- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 31
Teşekkür ederim canım benim dediğin gibi yapayım bakalım inşallah faydasını görürümTabi canım. Sarı soğanı 4 e bölüp 1,5 bardak suda 4-5 dakika kaynat. Ilıyınca iç. Sabah akşam aç tok farketmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim dediğin gibi yapayım bakalım inşallah faydasını görürümTabi canım. Sarı soğanı 4 e bölüp 1,5 bardak suda 4-5 dakika kaynat. Ilıyınca iç. Sabah akşam aç tok farketmez.
Hayırlısı olsun canım. Normal belirtilerden daha farklı belirtiler varsa umutta vardır Bat ı beklesen mi test için tekrar?Normal kaset test bi de sabah idrarıyla değil öğleden sonra yaptım. Gecikme oluyor 2/3 gün ama hiç 2-3 gün öncesinde adet sancısı olmuyordu. Test negatif olunca kan vermek istemedim ne bileyim.
Canım sen ilaç kullanmıştın demi? İlacın etkisiyle sonradan sökülebiliyor ya da lekelenme şeklinde o adeti öylece geçirebiliyorsunkızlar ya bişey sorcam ben dün öğlen 12 gibi adet oldum ama bugün hala sökülmedim.. Gebelik testi yaptım yok negatif zaten biliyordum kan tahlili de yapmıştım.. bugün oldu hala günlük pedi doldurmuyor... Neden böyle olur sizin hiç böyle oldu mu ? kist var ama geçen aylarda da vardı hiç böyle olmamıştı.. soğan suyu kekik suyu maydanoz falan yiyorum yine sökülmüyor.. adet bitiminde doktora gidicem doktorum adet bitince gel dedi
Bende certain aldım daha gelmedi. Gelsin başlıcam yarın gelir inşlh. Bunu testi yapınca konuşabilirdik aslında ama ben size diyeyim t koyuysa veya c koyuluğuna yakın ise t çizgisi pik t de silik veya silikleşmeye yol almışsa çatlamış. C ile işimiz yokBen ovulasyon testi aldımmm certain marka umarım iyidir 6 Nisan yumurtlama diyor takvim ama bakalım testler ne diyecek. Ay bir heyecan gelmişke Nisan ayını da çok severim diyip bir yalakalık yapayım bu aya. Şimdi koyulaştığında pik ( t c den koyu olacak) açılmaya başladığında çatlama oluyor değil mi? İlkbahar is coming
Canım benim gebelik yok Normal yumurtlama döngümü kontrol ediyoruz ona göre tedaviye başlayacağız. Adetin 21. Günü gittiğimde 2,7ydi yumurtlamamışım yani.İnşallah güzel sonuç alırsın ben adetimin 5 günü yaptirdigimda sonuç 94 du inşallah seninde iyi çıkar tüm hormonlarin
Çıkar canım bende 3.gün alttan muayene oldum polip gördü doktor ama görmezlikten geliyorum gebeliğe engel değil sıkıntı olacak bir yerde değil dediYani iki aydır doktor regl 3.gunu alttan muayene ediyor özellikle sordum sknti var mı diye yok demişti. Polip kist alttan muayenede çıkardı demi olsaydi
Benim ilk hamileliğimde sol göğsüm çok sızlamıştı, annem süt kanalların açılıyor demişti, gebeliği öğrenmeden önce varmıydı bilmiyorum ama ilk aylarda sızladı çokBat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.
Dünkü test daha koyu ise çatlamış, dün benimde yumurtlama günümdü bugün çatladı aynıyız sizinlearkadaşlar çatlamış mı?
bu akşamı da değerlendireyim mi :)
ilk test yani lavabonun orda çekilmiş olan dünün testi , diğeri bugün :)Dünkü test daha koyu ise çatlamış, dün benimde yumurtlama günümdü bugün çatladı aynıyız sizinle
Duphaston yüzünden dimi açıkçası hic düşünmedim valla bana ışık oldun teşekkür ederim ben alisik degilim boyle iki damla kanla adet atlatmayaCanım sen ilaç kullanmıştın demi? İlacın etkisiyle sonradan sökülebiliyor ya da lekelenme şeklinde o adeti öylece geçirebiliyorsun
Evet canim catlama olmuş gibi görünüyor degerlendirmeye devam et saglam olsun pik olmus sonra siliklesme başlamışilk test yani lavabonun orda çekilmiş olan dünün testi , diğeri bugün :)
o zaman ben değerlendirmeye gidiyorum :)Evet canim catlama olmuş gibi görünüyor degerlendirmeye devam et saglam olsun pik olmus sonra siliklesme başlamış
Çatlamış görünüyor değerlendir hertürlüilk test yani lavabonun orda çekilmiş olan dünün testi , diğeri bugün :)
Amin canim sen elinden gelenin en iyisini yap taktir allahin. Rabbim bekle der en iyisini verir doğum ve düğün allahin bagladigi bir düğümdur yalnız allah çözer stres mahvediyor insanı elinden geldigince stres yapmamaya çalışİnşallah canım tabi Onu bulup kaybetmenin acısı çok başkadır hiç bulamamanın acısı çok başka. Allahım isteyen herkese en çabuk vakitte versin diyeyim ne diyeyim dediğin gibi çok sabır istiyor çünkü gerçekten. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Dualarimizdasin aminnnnnn tutsun insallah ❤o zaman ben değerlendirmeye gidiyorum :)
duaya devam değerlendirmeye selam s:)
Ay çok sevindim, inşallah hepimiz yumurtlar ve çatlarızBenim kullandığım marka bu ben memnunum canım hadi inşallah güzel yumurtlarsin ve degerlendirirsin.
Anlamışım galiba sjajjaaj neyse grubu fotoğraflara boğmaya başlarsam anlarızBende certain aldım daha gelmedi. Gelsin başlıcam yarın gelir inşlh. Bunu testi yapınca konuşabilirdik aslında ama ben size diyeyim t koyuysa veya c koyuluğuna yakın ise t çizgisi pik t de silik veya silikleşmeye yol almışsa çatlamış. C ile işimiz yok
Ben Nisan grubundayım canım. Burada kalıp martın şanssızlığını yaşamak istemedim maff etti bizi uğursuz geldi kedilerin ayının bize uğur getirmesini beklemek zaten bir saçmalıktıAy çok sevindim, inşallah hepimiz yumurtlar ve çatlarız
Anlamışım galiba sjajjaaj neyse grubu fotoğraflara boğmaya başlarsam anlarız
Benim de son reglim 17 şubattı, 28 günde bir regl olmuyorsunuz sanırım siz, yeni batın 17 Mart olması gerekirdi yoksa... inşallah gebesinizdir, güzel haberinizi bekliyorumArkadaşlar merhaba, son adet tarihim 17 şubattı. Beklenen adet tarihim de 28 Mart. Biraz önce iç çamaşırımda kahverengimsi bir leke görünce test yaptım. Çok silik ama daha önce bu kadar bile olmuyordu. Sizce hamile miyim?