Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki iki kez yumurtlama görüyorsun ondan olmuştur . Önceden de ovulasyon testiyle mi bakıyodun gününe
Hayır ilk kez testle bakıyorum. Akıntı ve sancılarım çok belli ediyor, baya sancılarım oluyor ama şu an hiç sancım ya da akıntım yok zaten adet daha tam bitmedi.

Allah razı olsun inşallah ben daha 7 aylık evliyim ama kistim var o yüzden kendiliğinden olsun diye evlendiğimden beri korunmuyoruz kuzu hayırlısı olsun bakalım vakti gelince olur insallah umarım çok bekletmez bebişler oğlunu da Allah bağışlasın kuzum

Amin canim allahim kimsenin kucagini bos bırakmasın ben iki düşük bi dogum ve 4.5 ay once bir dis gebelik gecirdim. Artik diken üstündeyim

Amin canim allahim kimsenin kucagini bos bırakmasın ben iki düşük bi dogum ve 4.5 ay once bir dis gebelik gecirdim. Artik diken üstündeyim
İnşallah cennette seni karşılar tutunamayanlar kuzu rabbim büyük bakalım benim kendinden olur mu bilmiyorum Allah ol derse olur gerçi de hayırlısı bakalım çikolata kistim var benim doktorlar hamile kal bi an önce dediler 6 ay içinde olursa olur olmazsa gel geri dediler

Olur inşallah birde ne zaman ki yok olmamistir deyip hamileliği dusunmezsen o ay hamile kalıyor insan piskoloji cok önemli o yuzden sana tavsiyem baska konularuda takip et kafan dağılsın

Merhaba kızlar ben nar suyunun tutunmaya faydası olduğunu okumuştum bu konuda bileğisin olan var mı?

16 mart 2021 bat günüm
6 aydır ( 1 düşük var )
Yas39
Falibol ve bu ay klomen kullanıcam

Olur inşallah birde ne zaman ki yok olmamistir deyip hamileliği dusunmezsen o ay hamile kalıyor insan piskoloji cok önemli o yuzden sana tavsiyem baska konularuda takip et kafan dağılsın
Gerçekten bu konuda çok haklısın bundan önceki aylar bu formda sadece gebelik okudum testler gördüm vs düşündükçe olmuyo sanırım bıraktım artık düşünmek istemiyorum dua etcem yumurtlama günlerini değerlendircem bekliycem hayırlısı olsun

bende de vardı 6 cm şu an yok. Ben hamile kalamadım ama .Hiç korkma çikolata kistinden benim ablamda 8 cmdi şimdi Nur topu gibi bebeği. instagramda clife sayfasına bir macunu al kullan. 3 ay kullandım ben 4. Ay kullanmadım. Ve 5. Ayda yoktu kist. Macunu satanda aynen öyle demişti bana 3 ay kullan 1 ay ara ver gider demişti.

Akşamlar bı sordum olucak sıze ben ılk defa femera kullandım ıgne sonrası 12 gunum ama yaklaşık bır hafta şiddetlı karın ve kasık agrım var adetıme 2 gun var ılk defa bu kadar agrı yaşıyorum bunun anlamı sızde nedır

Sizce pik mi kızlar

Eklentiler

• IMG_20210219_020013.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…