- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 42
efsane ne ya bu ne böyle hadi darısı başımıza bu geceyi sakın boş geçmeEki Görüntüle 2807775
Kızlar pik mi sizce dünde yumurtlamaydı bugunde yaptım
gittim canım kist var bende doktor adetten sonra gel dedi duphaston vermişti. tsh tahlili yaptı ondada bişey çıkmadı bakalım bir daha ki gitmemde progesteron a bakalım demişti..Tatlım adetlerin 10 gün kadar geçikiyorda bence Dr a gitmeden küre başlama tatlım istersen hazır adette olsun adetlikten git bi baktır istersen canım
İnşallah kuzum beklemedeyim bakalım boş geçmemefsane ne ya bu ne böyle hadi darısı başımıza bu geceyi sakın boş geçme
harika kız benimde az kaldı vallahi darısı başıma inşallah baya koyulmuş yarın pik olur benimde inşallahİlk kez yaptığım için ne zaman çatlar bilmiyorum Ebru Ceylan perşembeye kadar ilişki dedi
olmuş canım olmuş çok şükür piki gördük sırada çatlamayı görmek var oda en geç 15. gün olur...Canım bugünki testimi attım bakar mısın sen dedin ya akşama pik görürsün belki yarına diye :)exclusive
İnşallah tutar canım darısı senin pik görmene çiçeğimolmuş canım olmuş çok şükür piki gördük sırada çatlamayı görmek var oda en geç 15. gün olur...
İnşallah canım darısı tutmasına :)harika kız benimde az kaldı vallahi darısı başıma inşallah baya koyulmuş yarın pik olur benimde inşallah
Pik canım bugün dünkü senin pike yakınlaşmış koyuluktaydı.sana yazacaktım unuttum. Bugün tam pik olmuş hatta bu pik biraz uzun sürebilir sen bu araları çok güzel değerlendirEki Görüntüle 2807775
Kızlar pik mi sizce dünde yumurtlamaydı bugunde yaptım
Tamam canım öyle yapacağımPik canım bugün dünkü senin pike yakınlaşmış koyuluktaydı.sana yazacaktım unuttum. Bugün tam pik olmuş hatta bu pik biraz uzun sürebilir sen bu araları çok güzel değerlendir
ayy inşallah canım benim pikim 19. 20. günlerde oluyor daha erken olgunlaşması için dua ediyorum.. :)İnşallah tutar canım darısı senin pik görmene çiçeğim
Bir yakınım var oda hep geç görüyordu hatta hasta oldu ama hamileymiş inşallah böyle sevinçler yaşarsınayy inşallah canım benim pikim 19. 20. günlerde oluyor daha erken olgunlaşması için dua ediyorum.. :)
ay inşallah ağzın bal yesin...Bir yakınım var oda hep geç görüyordu hatta hasta oldu ama hamileymiş inşallah böyle sevinçler yaşarsın
Doktora gitmiş sen geç yumurtluyorsun demiş hatta 14.günde gitmiş hala yeterli büyüklükte değilmiş takip etmişler sonra 22.gün yumurtlama olmuş ardından hasta ama hamile çıktı :)ay inşallah ağzın bal yesin...geç yumurtlamasının sebebi neymiş biliyor mu ?
amin ya dimi birde o var :)İnşallah canım darısı tutmasına :)
inşallah benim normalde adetim düzenlidir çok kafama takıyorum o yüzden mi olmuyor bilmiyorum... 28 günde bir adet olurum şaşmazdı.. hatta ilk gebeliğimde doktora gittim 14. gündü yumurta çatlaman olmuş güzel demişti.. Ama şimdi 2 aydır 19. gün ve 21. gün çatlamayı görüyorum.. Acaba sağlıklı mı büyüyor onu da bilmiyorum yeterli olgunluğa ulaşıyor mu ? bunun cevabı ddoktorda ama oda gel takip edelim demiyor...Doktora gitmiş sen geç yumurtluyorsun demiş hatta 14.günde gitmiş hala yeterli büyüklükte değilmiş takip etmişler sonra 22.gün yumurtlama olmuş ardından hasta ama hamile çıktı :)
En büyük etken stres bencede eminim şuan buradakiler çocuk istemeyip saldım çayıra mevlam bayıra olsa hepimiz hamile kalırızinşallah benim normalde adetim düzenlidir çok kafama takıyorum o yüzden mi olmuyor bilmiyorum... 28 günde bir adet olurum şaşmazdı.. hatta ilk gebeliğimde doktora gittim 14. gündü yumurta çatlaman olmuş güzel demişti.. Ama şimdi 2 aydır 19. gün ve 21. gün çatlamayı görüyorum.. Acaba sağlıklı mı büyüyor onu da bilmiyorum yeterli olgunluğa ulaşıyor mu ? bunun cevabı ddoktorda ama oda gel takip edelim demiyor...
aynen benim ilk gebeliğim öyle olmuştu işte ama şimdi elimde değil nedense çok takıyorum kafama çalışıyorumda çalışırken bile düşünebiliyorumEn büyük etken stres bencede eminim şuan buradakiler çocuk istemeyip saldım çayıra mevlam bayıra olsa hepimiz hamile kalırız
ya aklıma ne geldi günde 8-9 tane incir yesem aynı etkiyi yapar mı illa kaynatıp suyunu mu içmek lazım...bugün başlamalısın 21 gün devam diyor ama çok iyi bir kür onu biliyorum insan üşeniyor onu yapmaya üşenmesen tadı da fena değil sen sadece onu yapacaksan üşenme sakın ben geçen ay çok şey yaptım ya sıkıldım hemen
valla biz bu ay yiyoruz o daha kolay dene istersen sendeya aklıma ne geldi günde 8-9 tane incir yesem aynı etkiyi yapar mı illa kaynatıp suyunu mu içmek lazım...