Peki yumurtalamadan ve çatlamadan kaç gün geçtikten sonra çıktı canımEkimden beri deniyoruz. Ama hiçbir yönteme başvurmadan istiyorduk sadece. Adet döneminden hemen sonra kadın doğuma gidip muayene oldum. Yumurtalık ve rahimde sorun görünmüyor bir de adet döneminde gelin hormon testi yapalım demişti. Ben de o tarihten sonra ovulasyon testi kullanmaya başlamıştım. Bu ay da o şekilde denedik. Yine hiç umudum yoktu çok tuhaf hissediyorum. Ovulasyon da yapacağım şimdi.
Ovulasyon köyü çıkmamış demek ki hamilelik olunca ovulasyon illa koyu çıkacak diye bişey yok. İnşallah hamilesindir canımSoldaki fotoğrafı testi yaptıktan 5 dakika sonra çektim. Sağdaki fotoğrafı ise testten 15 dakika sonra çektim. Ama bu test öncekine göre daha silik çıktı sanki
rabbim kimseye yaşatmasın amin sen yine de dikkatli ol daha bir özen göster sağlıkla al kucağına darısı başımızaInşallah kuzum..Rabbim kimseye yasatmasin zor günlerdi.. hepimiz sağlıkla kavuşalı
Ah teşekkürler canm boylece merakimiz gitmiş oldu demekki ovulasyon koyunopmasada olur bana da bı umut oldu inşallah bugün daha belirgin çıkmıştır testinSoldaki fotoğrafı testi yaptıktan 5 dakika sonra çektim. Sağdaki fotoğrafı ise testten 15 dakika sonra çektim. Ama bu test öncekine göre daha silik çıktı sanki
inşallahhhhh :) melooorabbim kimseye yaşatmasın amin sen yine de dikkatli ol daha bir özen göster sağlıkla al kucağına darısı başımıza
Allah sevdiğim sevmediğim :) herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlatsız bırakmasın ben 4.ay bu ay deniyorum bu kadar zamanda bile gerildim yani Allahım önce senelerce evlat diye bekleyenleri sonrada benim gibi 2. kez anne olmayı isteyenleri amaçlarına bir avazda ulaştırsın bekletmeden versin rabbim bu ay herkes çatır çatır mart kedisi gibi hamile kalsın inşallah :)))))))
omu meraklı sen mi meraklısın çözemediminşallahhhhh :) melooo
saat 12,30 olsada testımı yapsam catlıcam bırazdannnnn :)
:)) haha ben meraklıyım o eksın zaten dedım ya ben tıpık oğlak burcuyum merak benım gobek adım :)omu meraklı sen mi meraklısın çözemedim
omu meraklı sen mi meraklısın çözemedim
yap geç kaldın ben ebrunun yaptığı işi hayatta yapamam senin gibi iki kişi yazsa her dk yapayım mı diye conta yakarım :)inşallahhhhh :) melooo
saat 12,30 olsada testımı yapsam catlıcam bırazdannnnn :)
test yine silik çıkarsa ayvayı yedik . benlove06 bu sabırsız meraklı değil tez canlı :)))) geberdi o testi yapamadım diye :)))))))
beni de al bari inşallah koyu çıkar şu test yedi bizi yedi :)test yine silik çıkarsa ayvayı yedik . benyorumlara kapalı olucam. ist.terk ediyorum
Baksana heyecandan uyuyamamışsın:) ovu bosver sen bence gebelik testi yap bence hamilesin :)
Tebrık ederim bencede hamılesintesti heyecanla beklıyoruz
Bence de ovulasyonu karıştırma .Gebelik testi yap .Bence bebiş var.
amin inş. beraber gidelim valla diğer kızlara teslim edelim love06 yıbeni de al bari inşallah koyu çıkar şu test yedi bizi yedi :)
sağlıkla gelsin bebişin inşallah güzel sonuçlar al kuzum benim :)sabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım
ayyy çok guzel yaaaasabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım
hahahah ebruya yazmıyorum kı zaten sana yazyorum :)yap geç kaldın ben ebrunun yaptığı işi hayatta yapamam senin gibi iki kişi yazsa her dk yapayım mı diye conta yakarım :)
aaaa aşk olsun bu kadar cabuk mu bıktınızamin inş. beraber gidelim valla diğer kızlara teslim edelim love06 yı
olurmu sen birtanesin. takılıyoruz canım benimaaaa aşk olsun bu kadar cabuk mu bıktınız((
muhtemelen ondan silik çıkıyordur canım. bende silik olanı görmek için her yere çevirip durdum testisabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım