- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Hiç test yapmadiysan test yap senkızlar valla kafam çok karışık doktorum negatiften sonra yıne bekle gec tutunabılır dedı ben ümitlenmek istemiyorum 3 gunde beta artarmı bilmiyorum 20 sinde 0,100 kesin negatif yanı bat 24 ama catlamaya bayagı olmus oluyor dollenmese neden atılmadı dıyorum (14 gün suresi sabıt dedı doktor )
kanda çıkmayan idrar da çıkarmı bılmıyorumkı 28 eşimin doğum gunu cok dua ettim hediyem bebiş olsun dıye ama kısmet ıste ..Hiç test yapmadiysan test yap sen
Bat yarın mı yani. Canım o zaman gebelik testi yap sen yine adet olmazsan. Artabilir beta neden artmasın.kızlar valla kafam çok karışık doktorum negatiften sonra yıne bekle gec tutunabılır dedı ben ümitlenmek istemiyorum 3 gunde beta artarmı bilmiyorum 20 sinde 0,100 kesin negatif yanı bat 24 ama catlamaya bayagı olmus oluyor dollenmese neden atılmadı dıyorum (14 gün suresi sabıt dedı doktor )
28i benim eşiminde doğum günü, çok istiyorum sürpriz olsun. Hayırlısıkanda çıkmayan idrar da çıkarmı bılmıyorumkı 28 eşimin doğum gunu cok dua ettim hediyem bebiş olsun dıye ama kısmet ıste ..
Bence test yap sen bekleme bişey kaybetmezsinkanda çıkmayan idrar da çıkarmı bılmıyorumkı 28 eşimin doğum gunu cok dua ettim hediyem bebiş olsun dıye ama kısmet ıste ..
yaaa gercektenmı :) sızın bat ne zaman inşallah hamilesindir bence guzel surpriz olur :)28i benim eşiminde doğum günü, çok istiyorum sürpriz olsun. Hayırlısı
Benüm bat 29 belki 30. En kötü 28inde çıkmasını ümid ediyorum. Hayalleryaaa gercektenmı :) sızın bat ne zaman inşallah hamilesindir bence guzel surpriz olur :)
yarında olmazsam yapıcam o zaman dua edinBence test yap sen bekleme bişey kaybetmezsin
inşallah inşallah içini ferah tutBenüm bat 29 belki 30. En kötü 28inde çıkmasını ümid ediyorum. Hayaller
Bizede haber veryarında olmazsam yapıcam o zaman dua edin
Ya canım.sen yaptın mı test ovu ve gebelikBenimde 8.gun heyecanla bekliyorum gün geçmiyor
A hamilesin bence test yapabilirsin kesin çıkar net bilgiYarın bat günüm ve ovulasyon testim. Ne alaka niye böyle çıkıyor anlamiyorum
yarında regl olmazsa yapıcam inşallahhA hamilesin bence test yapabilirsin kesin çıkar net bilgi
Hayir zor tutuyorum kendimi ama erken dahaYa canım.sen yaptın mı test ovu ve gebelik
Yapsana cnm bende yaptım.negatif ciktida ovu testini.merak ediyorum senin nasıl çıkacakHayir zor tutuyorum kendimi ama erken daha
Hadi hayırlısı olmazsın inşallah ama sabah cizgin çıkacak benceyarında regl olmazsa yapıcam inşallahh
Belki yarın yaparım dayanamayipYapsana cnm bende yaptım.negatif ciktida ovu testini.merak ediyorum senin nasıl çıkacak
Ay hayırlısı ya inşallah pozitif çıkar merakla bekliyorumBelki yarın yaparım dayanamayipelimde çok sınırlı var
Yok canım zaten soğan suyu içebilen biri diğer şeyleri hayli hayli içer diye düşünüyorumBende zaten kist var batti balik yan gider miydi o laf ha iste ondan 12 gun deneyeceğim bi ay sonra birakicam okudum cogu kisi bu şekilde hamile kalmış belki bizede vasile olur tadi kötüymüş ama yapacak bisey yok yiyip uzerine 5 bardak su içeriz sogan suyu içmiş biri olarak ben o kadar kotu olamaz herhalde diye dusunuyorum bal var sonucta