- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Amin inşallah canim benimmrabbim kimseye yaşatmasın amin sen yine de dikkatli ol daha bir özen göster sağlıkla al kucağına darısı başımıza
Allah sevdiğim sevmediğim :) herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlatsız bırakmasın ben 4.ay bu ay deniyorum bu kadar zamanda bile gerildim yani Allahım önce senelerce evlat diye bekleyenleri sonrada benim gibi 2. kez anne olmayı isteyenleri amaçlarına bir avazda ulaştırsın bekletmeden versin rabbim bu ay herkes çatır çatır mart kedisi gibi hamile kalsın inşallah :)))))))
Çok uzakmış yaSen yine gelmiş benim çok mesafe evle işin arası 73 km
yaa aynen zaten geçti benim yumurtlama akşamdı kaçırdıkÇok uzakmış ya
akşam değerlendirdim bile :)Sabah degerlndir
veren allah her türlü verir sen bunu dert etme canım benim :)yaa aynen zaten geçti benim yumurtlama akşamdı kaçırdıknapalım ya kısmet bu akşam deneriz olursa olur olmazsa yapacak birş ey yok zaten inanılmaz bir ağrım var şuan çatlama mıdır nedir ölüyorum ağrıdan berbat
amin canım benim şimdi 23. akşamı yani dün akşam yumurtlama oldu ama ayın 20 ve 22 ilişki oldu zaten yumurtlamadan önceki 72 saat ve yumurtlamadan sonraki 48 saat önemli o sebepten allahtan ümit kesilmez onalar işe yaramış olabilir ama çok ağrım var neden böyle oldu bilmiyorum çok kötüyüm şuan bayılıvercem sankiveren allah her türlü verir sen bunu dert etme canım benim :)
inşallah akşam ki denemede en kaliteli sperm yumurtanla buluşacak :)
ayaklarını sıcak tut, yap bi ıhlamur ya da ballı şerbet ılık ılık iç geçer inşallah hemencecik :)amin canım benim şimdi 23. akşamı yani dün akşam yumurtlama oldu ama ayın 20 ve 22 ilişki oldu zaten yumurtlamadan önceki 72 saat ve yumurtlamadan sonraki 48 saat önemli o sebepten allahtan ümit kesilmez onalar işe yaramış olabilir ama çok ağrım var neden böyle oldu bilmiyorum çok kötüyüm şuan bayılıvercem sanki
12 ile 15 gün arasında oluşuyorarkadaşlar bişey sormak istiyorum,
adet düzenim 35-36-40 günde bir olur.
sat 19 şubat bat 28-31 mart diye tahmin ediyorum.
dün akşam çatlama gördüm yani 23 mart. yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik oluşuyor acaba?
nette 7-8 gün demişler de.12 ile 15 gün arasında oluşuyor
Bazıları 10.gün de öğrenebiliyor ama çok erken o süre
En az 12 gün diyorlar
Cabm rest yaptinmi ben yaptım ama bugundenegatifÜmidini kaybetmeeee
ALLAH ALLAH neden öyle oldu ki acabaamin canım benim şimdi 23. akşamı yani dün akşam yumurtlama oldu ama ayın 20 ve 22 ilişki oldu zaten yumurtlamadan önceki 72 saat ve yumurtlamadan sonraki 48 saat önemli o sebepten allahtan ümit kesilmez onalar işe yaramış olabilir ama çok ağrım var neden böyle oldu bilmiyorum çok kötüyüm şuan bayılıvercem sanki
Benimde negatif canım sabah yaptımCabm rest yaptinmi ben yaptım ama bugundenegatif
Of ya erken mi acaba bilemiyorumkiBenimde negatif canım sabah yaptım
Erkenmi acaba yaBenimde negatif canım sabah yaptım
canım yani 8-9 günde oluşuyor ama idrarda belli olması için en az 12 gün geçmesi gerekiyor ki bazen bu da erken olabiliyor. 12 den sonra kan da çıkar diye düşünüyorum.arkadaşlar bişey sormak istiyorum,
adet düzenim 35-36-40 günde bir olur.
sat 19 şubat bat 28-31 mart diye tahmin ediyorum.
dün akşam çatlama gördüm yani 23 mart. yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik oluşuyor acaba?
bat a kaç gün var canım?Benimde negatif canım sabah yaptım
Yumurtlamanın sekizinci gününde Gold bende dokuz erkenmi sence canimcanım yani 8-9 günde oluşuyor ama idrarda belli olması için en az 12 gün geçmesi gerekiyor ki bazen bu da erken olabiliyor. 12 den sonra kan da çıkar diye düşünüyorum.
bat a kaç gün var canım?
peki diyelim gebelik oluşmadı, yumurtladıktan kaç gün sonra regl geliyor :)canım yani 8-9 günde oluşuyor ama idrarda belli olması için en az 12 gün geçmesi gerekiyor ki bazen bu da erken olabiliyor. 12 den sonra kan da çıkar diye düşünüyorum.
bat a kaç gün var canım?
ah bir bilsem inşallah döllenmedirALLAH ALLAH neden öyle oldu ki acaba