Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitince başladım ovülasyona ama bilmiyorum bakalım adetim 30-35 günde bi genelde oluyor. Düzensiz mi diye doktora sordum tahlillerinde ve hormon testinde hiçbi sıkıntı yok kendi döngünü böyle kabul et dedi.

28 gunde bir adet oluyorsaniz niye catlama iğnesi yapildi zaten yumurtlamaniz oluyormuş ? Doktor bisey dedi mi
Ben 7 aylık evliyim hiç korunmadık olmayınca doktora danıştım klomen başlıyım dedi tamam dedim daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ondan sonra herşey bozuldu hiç kisttim yokken iki adet kist oluştu adet olmamı bekliyoruz olduğumda tekrar doktora gidicem kisttin durumuna göre tedaviye devam edicez

2 sene korunmadik olmadi ovulasyon testi denedim olmadi sonra doktor kontrolunde yumurta büyütme ve catlatma 3 kere olmadi. Sonra da igne ile yumurta büyütüp catlatma ile oldu şükür
Allah esirgesin inşallah sağlıkla büyütün evladınızı Çok zor olmuş yormuş sizi ama çok şükür gelmiş geçmiş o günler

Yaaa canım sen ne temiz kalpliymişsin sen öyle deyince kalktım ovülasyon testi yaptım ve öğlen çıkmayan pik şimdi çıktı demekki benim adete yakın oluyormuş ve geçen gün meraklı melo ya da yüsra bana sabah akşam yap sen kaçırıyorsundur demişti çok haklılarmış onlara da teşekkür ediyorum Bugün bana dua edin lütfen 25. Gün pik oldu

Aynı benim gibi ben de 25. gün gördüm

Cok gecmis olsun canim.Ay bende onumuzdeki hafta aldiricam ama bende extra miyomda var. onu simdilik ellemicez dedi. Korkmuyor da degilim hani.

Canim bencede bi kan testi yaptir kesin sonuc gebelik testleri yanıltıyor kafa karistiriyor zaten boyle testler de hep bize denk geliyor anlamıyorum
Kiz kirmizilar saril saril geldi test mi kaldi. Kimyasaldi canm. Reglmden de belli. Pihti pihti gelio

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Bat ne zmn gecikmen oldu mu birde doktorlar hemen ultrasyonla bakmıyolar benim ablam ebe değerler 1000 lerde 1500 lerde olunca kese oluştumı diye bakarlar önemli olan değerinin 2 g0nde olduğundan 2 kat artması güzel düşün güzel olsn 10 veya 15 değerlerde öğrenenler bile var içinizi ferah tutun stres yapmayın

Teşekkürler canım iyi düşünüyorum rabbim sağlıklı versin diyorum inşallah telkin etmeye çalışıyorum kendimi, 1000 e kadar ne zaman çıkacak pzt olur mu 1000, 13 Şubat bat günüm , yani hiç ilgilenmediler korktum düşük yapabilirsin kimyasal olabilir buna şimdilik gebelik diyemem dedi başka doktora falan da gidip daha fazla sinirimin bozulmasını istemedim

13 şubat mı canm 13 mart olmasn .13 şubatsa bu değer düşükkk bir de doktorlar öyledir aldırma o değeri 1000 lerde görüp keseyi görmeden sana hamilesin asla demezler bnm arkadaşım 834 değerle öğrendi doktor hamilesin demedi düşün sadece değer artışını takip edicez 2 günde 2 katına çıkmalı dedi sadece doktorlar öyle malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…