- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 42
10. günüm bugün demekki ben erken yumurtluyorum adet takvimine göre yumurtlamaya daha 4 gün var kız benim ondan belki de denk gelmedi hiçyani çubuk testler daha net çıkarıyor. senin kaset testte çıkan çizgi çubuk testte pik demek
BOM BOŞ :) BISE SUYLA KARISIYOR YA ZATENÇakşır tadi nasıl?
faranjit olmuş çok hastayım diyordu ebruBende dün attım cevap verdi,bugunde attım banada vermedi cevap
Zaten bugun pik degil asıl piki yarin göreceksin dert etme tam zamanlama olacaktır pik iki sürüyor genelde yarin degil sonra ki günde aksam üzeri catlar büyük ihtimalle takipte kal testi sitres yapma oluruna birak denk gelirsiniz elbetattım kuzum daha cevap yazmadı yazsa ne olacak kadın ya kocam bu gece nöbette
Tadsiz diyorsun süpermiş o zaman :)BOM BOŞ :) BISE SUYLA KARISIYOR YA ZATEN
Bbir oğlak burcu olarak ıcersın dıyorum devam ke::====)))))Tadsiz diyorsun süpermiş o zaman :)
ah canım benim ya amin inşallah denicem bakalım kaç gündür doğurganlık masajı da yapıyorum dün gece yapamadım üşendim :) bu akşam yaparım ama yarın maç varZaten bugun pik degil asıl piki yarin göreceksin dert etme tam zamanlama olacaktır pik iki sürüyor genelde yarin degil sonra ki günde aksam üzeri catlar büyük ihtimalle takipte kal testi sitres yapma oluruna birak denk gelirsiniz elbet
ya kızlarZaten bugun pik degil asıl piki yarin göreceksin dert etme tam zamanlama olacaktır pik iki sürüyor genelde yarin degil sonra ki günde aksam üzeri catlar büyük ihtimalle takipte kal testi sitres yapma oluruna birak denk gelirsiniz elbet
bu akşam neden üşendin melo yapaydın ne işin vardı :ah canım benim ya amin inşallah denicem bakalım kaç gündür doğurganlık masajı da yapıyorum dün gece yapamadım üşendim :) bu akşam yaparım ama yarın maç var
ama bu ay geçen ayki kadar içim kıpır kıpır değil geçen ay bir gaza geldim her şeyi yaptım bu ay o kadar hevesim yok son deneyişim daha denemicem ben zaten nisan adet zamanı kapanışı ya gebe ya da boş olarak yapacağım rabbim ne yazdıysa o olsun zorlamamak lazım vardır bunda da bir hayır dicem napimZaten bugun pik degil asıl piki yarin göreceksin dert etme tam zamanlama olacaktır pik iki sürüyor genelde yarin degil sonra ki günde aksam üzeri catlar büyük ihtimalle takipte kal testi sitres yapma oluruna birak denk gelirsiniz elbet
ama piki görünce üst üste yap diyorlar ne bilim sen öyle dene bakalım ama ben son ayım zaten işimi şansa bırakmam eşimde diyor devam etcez ben istemiyorum artık 4 ayda ufulet bastı içimeya kızlarMERAKLI MELO exclusive ben dıyorum kı bugun pık degıl ya dun yaptın bugun bırak yarın yap ertesı gun bırak en saglıklı bence bu zaten ust uste yapmayı ben pek dusunmuyorum ya
Hasta oldu derken adet mi olduBir yakınım var oda hep geç görüyordu hatta hasta oldu ama hamileymiş inşallah böyle sevinçler yaşarsın
sevişiyordum olay aniden gelişince masaj yalan oldu :)))))))))bu akşam neden üşendin melo yapaydın ne işin vardı :
ama canım sperm sorunu varsa belkı az belkı yavaş bılemıoz ya ondan dedım sen 5 gun yap meloama piki görünce üst üste yap diyorlar ne bilim sen öyle dene bakalım ama ben son ayım zaten işimi şansa bırakmam eşimde diyor devam etcez ben istemiyorum artık 4 ayda ufulet bastı içime
buda esanslı ya benziyor etkili bir şey dilerim kucağın dolar kuzum yaBende arifoğlundan çakşır suyu aldım onu içiyorum bilmiyorum işe yarıyor mu üstünde ki orana göre tadında bişe yok hafif esanslı gibi koklamadan içiyorum
Acikcasi bencede mantikli olan o asil pik gununde bi yapacaksin bi boşluk birakacaksin sonra siliklesme gunu yapacaksin birakacaksin sonra kapanis bi bos bi dolu pike silinene kadar gun aşırı dedikleri bu super fikirya kızlarMERAKLI MELO exclusive ben dıyorum kı bugun pık degıl ya dun yaptın bugun bırak yarın yap ertesı gun bırak en saglıklı bence bu zaten ust uste yapmayı ben pek dusunmuyorum ya
sperm sorunu olanlar için dogyy diyorlar onu dene arada bir valla normalde geçen ay herşeyi yaptım olmadı ya demoralize oldum dün akşam iş bitince kalktım gittim bir sigara içtim sonra gidip yattım çabalamadım yani aman kalkmıyım kalsın diye belkide yapmamak lazım ne bilim ben ya bu ara modum düşük saldım ama herşeyi yemeye ve testlere devam sadece ilişki sonrası yatma bilmem ne onu bıraktımama canım sperm sorunu varsa belkı az belkı yavaş bılemıoz ya ondan dedım sen 5 gun yap melo
Cnmn negatif çıktı demek bu ay yokDene bakalım canım bende olsa bende dayanamaz yapardım
Aynen canımHasta oldu derken adet mi oldu
Ne oluyor ki böyle koyulaşınca yumurta büyüklüğünü mü gösteriyoryok kuzum senin ki daha koyu benimki bu kadar koyu değil çok koyu olmuş senin maşallah