Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki yumurtalamadan ve çatlamadan kaç gün geçtikten sonra çıktı canım

Inşallah kuzum..Rabbim kimseye yasatmasin zor günlerdi.. hepimiz sağlıkla kavuşalı
rabbim kimseye yaşatmasın amin sen yine de dikkatli ol daha bir özen göster sağlıkla al kucağına darısı başımıza
Allah sevdiğim sevmediğim :) herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlatsız bırakmasın ben 4.ay bu ay deniyorum bu kadar zamanda bile gerildim yani Allahım önce senelerce evlat diye bekleyenleri sonrada benim gibi 2. kez anne olmayı isteyenleri amaçlarına bir avazda ulaştırsın bekletmeden versin rabbim bu ay herkes çatır çatır mart kedisi gibi hamile kalsın inşallah :)))))))

Soldaki fotoğrafı testi yaptıktan 5 dakika sonra çektim. Sağdaki fotoğrafı ise testten 15 dakika sonra çektim. Ama bu test öncekine göre daha silik çıktı sanki
Ah teşekkürler canm boylece merakimiz gitmiş oldu demekki ovulasyon koyunopmasada olur bana da bı umut oldu inşallah bugün daha belirgin çıkmıştır testin

inşallahhhhh :) melooo
saat 12,30 olsada testımı yapsam catlıcam bırazdannnnn :)

Baksana heyecandan uyuyamamışsın:) ovu bosver sen bence gebelik testi yap bence hamilesin :)
Tebrık ederim bencede hamılesin testi heyecanla beklıyoruz
Bence de ovulasyonu karıştırma .Gebelik testi yap .Bence bebiş var.

sabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım

sabah tekrar gebelik testi yaptım ama yine silik çıktı. En koyusu ilk yaptığımdı. Adetime daha 4 gün var sanırım o yüzden silik çıkıyor. Bu akşam kan testi de yaptıracağım
muhtemelen ondan silik çıkıyordur canım. bende silik olanı görmek için her yere çevirip durdum testi
kan testi verde hayırlı sonucu görelim inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…