Bende şubat ayı öyleydimArkadaşlar merhaba bende Mart ayı icin umut doluyum
Ben şuan Femara kullanıyorum 26 sında kontrole gidip çatlatma iğnesi olacağım.sonrasında da o güzel haber için Martı bekleyeceğim işte :) Eşimin doğum günü Mart'ta ona keşke güzel bir haber hediye edebilsem bu doğum gününde :)))
Günaydınlar sanada hayırlı cumalar :) bende geldim artık burayaKızlar gunaydın hayırlı cumalar nasılsınız bugun :)
benım ovu testlerımde ses seda yok öle beklıyoruz :) programla aynı gıdıyor suan ama bu keısn program dogru anlamına gelmez dıye dusunuyorum en garantısı testler 21 ile 28 si gösteriyor bugunde yapınca testımı tam bellı olur dıye dusunuyorum 2.çizginin ç si bıle yok çünki :)
Şu an kaç mm olmuş büyümüşler mi allahım inşallah şifa olur hadi güzel haberlerle inşallahSuan hastanedeyim adetin 13. Günü çatlatma ignes yapılacak pazrtesi kontrole gediğimde 15 mm ve 12 mm vardı
Bakalım bugün de test yapıcam. Aynı koyulukta mı çıkcak yoksa silikleşecek miCanım geçen ay benimde öyle oldu, hatta konu açmıştım ama yumurtlama olmadı, bu koyuluktan sonra yine silikleşmeye başladı, bu şekilde dalgalanma olabiliyormuş,
tşk ederim ya gerçekten takıntılı bir insan oldum istemsiz bir şekilde dün oruçtum akşamda yaptım test belki yanlış çıkar dıyeGünaydınlar sanada hayırlı cumalar :) bende geldim artık burayaolacak olacak çıkacak canım dikkatli yine yap sen pik olacak
Pik yok ama çatlama olmamıştırHanimlar ben bu ay test yarim kalmisti son olarak 11 subatta yaptim gun asiri devam ettiksonki testten snra catlama sizce olmusmudur
Yok canım malesef hiç bir değişiklik olmamışŞu an kaç mm olmuş büyümüşler mi allahım inşallah şifa olur hadi güzel haberlerle inşallah
Takıntılı olmak değil de insan bazen geçti mi yoksa kaçırdım mı filan diye düşünüyor ondan biraz takıntılı durum olarak gelebilirtşk ederim ya gerçekten takıntılı bir insan oldum istemsiz bir şekilde dün oruçtum akşamda yaptım test belki yanlış çıkar dıye
herşey nasip ama uğraşmak gerekir en nihayetinde.zaten şuan bugun benım regl başlangıcınden itibaren 9.günüm program bugun bıldırım yaptı yaklaşıyor diye bugun yarın pik olur ınsallah pik dediğimiz çift çizgi görmek değil mi ?
Benimde yarın bitiyor ilaç haftaya cuma kontrol ve iğne hayırlısı olsun:)Suan hastanedeyim adetin 13. Günü çatlatma ignes yapılacak pazrtesi kontrole gediğimde 15 mm ve 12 mm vardı
Ayyy en korktuğun şey ya çok üzüldüm canım umarım femara ile olur. Ama bir çok kişiden duydum femara hakikaten daha etkiliymiş. Klomeni günde 2 tane mi alıyordun canım ? Birde doğal kürlerle desteklesen diğer ay nasıl olur ben bu ay senin gibi olursa eğer büyümezse kür de deneyeceğimYok canım malesef hiç bir değişiklik olmamışdolayısyla iğnede yapmadı gelecek aya femara kullanıcakmışım daha etkiliymiş bide onu denicez bakalım yine nolur nolmaz gün aşırı ilişki önerdi
Günaydın hayırlı cumalar dilerim canım. Ben hiç yapmadım ovulasyon testi kendim olduğu kadar takip ediyorum zaten adet bitiminde gün aşırı ilişki olduğu için uygulama ile takip ediyorum. Bende durum bu şekilde. Adetim bu ay tuhaf olduKızlar gunaydın hayırlı cumalar nasılsınız bugun :)
benım ovu testlerımde ses seda yok öle beklıyoruz :) programla aynı gıdıyor suan ama bu keısn program dogru anlamına gelmez dıye dusunuyorum en garantısı testler 21 ile 28 si gösteriyor bugunde yapınca testımı tam bellı olur dıye dusunuyorum 2.çizginin ç si bıle yok çünki :)
Günaydın hayırlı cumalar dilerim canım. Ben hiç yapmadım ovulasyon testi kendim olduğu kadar takip ediyorum zaten adet bitiminde gün aşırı ilişki olduğu için uygulama ile takip ediyorum. Bende durum bu şekilde. Adetim bu ay tuhaf oldu
günaydın hergun ilişki yaşamak istemiyorum bayıyor benı regl bıtelı 4 gün oldu vakıt yoktu hıc yapmadım test olmasaydı aklımda kalırdı kı testde de hıc bırsey yok :)Günaydın hayırlı cumalar dilerim canım. Ben hiç yapmadım ovulasyon testi kendim olduğu kadar takip ediyorum zaten adet bitiminde gün aşırı ilişki olduğu için uygulama ile takip ediyorum. Bende durum bu şekilde. Adetim bu ay tuhaf oldu
düzenli canım yanı duzenlı derken her ay oluyorum 3 ay tam gununde oluyorsam bazen 1 gün geri 2 gün ileri oluyo oda normal zaten :)Takıntılı olmak değil de insan bazen geçti mi yoksa kaçırdım mı filan diye düşünüyor ondan biraz takıntılı durum olarak gelebilirpik evet çift çizgi. Bu arada düzenli mi adet görüyorsun? Yaklaşıyor dediği ve yumurtlamanın yoğun oldugu zamanlar daha dikkatli ol kesin o arada pik olmadı yüksek olur. Bende test alıcam bu ay yine ovulsyin yapcam bakalım. Silik çıkması normal testinin biz belki kaçırırız diye erken başlıyoruz ya kaçırmadın bir gayret devam. Günlük aynı saatlerde olsun o zaman kaçırmış olmazsın yakalarsın.
Günde 2 tane olarak kullandım. Aynen kürleri denicem bi dahaki ay burda çörek otlu kür yazıyolardı onu araştırcam doktor femara da etkili olmazsa aşılama önericem dedi inş gerek kalmaz aşılamayaAyyy en korktuğun şey ya çok üzüldüm canım umarım femara ile olur. Ama bir çok kişiden duydum femara hakikaten daha etkiliymiş. Klomeni günde 2 tane mi alıyordun canım ? Birde doğal kürlerle desteklesen diğer ay nasıl olur ben bu ay senin gibi olursa eğer büyümezse kür de deneyeceğim
İnşallahBende şubat ayı öyleydimşimdi adetim bitmesini bekliyorm benim de eşim mart ayı doğumlu bende hep öyle düşünürdüm hediye olsa martta hamile kalırız inşallah şimdi de buna bağladım umudumu inşallah böyle bir hediye bizlere nasip olur çok güzel olurr bizim için