Canım günaydın ..Senin bat ne zamandi?Benim 4 gün kaldı ya .Bugün yapsam çıkar mı acabaaa??günaydın sevgili hamişler, anneler ve anne olmaya hazır kıta bekleyenler
Dikkatli bakınca görünüyo sanki canım yarın da test yap sabah sonra kan ver bence inşallah vardırKızlar günaydın..
Yarın yapacaktım ama dayanamadım bugün sabah erken gebelik testi yaptım. Foto ekledim ama yani ben çok silik çizgi görüyorum. Fotoda çıkmıyor gibi yani çok dikkatli bakınca görünüyor da. Ne yapsam bilemedim. Bugün de sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. Off kan mı versem?
Eki Görüntüle 2808296
Canım gunaydin.Evet çok silik çizgi var gördüm ben de .Başka test yok mu elinden.Bir tane daha yap yarın .Ya da bugün kan var dediğin gibi ..Kesin sonuçKızlar günaydın..
Yarın yapacaktım ama dayanamadım bugün sabah erken gebelik testi yaptım. Foto ekledim ama yani ben çok silik çizgi görüyorum. Fotoda çıkmıyor gibi yani çok dikkatli bakınca görünüyor da. Ne yapsam bilemedim. Bugün de sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. Off kan mı versem?
Eki Görüntüle 2808296
Incecik var gibi gözüküyor canim. Sabredersen bekle 1 2 gün daha öyle kan ver.. benim gibi sabirsizsan ver kanı gitsinKızlar günaydın..
Eki Görüntüle 2808296
Canım bat a ne kadar vardı ???Kızlar günaydın..
Eki Görüntüle 2808296
çatlamanın kaçıncı günü bugün? o bi ipucu verebilir inşallah seninledirKızlar günaydın..
Eki Görüntüle 2808296
Valla canım sabah ilk yaptım 5 dk sonra baktım baktım çok silik görüyorum. Evirdim çevirdim görüyorumDikkatli bakınca görünüyo sanki canım yarın da test yap sabah sonra kan ver bence inşallah vardırerken gebelik testi mi normal test mi canım
çıkar canım erken gebelık yap beklemenın bı anlamı yok beklerken bız çatlıcaz :)Canım günaydın ..Senin bat ne zamandi?Benim 4 gün kaldı ya .Bugün yapsam çıkar mı acabaaa??
Bata 3 gün vardı canım.Canım bat a ne kadar vardı ???
Çatlamanın 11. günü bugün canım.çatlamanın kaçıncı günü bugün? o bi ipucu verebilir inşallah seninledir
Erken gebelik testinde çıkma ihtimali çok yüksek canım.Canım günaydın ..Senin bat ne zamandi?Benim 4 gün kaldı ya .Bugün yapsam çıkar mı acabaaa??
Hem nasıl sabırsızım. Koç burcu işteIncecik var gibi gözüküyor canim. Sabredersen bekle 1 2 gün daha öyle kan ver.. benim gibi sabirsizsan ver kanı gitsin
Canım bende 10 gün öncesinde bata kasık rahim ağrısı hissettim ben. Yumurtlamam da bitmişti. Kendi kendime acaba bebek rahimemi yerleşiyor diye düşündüm? Ne zaman yumurtlama oldu? İkinci yumurtlama da oluyor olabilir?Bat a var 10 gün kasık ağrılarım başladı bu normal mi yaa 10 gün öncesi kasık ağrısı olur mu? Ben epey zamandır bu şekilde geçiriyorum ama adet günü de hiç ağrım olmuyor. Vajnal ultrasonda kaç dr a muayene oldum hani bebek için. ÖYle bir çikolata kisti falan da yok görünüyor ultrasonda. Acaba var da göremiyorlar mı? Artık herşeyi düşünür oldum kuruntu yapıyorum
Benimde bat 27 si. Ben pozitifi gördüm dün kan verdim dayanamayıp..çok şükür pozitif çıktı o da. Dilerim güzel bir doğum günü hediyesi olur senin icinHem nasıl sabırsızım. Koç burcu işteBat 27 mart. Tam da doğum günüm. Kanı o zaman veriyim diyorum. Kendi doğumgünümde kendime hediye allahım inşallah yanılmıyorumdur
Elimde normal test var canım .Onu boş yere harcamak istemedim .Bir tane çünkü .Şimdi çıkmaz diye ...Erken gebelik testinde çıkar değil mi?çıkar canım erken gebelık yap beklemenın bı anlamı yok beklerken bız çatlıcaz :)
canım benım 10 nısan gozukuyor daha piki göremedim ben
erken gebelik kesin çıkar herkesde aynısı oluyor kaset se bırsey dıyemem bır tane varmıs ozaman dayabılırsen 1/2 gun daha dayansan nasıl olcak bılmıyorum ama :)Elimde normal test var canım .Onu boş yere harcamak istemedim .Bir tane çünkü .Şimdi çıkmaz diye ...Erken gebelik testinde çıkar değil mi?
Ama benim genelde her ay böyle eskiden böyle değildi tabiki. Yaklaşık son 6/7 aydır böyle. HEle ki bu ay dün gece kasık ağrısına uyandım mesela. İşin garip tarafı renlyken böyle ağrım olmuyor. Yumurtalamam geçti benim rengl 15/17 sinde yumurtlarım geçen hafta yumurtlama haftasıdı. Evet duydum ikinci yumurtlaamada oluyormuş bazen ama bende olmaz sanmam 38 yaşındayım.Canım bende 10 gün öncesinde bata kasık rahim ağrısı hissettim ben. Yumurtlamam da bitmişti. Kendi kendime acaba bebek rahimemi yerleşiyor diye düşündüm? Ne zaman yumurtlama oldu? İkinci yumurtlama da oluyor olabilir?
Şimdi okuldayim .Giderken alayım bir erken gebelik testi ...erken gebelik kesin çıkar herkesde aynısı oluyor kaset se bırsey dıyemem bır tane varmıs ozaman dayabılırsen 1/2 gun daha dayansan nasıl olcak bılmıyorum ama :)