Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım adetlerin 10 gün kadar geçikiyorda bence Dr a gitmeden küre başlama tatlım istersen hazır adette olsun adetlikten git bi baktır istersen canım
gittim canım kist var bende doktor adetten sonra gel dedi duphaston vermişti. tsh tahlili yaptı ondada bişey çıkmadı bakalım bir daha ki gitmemde progesteron a bakalım demişti..

ay inşallah ağzın bal yesin... :KK200: geç yumurtlamasının sebebi neymiş biliyor mu ?
Doktora gitmiş sen geç yumurtluyorsun demiş hatta 14.günde gitmiş hala yeterli büyüklükte değilmiş takip etmişler sonra 22.gün yumurtlama olmuş ardından hasta ama hamile çıktı :)

Doktora gitmiş sen geç yumurtluyorsun demiş hatta 14.günde gitmiş hala yeterli büyüklükte değilmiş takip etmişler sonra 22.gün yumurtlama olmuş ardından hasta ama hamile çıktı :)
inşallah benim normalde adetim düzenlidir çok kafama takıyorum o yüzden mi olmuyor bilmiyorum... 28 günde bir adet olurum şaşmazdı.. hatta ilk gebeliğimde doktora gittim 14. gündü yumurta çatlaman olmuş güzel demişti.. Ama şimdi 2 aydır 19. gün ve 21. gün çatlamayı görüyorum.. Acaba sağlıklı mı büyüyor onu da bilmiyorum yeterli olgunluğa ulaşıyor mu ? bunun cevabı ddoktorda ama oda gel takip edelim demiyor...

inşallah benim normalde adetim düzenlidir çok kafama takıyorum o yüzden mi olmuyor bilmiyorum... 28 günde bir adet olurum şaşmazdı.. hatta ilk gebeliğimde doktora gittim 14. gündü yumurta çatlaman olmuş güzel demişti.. Ama şimdi 2 aydır 19. gün ve 21. gün çatlamayı görüyorum.. Acaba sağlıklı mı büyüyor onu da bilmiyorum yeterli olgunluğa ulaşıyor mu ? bunun cevabı ddoktorda ama oda gel takip edelim demiyor...
En büyük etken stres bencede eminim şuan buradakiler çocuk istemeyip saldım çayıra mevlam bayıra olsa hepimiz hamile kalırız

En büyük etken stres bencede eminim şuan buradakiler çocuk istemeyip saldım çayıra mevlam bayıra olsa hepimiz hamile kalırız
aynen benim ilk gebeliğim öyle olmuştu işte ama şimdi elimde değil nedense çok takıyorum kafama çalışıyorumda çalışırken bile düşünebiliyorum :rolleyes::confused:

bugün başlamalısın 21 gün devam diyor ama çok iyi bir kür onu biliyorum insan üşeniyor onu yapmaya üşenmesen tadı da fena değil sen sadece onu yapacaksan üşenme sakın ben geçen ay çok şey yaptım ya sıkıldım hemen
ya aklıma ne geldi günde 8-9 tane incir yesem aynı etkiyi yapar mı illa kaynatıp suyunu mu içmek lazım...

X