Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gunaydin.Evet çok silik çizgi var gördüm ben de .Başka test yok mu elinden.Bir tane daha yap yarın .Ya da bugün kan var dediğin gibi ..Kesin sonuç
Kuzum elimde yok başka test. Eczane hastane yanı başımda. Sıkıntı yokta. Korkuyorum karar veremedim.
Benimde bat 27 si. Ben pozitifi gördüm dün kan verdim dayanamayıp..çok şükür pozitif çıktı o da. Dilerim güzel bir doğum günü hediyesi olur senin icin
Canım sana da hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Kan için öğlen işten çıkıp vereyim diyorum ya. Dayansam daha iyide. Bakalım karar veremedim
Elimde normal test var canım .Onu boş yere harcamak istemedim .Bir tane çünkü .Şimdi çıkmaz diye ...Erken gebelik testinde çıkar değil mi?
Erken gebelik testinde çıkar canım. Silikte olsa
Canım bende 38 e giriyorum. Önceki ay 2 kere yumurtladım. Doktor yumurta takibi yapmıştı orada görmüş ve şok olmuştum. Dilersen bir ay da yumurta takibi yaptır. 3-5 günde bir gidince bir aylık döngü de içerde neler oluyor daha net görürsün canım.

Tebrik ederim çok sevindim adınıza
Ay sanki var

Yaa boşver gün aşırı ilişki yap gitsin. Varsa içerde birşeyler denk gelir elbet. Doktorlara gitmekten de üşendim artık

Summerwinter canım senin belirtilerin neydi? bide kan sonucun kaç çıktı canım? doktora ne zaman gideceksin?
Yumurtlama sonrası 1 2 gün kasik ağrım oldu kesildi.. son 2 3 gündür bel ağrım var.. dün verdim kan 33.45 cıktı canim.. benim 2 kaybım var, o yüzden biraz sakince bekleyeceğim.. her sey yolunda giderse keseyi görmek için gideceğim.. yani bi 10 gün sonra filan.. öncesinde gitsem yapacak bisey yok yeterince tecrube ettim cunku

Valla canım benim bende 7 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz sorunum yok ama olmuyor işte çok takıyorum bendene kadar tüketeyim canım hangi aralıklarda mesela yardımcı olur musun
Tabi canım. Sarı soğanı 4 e bölüp 1,5 bardak suda 4-5 dakika kaynat. Ilıyınca iç. Sabah akşam aç tok farketmez.

Yaa boşver gün aşırı ilişki yap gitsin. Varsa içerde birşeyler denk gelir elbet. Doktorlara gitmekten de üşendim artık
:):) valla canım işte gün aşırı yapamıyorsan git baktır filan. ama sıkıntı yok yapıştırırım diyosan o zaman doktora gir çık gerek yok
Anladım canım. Allah hayırlısını nasip etsin. benimde bir kızım var 8 yaşında. ama kromozom anomalisi var onda. bu gebelik içinde eğer olursa pozitifse ve ilerlerse; 11. haftada plesentadan tahlil bakılacak filan. süreç zorlu Allah hepimize yardım etsin ve en önemlisi sağlık versin..

ah canım benim sağlıkla al kucağına geçmişi boş ver bu defa her şey iyi olacak sabırla dikkatli ol ve bekle bakalım Allah hayırlısını versin inşallah

Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin canimm

doktordan geldim kızlar benim pazartesi yumurtam sağda 10,88 mm varmış bugun gittim 11,70 olmus solda yumurtam yoktu ordada 10,30 mm bi yumurta oluşmuş ve rahmim kalınlaşmış doktor yavaş yavaşta olsa gelişicek pazartesi büyümüş olur büyük ihtimal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…