Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gittim canım kist var bende doktor adetten sonra gel dedi duphaston vermişti. tsh tahlili yaptı ondada bişey çıkmadı bakalım bir daha ki gitmemde progesteron a bakalım demişti..
Kist varsa zaten bu kürleri kullanma canım tedavini olurken kürle ilgilenme derim gene sen bilirsin ama

Pik olmusmu kizlar

Eklentiler

• 20210323_152241.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 53
Kist varsa zaten bu kürleri kullanma canım tedavini olurken kürle ilgilenme derim gene sen bilirsin ama
doktorun verdiği bi tedavi yok ki bi ilaç vermişti sadece adetimi düzene soksun gebelik varsa tutunsun diye o ilaçta bitti adetten sonra tekrar bi doktora gideceğim bakalım ne diyecek..

Kızlar yumurtlamadan sonraki gün böyle silikleşti çatlama oldu mu olmadı mı şimdi anlamadım

Eklentiler

• E4724194-641A-46A7-9139-17426E7F2942.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 46
hemen etiketleyip sorayım... :) love06 senin incir kürü nasıl oldu ? işe yaradı mı ?
canım ya ne ole kur felan yapmadım her akşam cevız koyup yedım ama bence kesınlıkle ılgııs var yumurtlalıkalrım kımıl kımıl oldu zaten ne zararı olcakkı çakşır da ıctım tabı ondanmı bundanmı bılemedım

canım benim genelde piklerim şu şekilde oluyordu labouqikte de certain markadada idrarı damlattığım anda iki kırmızı çizgi aynı anda beliriyor... ikiside kıpkırmızı oluyor.. seninde öyle mi oluyor...
Laboquik benim kaset testlerim biraz bekliyorum da öyle çıkıyor ve sonrasında silikleşiyor gibi geldi bana kaset testler.. strip teste daha çok güveniyorum anında koyulaşıyor

Ben bu ayda belli tutmaz diye strip almaz istedim Ebru Ceylan'da kalmamıştı kaset almak zorunda kaldım adet olursam bitince kaset yapıcam mecbur ama pek güvenemiyorum. Başka strip alabileceğimiz yer var mı
minik kurabiyeler diye bir bayan var instegramda onlar biraz daha pahalı sanırım. birde internete bak belki vardır ben hiç bakmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…