- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.607
Tebrik ederim.Saglikla ilerlesin inşallah..Benimde bat 27 si. Ben pozitifi gördüm dün kan verdim dayanamayıp..çok şükür pozitif çıktı o da. Dilerim güzel bir doğum günü hediyesi olur senin icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim.Saglikla ilerlesin inşallah..Benimde bat 27 si. Ben pozitifi gördüm dün kan verdim dayanamayıp..çok şükür pozitif çıktı o da. Dilerim güzel bir doğum günü hediyesi olur senin icin
Kuzum elimde yok başka test. Eczane hastane yanı başımda. Sıkıntı yokta. Korkuyorum karar veremedim.Canım gunaydin.Evet çok silik çizgi var gördüm ben de .Başka test yok mu elinden.Bir tane daha yap yarın .Ya da bugün kan var dediğin gibi ..Kesin sonuç
Canım sana da hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Kan için öğlen işten çıkıp vereyim diyorum ya. Dayansam daha iyide. Bakalım karar veremedimBenimde bat 27 si. Ben pozitifi gördüm dün kan verdim dayanamayıp..çok şükür pozitif çıktı o da. Dilerim güzel bir doğum günü hediyesi olur senin icin
Erken gebelik testinde çıkar canım. Silikte olsaElimde normal test var canım .Onu boş yere harcamak istemedim .Bir tane çünkü .Şimdi çıkmaz diye ...Erken gebelik testinde çıkar değil mi?
Canım bende 38 e giriyorum. Önceki ay 2 kere yumurtladım. Doktor yumurta takibi yapmıştı orada görmüş ve şok olmuştum. Dilersen bir ay da yumurta takibi yaptır. 3-5 günde bir gidince bir aylık döngü de içerde neler oluyor daha net görürsün canım.Ama benim genelde her ay böyle eskiden böyle değildi tabiki. Yaklaşık son 6/7 aydır böyle. HEle ki bu ay dün gece kasık ağrısına uyandım mesela. İşin garip tarafı renlyken böyle ağrım olmuyor. Yumurtalamam geçti benim rengl 15/17 sinde yumurtlarım geçen hafta yumurtlama haftasıdı. Evet duydum ikinci yumurtlaamada oluyormuş bazen ama bende olmaz sanmam 38 yaşındayım.
Inşallah canim. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsinTebrik ederim.Saglikla ilerlesin inşallah..
Ben şahsen ucuz 5 tl lik testlerdeb yapıyorum daha saglikli sonuc veriyor 4 5 gun öncesinden belli ediyor . Erken gebelik alin ama ucuz testlerden de alın bence 1 taneŞimdi okuldayim .Giderken alayım bir erken gebelik testi ...
al ya yap gıtsın :)Şimdi okuldayim .Giderken alayım bir erken gebelik testi ...
Tebrik ederim çok sevindim adınızaArkadaşlar merhaba, son adet tarihim 17 şubattı. Beklenen adet tarihim de 28 Mart. Biraz önce iç çamaşırımda kahverengimsi bir leke görünce test yaptım. Çok silik ama daha önce bu kadar bile olmuyordu. Sizce hamile miyim?
Ay sanki varKızlar günaydın..
Yarın yapacaktım ama dayanamadım bugün sabah erken gebelik testi yaptım. Foto ekledim ama yani ben çok silik çizgi görüyorum. Fotoda çıkmıyor gibi yani çok dikkatli bakınca görünüyor da. Ne yapsam bilemedim. Bugün de sanki adet olacakmışım gibi ağrı var. Off kan mı versem?
Eki Görüntüle 2808296
Ondan elimde var canım bir tane ama çikmaz mi acaba diye harcamak istemedim ..Ben şahsen ucuz 5 tl lik testlerdeb yapıyorum daha saglikli sonuc veriyor 4 5 gun öncesinden belli ediyor . Erken gebelik alin ama ucuz testlerden de alın bence 1 tane
Kaç gün var bat aOndan elimde var canım bir tane ama çikmaz mi acaba diye harcamak istemedim ..
4 gün var ..Kaç gün var bat a
Hakkinzda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin.. Inşallah güzel haberler verirsiniz4 gün var ..
Sağolun çok teşekkür ederim .Amin hepimizin inşallah .Hakkinzda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin.. Inşallah güzel haberler verirsiniz
Yaa boşver gün aşırı ilişki yap gitsin. Varsa içerde birşeyler denk gelir elbet. Doktorlara gitmekten de üşendim artıkKuzum elimde yok başka test. Eczane hastane yanı başımda. Sıkıntı yokta. Korkuyorum karar veremedim.
Canım sana da hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Kan için öğlen işten çıkıp vereyim diyorum ya. Dayansam daha iyide. Bakalım karar veremedim
Erken gebelik testinde çıkar canım. Silikte olsa
Canım bende 38 e giriyorum. Önceki ay 2 kere yumurtladım. Doktor yumurta takibi yapmıştı orada görmüş ve şok olmuştum. Dilersen bir ay da yumurta takibi yaptır. 3-5 günde bir gidince bir aylık döngü de içerde neler oluyor daha net görürsün canım.
Yumurtlama sonrası 1 2 gün kasik ağrım oldu kesildi.. son 2 3 gündür bel ağrım var.. dün verdim kan 33.45 cıktı canim.. benim 2 kaybım var, o yüzden biraz sakince bekleyeceğim.. her sey yolunda giderse keseyi görmek için gideceğim.. yani bi 10 gün sonra filan.. öncesinde gitsem yapacak bisey yok yeterince tecrube ettim cunkuSummerwinter canım senin belirtilerin neydi? bide kan sonucun kaç çıktı canım? doktora ne zaman gideceksin?
Tabi canım. Sarı soğanı 4 e bölüp 1,5 bardak suda 4-5 dakika kaynat. Ilıyınca iç. Sabah akşam aç tok farketmez.Valla canım benim bende 7 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz sorunum yok ama olmuyor işte çok takıyorum bendene kadar tüketeyim canım hangi aralıklarda mesela yardımcı olur musun
:):) valla canım işte gün aşırı yapamıyorsan git baktır filan. ama sıkıntı yok yapıştırırım diyosan o zaman doktora gir çık gerek yokYaa boşver gün aşırı ilişki yap gitsin. Varsa içerde birşeyler denk gelir elbet. Doktorlara gitmekten de üşendim artık
Anladım canım. Allah hayırlısını nasip etsin. benimde bir kızım var 8 yaşında. ama kromozom anomalisi var onda. bu gebelik içinde eğer olursa pozitifse ve ilerlerse; 11. haftada plesentadan tahlil bakılacak filan. süreç zorlu Allah hepimize yardım etsin ve en önemlisi sağlık versin..Yumurtlama sonrası 1 2 gün kasik ağrım oldu kesildi.. son 2 3 gündür bel ağrım var.. dün verdim kan 33.45 cıktı canim.. benim 2 kaybım var, o yüzden biraz sakince bekleyeceğim.. her sey yolunda giderse keseyi görmek için gideceğim.. yani bi 10 gün sonra filan.. öncesinde gitsem yapacak bisey yok yeterince tecrube ettim cunku
ah canım benim sağlıkla al kucağına geçmişi boş ver bu defa her şey iyi olacak sabırla dikkatli ol ve bekle bakalım Allah hayırlısını versin inşallahYumurtlama sonrası 1 2 gün kasik ağrım oldu kesildi.. son 2 3 gündür bel ağrım var.. dün verdim kan 33.45 cıktı canim.. benim 2 kaybım var, o yüzden biraz sakince bekleyeceğim.. her sey yolunda giderse keseyi görmek için gideceğim.. yani bi 10 gün sonra filan.. öncesinde gitsem yapacak bisey yok yeterince tecrube ettim cunku
Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin canimmAnladım canım. Allah hayırlısını nasip etsin. benimde bir kızım var 8 yaşında. ama kromozom anomalisi var onda. bu gebelik içinde eğer olursa pozitifse ve ilerlerse; 11. haftada plesentadan tahlil bakılacak filan. süreç zorlu Allah hepimize yardım etsin ve en önemlisi sağlık versin..
Inşallah kuzum..Rabbim kimseye yasatmasin zor günlerdi.. hepimiz sağlıkla kavuşalım ❤ah canım benim sağlıkla al kucağına geçmişi boş ver bu defa her şey iyi olacak sabırla dikkatli ol ve bekle bakalım Allah hayırlısını versin inşallah