Valla canım benim bende 7 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz sorunum yok ama olmuyor işte çok takıyorum bendeSoğan çok iyi geliyor ben onu hep ara ara yaparım sana da ki gelir büyük ihtimalle çünkü benim ilk hamileliğimde bir problemim yoktu ama olmuyordu. 7 ay sürmüştü gerçi çok fazla değil. Ama şimdi yaş arttı tabi tiroid çıktı filan yumurta rezervi de azalmıştır tabi o yüzden beni soğan kesmiyoama sana fayda eder inanıyorum. Taşınırken daha iyi kafan dagilmis olur hem
Hepimiz güzel haberler alırız inşallahAy hayırlısı ya inşallah pozitif çıkar merakla bekliyorum
Ayy bana nasip olmadı 28 benimde eşimindi inşallah sana olur yakanda çıkmayan idrar da çıkarmı bılmıyorumkı 28 eşimin doğum gunu cok dua ettim hediyem bebiş olsun dıye ama kısmet ıste ..
Çok silik değil ki baya belirgin canım, kaç dkda çıktıArkadaşlar merhaba, son adet tarihim 17 şubattı. Beklenen adet tarihim de 28 Mart. Biraz önce iç çamaşırımda kahverengimsi bir leke görünce test yaptım. Çok silik ama daha önce bu kadar bile olmuyordu. Sizce hamile miyim?
Ben 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?Çok silik değil ki baya belirgin canım, kaç dkda çıktı
15dk için de baya koyu çıkmış. Tekrar yaparsan da çıkacaktır bence.Ben 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?
Maşallah hamilesiniz tekrara ihtiyaç bile gözükmüyor ama yapın içiniz rahat etsinBen 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?
Yaptınız mı tekrar?Arkadaşlar merhaba, son adet tarihim 17 şubattı. Beklenen adet tarihim de 28 Mart. Biraz önce iç çamaşırımda kahverengimsi bir leke görünce test yaptım. Çok silik ama daha önce bu kadar bile olmuyordu. Sizce hamile miyim?
Birde dün ya da oncekingun yaptınız mı gebelik testi hicBen 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?
Ay baksana bizle aynı gibi günü benim.negatif çıktı yaw15dk için de baya koyu çıkmış. Tekrar yaparsan da çıkacaktır bence.
Cesaret edemiyorum çıkmayacak diyeYaptınız mı tekrar?
Evet birkaç gün önce yapmıştım bir şey çıkmamıştı.Birde dün ya da oncekingun yaptınız mı gebelik testi hic
Ya bir ovulasyon yapsanız atsanizBen 15 dakika sonra gördüm maalesef. Eşimi durağa bırakmam gerekiyordu. Testi yapıp hemen çıktım. Geldiğimde 15 dk geçmişti ve bu şekildeydi. Tekrar mı yapsam?
Ovulasyon neden? Adetten sonra denedim onu belki de onun sayesinde doğru günü bulmuşuzdurYa bir ovulasyon yapsanız atsaniz
Ümidini kaybetmeeeeAy baksana bizle aynı gibi günü benim.negatif çıktı yaw
Ovulasyonda da iki çift çizgi çıkıyormuş hamilelik varsa öyle şüphelenip sonrasında idrar testi yapınca pozitifi gören çokmuş. Sizin kaçıncı denemeniz bu aradaa birde hiç belirti hissettiniz mi?Ovulasyon neden? Adetten sonra denedim onu belki de onun sayesinde doğru günü bulmuşuzdurama hamilelik onunla belli oluyor mu?
Ekimden beri deniyoruz. Ama hiçbir yönteme başvurmadan istiyorduk sadece. Adet döneminden hemen sonra kadın doğuma gidip muayene oldum. Yumurtalık ve rahimde sorun görünmüyor bir de adet döneminde gelin hormon testi yapalım demişti. Ben de o tarihten sonra ovulasyon testi kullanmaya başlamıştım. Bu ay da o şekilde denedik. Yine hiç umudum yoktu çok tuhaf hissediyorum. Ovulasyon da yapacağım şimdi.Ovulasyonda da iki çift çizgi çıkıyormuş hamilelik varsa öyle şüphelenip sonrasında idrar testi yapınca pozitifi gören çokmuş. Sizin kaçıncı denemeniz bu aradaa birde hiç belirti hissettiniz mi?
Bunların ikisi ovulasyon testi mi, ikisi de şimdi ise ilk testte koyuluk var canım. Ama sen pvulasyona bakma sabah ilk idrarla gebelik testini tekrarla zaten pozitif çıkacaktır. Ben hiç sanmıyorum negatif çıkacağını. İnşallah tabiSoldaki fotoğrafı testi yaptıktan 5 dakika sonra çektim. Sağdaki fotoğrafı ise testten 15 dakika sonra çektim. Ama bu test öncekine göre daha silik çıktı sanki