Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dua eden dua bulsun inşallah Dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı akıllı çok tatlış bebişler versin

Duymamıştım onu canım yumurta geliştirme için hangisi iyi?
Soğan suyu intihap sökücü özelliği var diğeri hormonları dengeleyip Rahmi temizliyormuş burdan duydum bende bu ay hayıt a geç kaldım bu ay olmazsa birdahaki ay eşimle başlayacağım

Hamile de olabilirsin hcg hormonu lh testini de boyuyor

Canım geçen ay benimde öyle oldu, hatta konu açmıştım ama yumurtlama olmadı, bu koyuluktan sonra yine silikleşmeye başladı, bu şekilde dalgalanma olabiliyormuş,

Evet canım 5. Günümde başladım 9. Gün ultrasona gittim yarında gidicem yumurtalardaki büyümeye bakıcak çatlatma ignesi yapıcam demişti
Seninle sürecimiz aynı gidiyor canım. Ben yarın çatlatma iğnesi olacağım. Sonrası nasıl gelişecek

Bat ‘ı 1 sayarsak 10. Gün bugün. Yani sanırım genelde 14-16. Günde pik olması gerekiyor ya yumurta da 1 mm büyüyor bir günde. Haftaya kontrol edicek amann neyse öyle işte :))
Benimde sat 9 şubat bugün 10. Gün ovül takibi yapıyorum henüz bi gelişme yok, geçen ay 14 de olmuştu bakaljm bu ay ne olacak

Evet canım 5. Günümde başladım 9. Gün ultrasona gittim yarında gidicem yumurtalardaki büyümeye bakıcak çatlatma ignesi yapıcam demişti
Anladım kuzum ben 3. Gun başladım da benm adetimi kesti azaldı hemen son içtiğim gunlerde de su gibi akıntı oldu baya sıvı o yüzden sormak istedim

Kizlar selam oncelikle hepinizin kandili mübarek olsun. simdi doktordan geldim geçen ay 19 mm olan yumurtam bu ay 23 mm olmuş. Rahim kalınlığı falan cok iyi dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurdu orada. Bu ay femaraya ek olarak bal tarçın corekotu kuru kullanmıştım onun etkisidir belkide böyle buyumesinin. Yalnız anlamadığım bi şey var surekli sag taraftan yumurtluyorum yine bi tane yumurtam var. Rabbim insallah nasip eder.
Her ay aynı taraftan yumurtlamam normal mi? Birde yarin aksam iliski pazar iliski ve salı iliski dedi.

Çörek otu kürünün çok etkili oldugunu düşünüyorum ben de. Illa sirayla olmasina gerek yoktur herhalde sag sol Rabbim nasip etsin de gerisi önemli değil. Sali ilişki cok uzak degil mi acaba gec catlama ihtimaline karsi mi oyle soyledi acaba

Canim gun aşırı dedi iste cuma pazar ve sali şeklinde. Bende bilmiyorum. Bu ay umutluyum dedi doktorumda insallah hepimiz güzel sonuçlar aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…