Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bende Mart ayı icin umut doluyum 💫
Ben şuan Femara kullanıyorum 26 sında kontrole gidip çatlatma iğnesi olacağım.😍 sonrasında da o güzel haber için Martı bekleyeceğim işte :) Eşimin doğum günü Mart'ta ona keşke güzel bir haber hediye edebilsem bu doğum gününde :)))
Benimde eşimin doğum günü martta inşallah onlara o güzel haberi vermek nasip olur doğum günlerinde 🙏🙏😊

günaydın hergun ilişki yaşamak istemiyorum bayıyor benı regl bıtelı 4 gün oldu vakıt yoktu hıc yapmadım test olmasaydı aklımda kalırdı kı testde de hıc bırsey yok :)
Evet bi zamandan sonra insanı zorluyor ama gün birer gün geçince idare ediyorum yapacak bir şey yok. Köy yerinde eczane bulamıyorum daima internetten alsam buraya kargo gelmiyor şubeye gitmek gerekiyor. Mecburen bende bir şekilde takip ediyorum işte. Benim regl iki gün sonra kesildi 15 inde sabah geldi 17sinde akşama kesildi. Dün bi damla yine gelmiş bugün hiçbir şey yok. Çok saçma oldu bu ay

tşk ederim ya gerçekten takıntılı bir insan oldum istemsiz bir şekilde dün oruçtum akşamda yaptım test belki yanlış çıkar dıye
herşey nasip ama uğraşmak gerekir en nihayetinde.zaten şuan bugun benım regl başlangıcınden itibaren 9.günüm program bugun bıldırım yaptı yaklaşıyor diye bugun yarın pik olur ınsallah pik dediğimiz çift çizgi görmek değil mi ?
ovu. testinde çift çizgi pik değildir. hayır canım bir kadın vücudunda lh hormanu hep vardır. o yüzden ovu. testlerimizde çift çizgiyi hep görürüz silik de olsa. ancak pik dediğimiz olay lh hormonunun maximum seviyeye gelmesidir. bunu da testimiz de 2 çizgininde aynı derece koyu olması ile anlarız. T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması gerekir. silik çizgi bir şey ifade etmez.

ovu. testinde çift çizgi pik değildir. hayır canım bir kadın vücudunda lh hormanu hep vardır. o yüzden ovu. testlerimizde çift çizgiyi hep görürüz silik de olsa. ancak pik dediğimiz olay lh hormonunun maximum seviyeye gelmesidir. bunu da testimiz de 2 çizgininde aynı derece koyu olması ile anlarız. T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması gerekir. silik çizgi bir şey ifade etmez.
tşk ederim ıkısıde aynı koyulukda lunca pik oluyor buna göre öncesi ogunun ve sonrasını denicem şnş.

Günde 2 tane olarak kullandım. Aynen kürleri denicem bi dahaki ay burda çörek otlu kür yazıyolardı onu araştırcam doktor femara da etkili olmazsa aşılama önericem dedi inş gerek kalmaz aşılamaya
aynı durumdayız bana da bu ay olmazsa femara o da olmazsa aşılama dedi :dua: umarım aşılamaya gerek kalmadan gebe kalırız. ben 28 yaşındayım doktor dedi ki çok fazla uyarmayalım yumurtalıkları günde 1 tane iç dedi klomeni. sen 2 taneye rağmen benimkini düşünemiyorum :110:

Arkadaşlar bugun ıgne sonrası 12 gun test yaptım tek çizgı çıktı 14 gun sonrası nı bekleyemedım moralım çok bozuldu

tşk ederim ıkısıde aynı koyulukda lunca pik oluyor buna göre öncesi ogunun ve sonrasını denicem şnş.
aynen git gide koyulaşır zaten piki görmeden anlarsın yarın kesin daha koyu olacak diye. ve o gün önemli işte tam koyulaşmadan önceki gün, pik günü, ve ertesi gün silikleşince. toplamda 5 gün gibi düşün. bu 5 günü mutlaka değerlendir. hadi inşallah güzel haberlerle :halay:

1HANIM 1HANIM arkadaşım daha güzel anlatmış ben çift pik dedim mesajımda galiba love06 love06 özür canım. Pik demek t çizgisinin c kadar koyu olması veya o koyuluğa yakın olmasıdır. Teşekkürler 1HANIM 1HANIM mesajını okumasam yanlış bir bilgi paylaşmıştım az daha dalgınlıkla yanlış bahsettim 🙈

1HANIM 1HANIM arkadaşım daha güzel anlatmış ben çift pik dedim mesajımda galiba love06 love06 özür canım. Pik demek t çizgisinin c kadar koyu olması veya o koyuluğa yakın olmasıdır. Teşekkürler 1HANIM 1HANIM mesajını okumasam yanlış bir bilgi paylaşmıştım az daha dalgınlıkla yanlış bahsettim 🙈
estagfurullah ıkınızede tşk ederim :)

estagfurullah ıkınızede tşk ederim :)
Valla özür dilerim tekrardan yinede yanlış demiş olmam seni yanıltmam demek olmaktı 😌birde yapıyorum bunu hani bilmesem neyse 😀adet görüyorum ya beynim dönüyor birde bazen dikkat dağınıklığım var bugün ilk günüm 😭😭

aynı durumdayız bana da bu ay olmazsa femara o da olmazsa aşılama dedi :dua: umarım aşılamaya gerek kalmadan gebe kalırız. ben 28 yaşındayım doktor dedi ki çok fazla uyarmayalım yumurtalıkları günde 1 tane iç dedi klomeni. sen 2 taneye rağmen benimkini düşünemiyorum :110:
Canım bende martta 28 olucam 3 bucuk yıldır evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bu ayda olmucak malesef umarım seninki güzel sonuçlanır

BC85873F-9592-488E-9FC4-946A54E57797.jpeg
C0138F51-3661-465E-A3D2-D172144A9E95.jpeg
3488D5E1-59F6-40A6-8EAB-D10A74E0D731.jpeg
09009E9C-AFE3-48AD-BF66-036991AB6B11.jpeg
D62B431E-0A81-4EBF-AF1D-D8E206202587.jpeg

Kızlar güzel bilgiler buldum 😊🥳🥳

X