- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
Erken gebelik testi hic kullanmadim ben. Ilk gebeligimde laboquick marka testle adete 4 gün varken öğrenmistim.Merhabalarben de regl olmayı bekliyorum olmaz ise geleceğim.erken gebelik testi öneriniz var mı. Reglime 5 gün var hafif kasik ağrım var sanırım adet belirtisi. Ben de ilk defa denedim ama ovilasyon testi falan kullanmadım . bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Aynen ben de hissetmem normalde yumurtlamayi bu ay hissettim ovulasyon testim de cok koyu çıktı. Corek otunu ilk kez uyguladimBen de çörek otu yaptim. normalde yumurtlamayı hissetmem ama bu ay overlarim yumurtayi dogurdu resmengümbür gümbür sancım var. Insallah ise de yarar.
Canım ya benım bu sekılde emın olayım dıye akşamları da yapıyomDeğerlendircem canım aklım dünde kaldı sadece .sen yaptın mı testi
Ben de çörek otu yaptim. normalde yumurtlamayı hissetmem ama bu ay overlarim yumurtayi dogurdu resmengümbür gümbür sancım var. Insallah ise de yarar.
gerçekten çok faydalıymış bende etkiisni gördüm bu ay. İnşallah sonucuda güzel olur hepimiz için.Aynen ben de hissetmem normalde yumurtlamayi bu ay hissettim ovulasyon testim de cok koyu çıktı. Corek otunu ilk kez uyguladim
Klomeni ilk defa kullanıyorum umarım cok güzel sonuçlar alırızSeninle sürecimiz aynı gidiyor canım. Ben yarın çatlatma iğnesi olacağım. Sonrası nasıl gelişecek
Ben de bu ay denedim corek otunu devam ediyorum insaAllah ben de etkisini gorurumgerçekten çok faydalıymış bende etkiisni gördüm bu ay. İnşallah sonucuda güzel olur hepimiz için.
Aminnn aminnn inşallah canımben de cumartesi basliycam ovu testine belki erken yumurtlarim falan takip edicem ilk kez insaAllah bu gecenin hurmetine Rabbim hayirlisiyla evlat nasip eder hepimize, isteyen herkese...
Merhaba,bende gunde 1 iciyorum folibol zararlimiymis kiEvet kuzum Folbiol gebelik öncesi dönemde ağır geliyormuş , yine kendi doktorlarimizda sormakta fayda var tabi
O zaman çatlama sonrasındaki önemli çatlayıncaKizlar selam oncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin.Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Her ay aynı taraftan yumurtlamam normal mi? Birde yarin aksam iliski pazar iliski ve salı iliski dedi.
Yarın oluşur büyük ihtimalle canım .ayaklarını sıcak tut beslenmene dikkat et onlar büyük etkenmiş bide stresten uzak dur inşallah bebiş haberleri veririzİnşaallah erken yumurtlarim beklemek zor sabredemiyrm
Aynen canım yapmaya devam piki yakalarsınCanım ya benım bu sekılde emın olayım dıye akşamları da yapıyom
Evet canım doğru yaptın testi.Erken yumurtlama oluyomuş demekki sende .takvime uymuyo yumurtlama günlerimiz .bugün silik çıktıysa yarın piki görürsün büyük ihtimalleKızlar. Dün benim adetimin 4. günüydü. Ovulasyon testlerim yeni gelmişti ben de meraktan akşam saat 10:00 da bir test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı. Çizginin hiç olmaması gerekmiyor muydu. İlk defa ovu testi kullanıyorum ama iki saat önce sıvı alımını bıraktım. Usulüne uygun yaptım yani
Ama benim adet döngüm en erken 30. En erken yumurtlamam 16. gün. Geçen ay 21. gündü. Anlamadım nasıl böyle oluyorEvet canım doğru yaptın testi.Erken yumurtlama oluyomuş demekki sende .takvime uymuyo yumurtlama günlerimiz .bugün silik çıktıysa yarın piki görürsün büyük ihtimalle
Hayır canım ovülasyon testinde her zaman silik de olsa çizgi olur ovülasyon günü geldiğinde T çizgisi Cden daha koyu şekilde olur. Koyu olan günü, ertesi gününü ve öbür günü değerlendirmen iyi olur.Kızlar. Dün benim adetimin 4. günüydü. Ovulasyon testlerim yeni gelmişti ben de meraktan akşam saat 10:00 da bir test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı. Çizginin hiç olmaması gerekmiyor muydu. İlk defa ovu testi kullanıyorum ama iki saat önce sıvı alımını bıraktım. Usulüne uygun yaptım yani
Hmm öyleyse tamam. Ben şu anda hiç çizgi çıkmayacak sanıyordum. TeşekkürlerHayır canım ovülasyon testinde her zaman silik de olsa çizgi olur ovülasyon günü geldiğinde T çizgisi Cden daha koyu şekilde olur. Koyu olan günü, ertesi gününü ve öbür günü değerlendirmen iyi