Kist varsa zaten bu kürleri kullanma canım tedavini olurken kürle ilgilenme derim gene sen bilirsin amagittim canım kist var bende doktor adetten sonra gel dedi duphaston vermişti. tsh tahlili yaptı ondada bişey çıkmadı bakalım bir daha ki gitmemde progesteron a bakalım demişti..
doktorun verdiği bi tedavi yok ki bi ilaç vermişti sadece adetimi düzene soksun gebelik varsa tutunsun diye o ilaçta bitti adetten sonra tekrar bi doktora gideceğim bakalım ne diyecek..Kist varsa zaten bu kürleri kullanma canım tedavini olurken kürle ilgilenme derim gene sen bilirsin ama
Pik olmusmu kizlar
resim koyarsan daha güzel olur canım iki eşit çizgiden sonra silikleşme olduysa çatlama olmuş oluyor...Kızlar yumurtlamadan sonraki gün böyle silikleşti çatlama oldu mu olmadı mı şimdi anlamadım
Koydum canım resimresim koyarsan daha güzel olur canım iki eşit çizgiden sonra silikleşme olduysa çatlama olmuş oluyor...
şimdi gördüm resmi evet çatlama olmuş canım pikin uzun sürmüş yada sık yapmışsın testleri :) bu akşamıda değerlendir imkanın varsa :)Kızlar yumurtlamadan sonraki gün böyle silikleşti çatlama oldu mu olmadı mı şimdi anlamadım
Benim strip teste pik gördüğüm gün kaset test böyleydi yumurtlama olabilir bencrPik olmusmu kizlar
Bir gün arayla yapıyorum işte iki gün ve ağrılı sürdü aynenşimdi gördüm resmi evet çatlama olmuş canım pikin uzun sürmüş yada sık yapmışsın testleri :) bu akşamıda değerlendir imkanın varsa :)
Böyleydi benim aynı anda yaptım bunlarıPik olmusmu kizlar
inşallah bebişin sana tutunur kuzum bekletmeden gelir.. :)aminnnnnBir gün arayla yapıyorum işte iki gün ve ağrılı sürdü aynen
Benim strip teste pik gördüğüm gün kaset test böyleydi yumurtlama olabilir bencr
İnşallah yaaa hepimiz için her gün dua ediyoruminşallah bebişin sana tutunur kuzum bekletmeden gelir.. :)aminnnnn
canım benim genelde piklerim şu şekilde oluyordu labouqikte de certain markadada idrarı damlattığım anda iki kırmızı çizgi aynı anda beliriyor... ikiside kıpkırmızı oluyor.. seninde öyle mi oluyor...Böyleydi benim aynı anda yaptım bunları
canım ya ne ole kur felan yapmadım her akşam cevız koyup yedım ama bence kesınlıkle ılgııs var yumurtlalıkalrım kımıl kımıl oldu zaten ne zararı olcakkı çakşır da ıctım tabı ondanmı bundanmı bılemedımhemen etiketleyip sorayım... :)love06 senin incir kürü nasıl oldu ? işe yaradı mı ?
Ben bu ayda belki tutmaz diye strip almak istedim Ebru Ceylan'da kalmamıştı kaset almak zorunda kaldım adet olursam bitince kaset yapıcam mecbur ama pek güvenemiyorum. Başka strip alabileceğimiz yer var mıMERAKLI MELO strip alalım derken bunu dmek istedim
Laboquik benim kaset testlerim biraz bekliyorum da öyle çıkıyor ve sonrasında silikleşiyor gibi geldi bana kaset testler.. strip teste daha çok güveniyorum anında koyulaşıyorcanım benim genelde piklerim şu şekilde oluyordu labouqikte de certain markadada idrarı damlattığım anda iki kırmızı çizgi aynı anda beliriyor... ikiside kıpkırmızı oluyor.. seninde öyle mi oluyor...
minik kurabiyeler diye bir bayan var instegramda onlar biraz daha pahalı sanırım. birde internete bak belki vardır ben hiç bakmadım amaBen bu ayda belli tutmaz diye strip almaz istedim Ebru Ceylan'da kalmamıştı kaset almak zorunda kaldım adet olursam bitince kaset yapıcam mecbur ama pek güvenemiyorum. Başka strip alabileceğimiz yer var mı
Bakayım biminik kurabiyeler diye bir bayan var instegramda onlar biraz daha pahalı sanırım. birde internete bak belki vardır ben hiç bakmadım ama