Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurtlamanın kaçıncı günü test yapılıyor bugün benim sekizinci gün negatif

Kizlar yumurtlamanın kaçıncı günü test yapılıyor bugün benim sekizinci gün negatif
Benimde bugün 7. Günüm, 6 gün kala bile kaset testte çıkanlar varmış sabahtır ona bakıyordum bende. Trndyoldan kaset test siparişi vermiştim artık o gelene kadar 1 2 gün daha geçer zaten.

Benimde bugün 7. Günüm, 6 gün kala bile kaset testte çıkanlar varmış sabahtır ona bakıyordum bende. Trndyoldan kaset test siparişi vermiştim artık o gelene kadar 1 2 gün daha geçer zaten.
Ya ovulasyon testin nasıl ben yaptım ta silik çıktı o zaman yoktur diye düşünüyorum

Ya ovulasyon testin nasıl ben yaptım ta silik çıktı o zaman yoktur diye düşünüyorum
Bugün bende yaptım, çizgi aşırı silik çıktı, ama ben tekrar yumurtlama falan olur mu acaba diye yapıyorum. Ovulasyona göre yorumlama bence canım şimdiden var mı yok mu diye

Bugün bende yaptım, çizgi aşırı silik çıktı, ama ben tekrar yumurtlama falan olur mu acaba diye yapıyorum. Ovulasyona göre yorumlama bence canım şimdiden var mı yok mu diye
Ben ovulasyon ikinci çizgiyi görünce umutlaniyorum yoks a kafadan eledim negatif diye:)

kızlar ,incir aldım 21 günlük incir kürü yapacağım aranızda yapan oldu mu ?

birde sabahları bal çörek otu ve tarçın kürü deneyeceğim faydası olur mu bilmiyorum...
Tatlım adetlerin 10 gün kadar geçikiyorda bence Dr a gitmeden küre başlama tatlım istersen hazır adette olsun adetlikten git bi baktır istersen canım

Ah bende böyle söylüyordum sonra bu ay hiç düşünmedim kesin hamile kalmışmışım takmadığım için dedim test yaptım silik çizgi çıktı ertesi günde Regl geldi. Kesinlikle bekleyin dost tavsiyesi

Kızlar pik mi sizce dünde yumurtlamaydı bugunde yaptım

ne zaman kullanmaya başlayacağız canım biliyor musun ? adetimin ilk günü ne zaman başlamam lazım

Canım bugünki testimi attım bakar mısın sen dedin ya akşama pik görürsün belki yarına diye :) exclusive

olmuşşşş evettttt pik göründüüüü :) yarında böyle olabilir ama çatlayada bilir. genelde ne kadar sürüyor pik zamanı :) en geç 15. gün çatlar
İlk kez yaptığım için ne zaman çatlar bilmiyorum Ebru Ceylan perşembeye kadar ilişki dedi

ne zaman kullanmaya başlayacağız canım biliyor musun ? adetimin ilk günü ne zaman başlamam lazım
bugün başlamalısın 21 gün devam diyor ama çok iyi bir kür onu biliyorum insan üşeniyor onu yapmaya üşenmesen tadı da fena değil sen sadece onu yapacaksan üşenme sakın ben geçen ay çok şey yaptım ya sıkıldım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…