Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar☺️ ben de regl olmayı bekliyorum olmaz ise geleceğim.erken gebelik testi öneriniz var mı. Reglime 5 gün var hafif kasik ağrım var sanırım adet belirtisi. Ben de ilk defa denedim ama ovilasyon testi falan kullanmadım . bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
Erken gebelik testi hic kullanmadim ben. Ilk gebeligimde laboquick marka testle adete 4 gün varken öğrenmistim.

Ben de çörek otu yaptim. normalde yumurtlamayı hissetmem ama bu ay overlarim yumurtayi dogurdu resmen😅 gümbür gümbür sancım var. Insallah ise de yarar.
Aynen ben de hissetmem normalde yumurtlamayi bu ay hissettim ovulasyon testim de cok koyu çıktı. Corek otunu ilk kez uyguladim

Eklentiler

• A0470747-2A68-465E-A68F-4954D12092F5.jpeg
    A0470747-2A68-465E-A68F-4954D12092F5.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 68
Ben de çörek otu yaptim. normalde yumurtlamayı hissetmem ama bu ay overlarim yumurtayi dogurdu resmen😅 gümbür gümbür sancım var. Insallah ise de yarar.
Aynen ben de hissetmem normalde yumurtlamayi bu ay hissettim ovulasyon testim de cok koyu çıktı. Corek otunu ilk kez uyguladim
gerçekten çok faydalıymış bende etkiisni gördüm bu ay. İnşallah sonucuda güzel olur hepimiz için.

Kizlar selam oncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin. 😊😊 Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder. 🙏
Her ay aynı taraftan yumurtlamam normal mi? Birde yarin aksam iliski pazar iliski ve salı iliski dedi.
O zaman çatlama sonrasındaki önemli çatlayınca

Selam kızlar benimde bat 8 mart loboquick ovulasyon ile takip edicem kullandığım ilaç folic1 3 aydır ovulasyon testi ile denedim olmadı nasip bakalım belki bu ay tutar 😇🙋‍♀️💕

Kızlar. Dün benim adetimin 4. günüydü. Ovulasyon testlerim yeni gelmişti ben de meraktan akşam saat 10:00 da bir test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı. Çizginin hiç olmaması gerekmiyor muydu. İlk defa ovu testi kullanıyorum ama iki saat önce sıvı alımını bıraktım. Usulüne uygun yaptım yani

Kızlar. Dün benim adetimin 4. günüydü. Ovulasyon testlerim yeni gelmişti ben de meraktan akşam saat 10:00 da bir test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı. Çizginin hiç olmaması gerekmiyor muydu. İlk defa ovu testi kullanıyorum ama iki saat önce sıvı alımını bıraktım. Usulüne uygun yaptım yani
Evet canım doğru yaptın testi.Erken yumurtlama oluyomuş demekki sende .takvime uymuyo yumurtlama günlerimiz .bugün silik çıktıysa yarın piki görürsün büyük ihtimalle

Evet canım doğru yaptın testi.Erken yumurtlama oluyomuş demekki sende .takvime uymuyo yumurtlama günlerimiz .bugün silik çıktıysa yarın piki görürsün büyük ihtimalle
Ama benim adet döngüm en erken 30. En erken yumurtlamam 16. gün. Geçen ay 21. gündü. Anlamadım nasıl böyle oluyor

Hayır canım ovülasyon testinde her zaman silik de olsa çizgi olur ovülasyon günü geldiğinde T çizgisi Cden daha koyu şekilde olur. Koyu olan günü, ertesi gününü ve öbür günü değerlendirmen iyi olur.

Hayır canım ovülasyon testinde her zaman silik de olsa çizgi olur ovülasyon günü geldiğinde T çizgisi Cden daha koyu şekilde olur. Koyu olan günü, ertesi gününü ve öbür günü değerlendirmen iyi
Hmm öyleyse tamam. Ben şu anda hiç çizgi çıkmayacak sanıyordum. Teşekkürler

X