Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ladymiracle canım ismini gördüm burada olmadı herhalde senin de değil mi? Rabbim inşallah kısa zamanda nasip eder. Aşı meselesi hakkında bir gelişme var mı sizin orada ben sanırım biraz daha erteleyecegim gebeliği emin degilim

Hanimlar ben bu ay test yarim kalmisti son olarak 11 subatta yaptim gun asiri devam ettiksonki testten snra catlama sizce olmusmudur

Eklentiler

• 1D0B5D90-3D4E-4434-BC67-4A2F211FBF0F.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 0AF57AEF-D931-4820-BAFB-59CEA29DD396.png
    752,5 KB · Görüntüleme: 40
Catlamayi baz alirsam adete 8 gün kaldi yüzüm sivilce doldu ve hafif sinirlilik basladi adet belirtilerim maalesef

19 Mart 2021 Bat Günüm
3 yıldır yok 4 aydır tedavi görüyorum (Bir düşük)
Yaş 30
Folbiol
Şimdiden teşekkür ederim

19 Mart 2021 Bat Günüm
3 yıldır yok 4 aydır tedavi görüyorum (Bir düşük)
Yaş 30
Folbiol
Şimdiden teşekkür ederim

evet tüp bebek tedavisinde transferden sonra tutunması amaçlı nar suyu kullanan çok kişi var. faydalı olduğunu ben de duymuştum
çok teşekkür ederim canım.. Rahmi kalınlaştırıp tutunmaya yardımcı olduğunu okumuştum tam emin olamadım

Arkadaşlar merhaba bende Mart ayı icin umut doluyum
Ben şuan Femara kullanıyorum 26 sında kontrole gidip çatlatma iğnesi olacağım. sonrasında da o güzel haber için Martı bekleyeceğim işte :) Eşimin doğum günü Mart'ta ona keşke güzel bir haber hediye edebilsem bu doğum gününde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…