Her iki fotoğrafta da soldakiler ovulasyon canım. Lh yazıyor aslında ama fotoğraf biraz karanlık görememiş olabilirsin. İlk beş dakikada ve 15.dakikada çektim fotoğrafları o yüzden iki tane.Bunların ikisi ovulasyon testi mi, ikisi de şimdi ise ilk testte koyuluk var canım. Ama sen pvulasyona bakma sabah ilk idrarla gebelik testini tekrarla zaten pozitif çıkacaktır. Ben hiç sanmıyorum negatif çıkacağını. İnşallah tabi
Hamilesin canım tebrik ederim bariz belli bu için rahat olsunHer iki fotoğrafta da soldakiler ovulasyon canım. Lh yazıyor aslında ama fotoğraf biraz karanlık görememiş olabilirsin. İlk beş dakikada ve 15.dakikada çektim fotoğrafları o yüzden iki tane.
Amin inşallah hayırlısı olsun
Yaa inşallahHamilesin canım tebrik ederim bariz belli bu için rahat olsun
Inşallah hayırlısı bakalim sağol :)Hadi hayırlısı olmazsın inşallah ama sabah cizgin çıkacak bence
Teşekkür ederim insallah canım benim :)Ayy bana nasip olmadı 28 benimde eşimindi inşallah sana olur yaen güzel hediye
İnşallah hakkınızda hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin rabbimTest yapmadım hiç bekliyorum günüm geçene kadar da yapmam ..Kesin gözü ile bakmıyordum zaten ama adet belirtilerim başladı dünden beri ..
Bu saatte mi yaptınız peki bu testleriHer iki fotoğrafta da soldakiler ovulasyon canım. Lh yazıyor aslında ama fotoğraf biraz karanlık görememiş olabilirsin. İlk beş dakikada ve 15.dakikada çektim fotoğrafları o yüzden iki tane.
Amin inşallah hayırlısı olsun
Evet ilk testi 22.40 civarında. Diğerini da daha geç.Bu saatte mi yaptınız peki bu testleri
Bence saatlerinden dolayı bu kadar bulanık sabah gebelik öğlende ovu yapabilirsen daha güzel sonuç alirsinEvet ilk testi 22.40 civarında. Diğerini da daha geç.
Bence saatlerinden dolayı bu kadar bulanık sabah gebelik öğlende ovu yapabilirsen daha güzel sonuç alirsin
Tebrık ederim bencede hamılesinhamilelik testi sabah mutlaka tekrar yapacağım zaten ama ovulasyon testi gerçekten sonuç veriyor mu? Onda da mı çift çizgi olması gerekiyor.
tebrikler tabi ki hamilesin daha çişin kurumamış testte :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaArkadaşlar merhaba, son adet tarihim 17 şubattı. Beklenen adet tarihim de 28 Mart. Biraz önce iç çamaşırımda kahverengimsi bir leke görünce test yaptım. Çok silik ama daha önce bu kadar bile olmuyordu. Sizce hamile miyim?
Sağolun çok teşekkür ederimİnşallah hakkınızda hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin rabbim
Bu gebelik testi mi??Öyle ise var bence bebiş .Çünkü silik değil belirgin bayaa ve kırmızılık var..Arkadaşlar merhaba, son adet tarihim 17 şubattı. Beklenen adet tarihim de 28 Mart. Biraz önce iç çamaşırımda kahverengimsi bir leke görünce test yaptım. Çok silik ama daha önce bu kadar bile olmuyordu. Sizce hamile miyim?
15 dakika sonra çok da uzun bir zaman değil.Kuruma çizgisinin çıkması için kısa bir süre zaten kuruma çizgisi de böyle olmuyor .İki kere ben de çıktı çünkü ..Bence hamilesinizBen 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?
Elinizde hamilelik testi varken neden ovulasyon testi??Kafanızı karistirmayin bence.Hamilelik testi yapın .Kesin çıkar ...Soldaki fotoğrafı testi yaptıktan 5 dakika sonra çektim. Sağdaki fotoğrafı ise testten 15 dakika sonra çektim. Ama bu test öncekine göre daha silik çıktı sanki
Bence de ovulasyonu karıştırma .Gebelik testi yap .Bence bebiş var.hamilelik testi sabah mutlaka tekrar yapacağım zaten ama ovulasyon testi gerçekten sonuç veriyor mu? Onda da mı çift çizgi olması gerekiyor.