Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her iki fotoğrafta da soldakiler ovulasyon canım. Lh yazıyor aslında ama fotoğraf biraz karanlık görememiş olabilirsin. İlk beş dakikada ve 15.dakikada çektim fotoğrafları o yüzden iki tane.
Amin inşallah hayırlısı olsun

Hamilesin canım tebrik ederim bariz belli bu için rahat olsun

tebrikler tabi ki hamilesin daha çişin kurumamış testte :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Bu gebelik testi mi??Öyle ise var bence bebiş .Çünkü silik değil belirgin bayaa ve kırmızılık var..

Ben 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?
15 dakika sonra çok da uzun bir zaman değil.Kuruma çizgisinin çıkması için kısa bir süre zaten kuruma çizgisi de böyle olmuyor .İki kere ben de çıktı çünkü ..Bence hamilesiniz

Soldaki fotoğrafı testi yaptıktan 5 dakika sonra çektim. Sağdaki fotoğrafı ise testten 15 dakika sonra çektim. Ama bu test öncekine göre daha silik çıktı sanki
Elinizde hamilelik testi varken neden ovulasyon testi??Kafanızı karistirmayin bence.Hamilelik testi yapın .Kesin çıkar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…