3 kere de yumurtlanmaz kiz ya da testlerde bi sorun var
Keşke benimki de normal yumurtalık kisti olsaydı. Çikolata kisti Endometriozis diye bir hastalığın kişide olduğunun tespiti aslında. Bu hastalık ne zaman başladı nasıl ne durumda operasyon olmadan görülmesi mümkün değil. Ama kişide bu hastalığın olduğunu ancak çikolata kisti olduğunda anlayabiliyor doktorlar. Bu hastalığı taşıyanların da rahim çevresinde hatta sadece rahim çevresi değil vücudun bir çok yerine sıçrayabilen bir şeymiş ve organlar arası yapışıklık yapan bir şeymiş haliyle rahmin anatomisini de az çok bozan bir şey doktorlar ultrasonda bu yapışıklıkları göremiyorlar maalesef mesela tüplere sıçradıysa orada yapışık bir şey oluşturuyor ve tüpü tıkıyor veya yumurta ile tüpün arasındaki bağa yapışıyor. Aslında adı güzel olsa da kendisi biraz lanet bir hastalık. Ben bu kadar olduğunu bilmiyordum araştırdıktan sonra da dünyam başıma yıkıldı. O sebeple çikolata kisti olanlar bildiğim kadarıyla hemen hamile kalamayabiliyor ama bu kişiden kişiye hastalığın evresine göre çok değişen bir durum. Ameliyatı da oldukça riskliymiş. Ne güzel sen hamile kalabilmişsinYok canım çikolata kisti değil. Benim ağustosta ilk gördü kisti. Bişi yapmadı ilaç vs de vermedi. Sonra kendiliğinden patladı 5 cm e yakındı. Çocuk için işte konuşuyorduk Dr ile. Kist engel olmaz patlayabilir zaten ama polip engel olur demişti. Yine de deneyelim filan dedi. Ekim kasım aralık öyle geçti olmadı. Derken şubatta yumurta takibinde polip kesinleştirdi. Gebelik olmazsa alalım dedi. Marr başında da hamile kalmayınca aldı polip i. Ama ikinci kez yumurtlamam oldu şubat ta. Ve o ikinci yumurta çatlarken kiste döndü. Şuan hala kist duruyor. Bat a 4 gün var. Regl olursam kontrole gidicem zaten. Belki yine kendiliğinden patlar. Böyle işte canım.
Allah şifa versin canım. Zor ama herşeyin bir çaresi var inan. Süreci işte zorlayıcı oluyor filan ama bi şekilde çözüme kavuşmasını dilerim canımKeşke benimki de normal yumurtalık kisti olsaydı. Çikolata kisti Endometriozis diye bir hastalığın kişide olduğunun tespiti aslında. Bu hastalık ne zaman başladı nasıl ne durumda operasyon olmadan görülmesi mümkün değil. Ama kişide bu hastalığın olduğunu ancak çikolata kisti olduğunda anlayabiliyor doktorlar. Bu hastalığı taşıyanların da rahim çevresinde hatta sadece rahim çevresi değil vücudun bir çok yerine sıçrayabilen bir şeymiş ve organlar arası yapışıklık yapan bir şeymiş haliyle rahmin anatomisini de az çok bozan bir şey doktorlar ultrasonda bu yapışıklıkları göremiyorlar maalesef mesela tüplere sıçradıysa orada yapışık bir şey oluşturuyor ve tüpü tıkıyor veya yumurta ile tüpün arasındaki bağa yapışıyor. Aslında adı güzel olsa da kendisi biraz lanet bir hastalık. Ben bu kadar olduğunu bilmiyordum araştırdıktan sonra da dünyam başıma yıkıldı. O sebeple çikolata kisti olanlar bildiğim kadarıyla hemen hamile kalamayabiliyor ama bu kişiden kişiye hastalığın evresine göre çok değişen bir durum. Ameliyatı da oldukça riskliymiş. Ne güzel sen hamile kalabilmişsinçok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim durum pek iç açıcı değil ama anlayacağın ben deniyorum sadece :/ keşke benimki de kendiliğinden patlayabilen bişey olsa ya da sendeki kadar zararsız olsa
Off acayip heyecan yaptım şu incecik hayalet çizgiye bursuru test aldım geldimBen görüyorum ama cok erken degil mi bugün tekrarlama yarin yap bence
Testin normal kaset testmiydi? Kan tahlili vermeyi düşündün mü peki canım? Bide normalde hiç gecikme olur muydu?Arkadaşlar dün regli günümdü test yaptım negatif. Ama dün gece aralıklarla adet sancısı çektim bugün sabah yine ağrım oldu ancak adet olmadım akıntım var sadece testi tekrar yapmalı mıyım sizce beklemeli miyim Ümit var mı sizce
12-13 mart pik miş. Sen güzel yakalamışsım testlerde. Değerlendirmeleri de yaptıysan28 Mart bat yani 4 gün var sabah normal gebelik yaptım negatif bunlarda hergun yaptığım testler
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım olacak sabir kuzum cok sabir istiyor bu is ben ill evlendigim bir yil yasimiz geciyor diye cok denedim iki düşük yaptım cok uzuldum anlayabiliyorum seni ama olupta düşmesi daha üzücü rabbim saglikla evladini versin guzel ilerlesin hersey4 aydır hep negatif görüyorum artık adeti görene kadar yapmayayım dedim kendime. Elimde de hiç test yok zaten :/ kistim de var o yüzden hemen de olacağı ihtimalini artık veremiyorum.inşallah olur tabi
Bekliyorum canım zaten başka yapacak biseyim yok geçen ayda 4 gün kala ovulosyon testi yapmıştım çizgi bile çıkmamıştı bu ay hiç bırakmadım hergun yaptım testi bugün koyuluk görünce ne oluyor dedim bide akıntım çok arttı bata yakın akıntım olurdu ama çamaşırın kirlenmezdi peceteye gelirdi hep ama şimdi akıntım çok yoğun bugün 3 defa çamaşır değiştirdim günlük perde kullanmak istemiyorum takibi zor olur diye.12-13 mart pik miş. Sen güzel yakalamışsım testlerde. Değerlendirmeleri de yaptıysanbekle canım. 4 gün önceden Normal testte çıkması ihtimalini düşük zaten
Ben ilk kızımda 4 gün önce öğrenmiştim ama erken gebelik testi ile öğrenmiştim ve normal test negatifti. Erken test silik çizgi çıkmıştı.
Yaniii kırmızılar gelene dek ümit var
Normal kaset test bi de sabah idrarıyla değil öğleden sonra yaptım. Gecikme oluyor 2/3 gün ama hiç 2-3 gün öncesinde adet sancısı olmuyordu. Test negatif olunca kan vermek istemedim ne bileyim.Testin normal kaset testmiydi? Kan tahlili vermeyi düşündün mü peki canım? Bide normalde hiç gecikme olur muydu?
Benim kullandığım marka bu ben memnunum canım hadi inşallah güzel yumurtlarsin ve degerlendirirsin.Ben ovulasyon testi aldımmm certain marka umarım iyidir6 Nisan yumurtlama diyor takvim ama bakalım testler ne diyecek. Ay bir heyecan gelmişke Nisan ayını da çok severim diyip bir yalakalık yapayım bu aya. Şimdi koyulaştığında pik ( t c den koyu olacak) açılmaya başladığında çatlama oluyor değil mi? İlkbahar is coming
Amin canım inşallahAllah şifa versin canım. Zor ama herşeyin bir çaresi var inan. Süreci işte zorlayıcı oluyor filan ama bi şekilde çözüme kavuşmasını dilerim canım
İnşallah canımRabbim gönlüne göre versin inşallah canım olacak sabir kuzum cok sabir istiyor bu is ben ill evlendigim bir yil yasimiz geciyor diye cok denedim iki düşük yaptım cok uzuldum anlayabiliyorum seni ama olupta düşmesi daha üzücü rabbim saglikla evladini versin guzel ilerlesin hersey
Allah nasip eder insallah hepimize :)Kızlar h
Senin bat tarihini değiştirdim kemik kadro kaldık burda nisanı bekliyoz
İnşallah güzel sonuç alırsın ben adetimin 5 günü yaptirdigimda sonuç 94 du inşallah seninde iyi çıkar tüm hormonlarinKızlar yarın tekrar progesteron testi yaptırıcam. Bu sefer normal çıksın dua edin