Hadi hayırlısı bakalımnette 7-8 gün demişler de.
ay ilk kez çatlama yakaladım çok mutluyum da karıştım o yüzden :)
yaptın mı kız testi at bakim nasıl çıkmışinşallahhhhh :) melooo
saat 12,30 olsada testımı yapsam catlıcam bırazdannnnn :)
erken kuzum bence . ben de 10.gün işte çoook silik gördüm belli belirsiz:) 9. günde hiç çıkmadı mesela.Yumurtlamanın sekizinci gününde Gold bende dokuz erkenmi sence canim
14 gün canım. o değişmiyor işte:)peki diyelim gebelik oluşmadı, yumurtladıktan kaç gün sonra regl geliyor :)
Ay inşallah dediğin gibidir canım yarında bakayım bişey cikacak mi inşallah seninde vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ince çizgi görmek için saatlerce başında bekledim ama yok yanierken kuzum bence . ben de 10.gün işte çoook silik gördüm belli belirsiz:) 9. günde hiç çıkmadı mesela.
acele ediyoruz bence :)
14 gün canım. o değişmiyor işte:)
Canım senin yumurtlama ne zamandiAy inşallah dediğin gibidir canım yarında bakayım bişey cikacak mi inşallah seninde vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ince çizgi görmek için saatlerce başında bekledim ama yok yani
Çok erken daha erken gebelik testi mi yapıyorsunuzYumurtlamanın sekizinci gününde Gold bende dokuz erkenmi sence canim
Yani benim batım 23 martta yumurtlama görmüşsem ve + 14 gün dersek 6 nisan oluyorerken kuzum bence . ben de 10.gün işte çoook silik gördüm belli belirsiz:) 9. günde hiç çıkmadı mesela.
acele ediyoruz bence :)
14 gün canım. o değişmiyor işte:)
bence de sabırlı olalım. inşallah hep birlikte güzel haberler alırız.Ay inşallah dediğin gibidir canım yarında bakayım bişey cikacak mi inşallah seninde vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz bende ince çizgi görmek için saatlerce başında bekledim ama yok yani
erken gebelik testi ise gelebilir ama kaset testse beklemelisin onlar hemen çokta doğru çıkmıyor.Kizlar ben normal kaset test yaptım ve tertemiz bir negatif ...4 gün kala bu kesin hamile olmadığım anlamına gelir mi???
Canım normal kaset test ..erken gebelik testi ise gelebilir ama kaset testse beklemelisin onlar hemen çokta doğru çıkmıyor.
bekle onlar öyle erken test gibi olmaz yanıltabilir erken olsa o zaman kesin derdim hiç yanılmıyor erken testlerCanım normal kaset test ..
ovulasyon testi için yanıltıcı olabileceği söyleniyor. ama eğerki varsa t çizgisi c ile aynı koyulukta olmalı diyorlar... ovulasyondan en erken 12 gün sonra gebelik testi yapmanı tavsiye ederim..Selam yine ben. Normal takvime göre pazar günü adet olmalıydım, olmadım. Teste göre ilk yumurtlamamı 5 gün geç gördüm yani 19.günde gördüm, ikinci yumurtlamamı da 24.günde gördüm. Yani adetim ya 5 gün gecikecek ya da ikinci yumurtlamaya göre 10 gün, tam hesaplayamıyorum.
İnanılmaz kasık ağrısıyla Pazartesi günü doktora gittim, doktor şüphelenip kan testi yaptı ancak negatif çıktı. Birgebeningünlüğü ne sorduğumdaysa kan için bile çok erken olduğunu söyledi. Yumurtlamadan 17 gün sonra kanda çıkacağını söyledi, bana test yapıldığında daha 11.gündü
Bugün çok çok fazla midem bulanıyor, hamilelik testim olmadığı için ovülasyon testiyle bir bakmak istedim, sizce hamilelik olabilir mi ? Eki Görüntüle 2808546
15 Mart pik 16 si yumutlamaydi galibaCanım senin yumurtlama ne zamandi
Erken gebelik yazmiyor da hızlı sonuç yazıyor üstündeÇok erken daha erken gebelik testi mi yapıyorsunuz