Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar valla kafam çok karışık doktorum negatiften sonra yıne bekle gec tutunabılır dedı ben ümitlenmek istemiyorum 3 gunde beta artarmı bilmiyorum 20 sinde 0,100 kesin negatif yanı bat 24 ama catlamaya bayagı olmus oluyor dollenmese neden atılmadı dıyorum (14 gün suresi sabıt dedı doktor )
Hiç test yapmadiysan test yap sen

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

kızlar valla kafam çok karışık doktorum negatiften sonra yıne bekle gec tutunabılır dedı ben ümitlenmek istemiyorum 3 gunde beta artarmı bilmiyorum 20 sinde 0,100 kesin negatif yanı bat 24 ama catlamaya bayagı olmus oluyor dollenmese neden atılmadı dıyorum (14 gün suresi sabıt dedı doktor )
Bat yarın mı yani. Canım o zaman gebelik testi yap sen yine adet olmazsan. Artabilir beta neden artmasın.

Bende zaten kist var batti balik yan gider miydi o laf ha iste ondan 12 gun deneyeceğim bi ay sonra birakicam okudum cogu kisi bu şekilde hamile kalmış belki bizede vasile olur tadi kötüymüş ama yapacak bisey yok yiyip uzerine 5 bardak su içeriz sogan suyu içmiş biri olarak ben o kadar kotu olamaz herhalde diye dusunuyorum bal var sonucta 😍
Yok canım zaten soğan suyu içebilen biri diğer şeyleri hayli hayli içer diye düşünüyorum 😂😂 bu yolda herşey mübah gazan mübarek ola😂🥰

X