Evet 5 6 gün kala testte öğrenenler var.Neyse ki yalnız değilim9.gununde öğrenenler var nasıl oluyor anlamıyorum
Neyse az kaldı bekleyip gorcezEvet 5 6 gün kala testte öğrenenler var.
Sen su an yapsan bile çikar benceMerhabalar benimde bat 25 mart, bugün iğnenin 14.günü, 2 gün sonra test yapacağım inşallah güzel haberlerle buraya dönüş yaparım.. 2 gündür kasık ağrılarım arttı umarım adet olmam.
Aynısı bana pazar günü oldu ya bi bahaneyle eve geldi gittiKızlar pik oldum kocam yok nöbette
İnşallah canım inşallah.5 var az daha dayan canım erken henüz
inşa güzel haberini alırız tatlım
Canım adetım bıtmeden 1 gun once basladım dün bıraktım yanı daha doğrusu unuttum ama evet yumırtlamaya kadar ıcebılırsınçakşırı nasıl kullanıyorsun canım ve ne zamana kadar kullancaksın yumurtlamaya kadar mı. bende eşim için almıştım ama kendim de içebilim o yüzden soruyorum :))
Test yappp bence hamilesinYarın bat günüm ve ovulasyon testim. Ne alaka niye böyle çıkıyor anlamiyorum
20 sinde gittim kan testi negatif çıktı çatlamayada 16 gün olacak , sanmıyorum yani kuzumTest yappp bence hamilesin
Doktorum 16.gün yap dediği için bekliyorum, belki yarın dayanamayıp yapabilirim.Sen su an yapsan bile çikar bence
3 gün çok şey farkettirir bence başka neden bu kadar koyu çıkar ki20 sinde gittim kan testi negatif çıktı çatlamayada 16 gün olacak , sanmıyorum yani kuzum
Testi aldı
Sabah degerlndirarkadaşlar pik dimi bu?
lütfen bana dua edin ben değerlendirmeye gidiyorum :)
İnşallah güzel haber alırsınDoktorum 16.gün yap dediği için bekliyorum, belki yarın dayanamayıp yapabilirim.Geçen ay negatifi gördüğüm için bu ay yine bembeyaz bi test görmekten korkuyorum sanırım birazda
Canım hamile olabilir misin acaba ?Bu şekilde hamileliğini öğrenenler vardı bu sitede ..Yarın bat günüm ve ovulasyon testim. Ne alaka niye böyle çıkıyor anlamiyorum
Gebelik testi yaptın mı canım?Yarın bat günüm ve ovulasyon testim. Ne alaka niye böyle çıkıyor anlamiyorum
Canim çatlamadan sonra 16.gun mu??Doktorum 16.gün yap dediği için bekliyorum, belki yarın dayanamayıp yapabilirim.Geçen ay negatifi gördüğüm için bu ay yine bembeyaz bi test görmekten korkuyorum sanırım birazda
3 gün çok şey farkettirir bence başka neden bu kadar koyu çıkar ki
Canım hamile olabilir misin acaba ?Bu şekilde hamileliğini öğrenenler vardı bu sitede ..
kızlar valla kafam çok karışık doktorum negatiften sonra yıne bekle gec tutunabılır dedı ben ümitlenmek istemiyorum 3 gunde beta artarmı bilmiyorum 20 sinde 0,100 kesin negatif yanı bat 24 ama catlamaya bayagı olmus oluyor dollenmese neden atılmadı dıyorum (14 gün suresi sabıt dedı doktor )Gebelik testi yaptın mı canım?
Sen yine gelmiş benim çok mesafe evle işin arası 73 kmAynısı bana pazar günü oldu ya bi bahaneyle eve geldi gittine durumlara düştük Allahım sen görüyorsun
Aynen canım iğne vurulduğum günden itibaren 16.gün de test yap dediCanim çatlamadan sonra 16.gun mu??