Teşekkür ederim canım amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım amin inşallah
Bu hangi test markasıPik olmusmu kizlar
Bulamadım İnstagram sayfasını biliyorsan kullanıcı adını yazar mısın kadınınminik kurabiyeler diye bir bayan var instegramda onlar biraz daha pahalı sanırım. birde internete bak belki vardır ben hiç bakmadım ama
Çakşır tadi nasıl?canım ya ne ole kur felan yapmadım her akşam cevız koyup yedım ama bence kesınlıkle ılgııs var yumurtlalıkalrım kımıl kımıl oldu zaten ne zararı olcakkı çakşır da ıctım tabı ondanmı bundanmı bılemedım
Canım düne kadar iki günde bir denedik şunu söylemeyi unutmuşum ben yumurtlama çatlama dönemimde dört gün boyunca çiğ badem yedim birisi söylemişti burdan tutunmayı sağlıyormuşbir sonrakine adetine kadar mı 2 günde bir değerledirdiniz
Bende arifoğlundan çakşır suyu aldım onu içiyorum bilmiyorum işe yarıyor mu üstünde ki orana göre tadında bişe yok hafif esanslı gibi koklamadan içiyorumÇakşır tadi nasıl?
Yaaa bende merak ettim ama o kadar cok yapiyorum ki cok karistirmak istemiyorum bombalamastik olacak sonraBende arifoğlundan çakşır suyu aldım onu içiyorum bilmiyorum işe yarıyor mu üstünde ki orana göre tadında bişe yok hafif esanslı gibi koklamadan içiyorum
Çok fazla şey kullanmakta kist yapabilir diyorlar dikkatli olYaaa bende merak ettim ama o kadar cok yapiyorum ki cok karistirmak istemiyorum bombalamastik olacak sonra
özür dilerim cnaım ya minnakkurabiyelerrr aynen bu şekilde yaz çıkıyor. ebru ceylanda takip ediyorBulamadım İnstagram sayfasını biliyorsan kullanıcı adını yazar mısın kadının
yok kuzum senin ki daha koyu benimki bu kadar koyu değil çok koyu olmuş senin maşallahBöyleydi benim aynı anda yaptım bunları
bende ilk gebeliğimde sevgi abladan aldıgım testlerle takip yaptım canım. gerçekten çok güzel ve netler. biraz pahalı sadece.Bulamadım İnstagram sayfasını biliyorsan kullanıcı adını yazar mısın kadının
anladım love çubuk test deyince zatenMERAKLI MELO strip alalım derken bunu dmek istedi
surelab canımBu hangi test markası
anladım love çubuk test deyince zaten
Ebruyada attın mı canımsurelab canım
surelab daha iyi bence bende onu daha çok beğendim strip testten ben bişi anlamıyorum buradan atıyorlardaAma strip kalmamis ebruda ben o yüzden almadım
attım kuzum daha cevap yazmadı yazsa ne olacak kadın ya kocam bu gece nöbetteEbruyada attın mı canım
yani çubuk testler daha net çıkarıyor. senin kaset testte çıkan çizgi çubuk testte pik demekanladım love çubuk test deyince zaten
surelab daha iyi bence bende onu daha çok beğendim strip testten ben bişi anlamıyorum buradan atıyorlarda
Bende dün attım cevap verdi,bugunde attım banada vermedi cevapattım kuzum daha cevap yazmadı yazsa ne olacak kadın ya kocam bu gece nöbette