- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Acaba adetin basi yada sonu yumurtlama oluyor olabilir mi grupta bi cok kişiden duydum adet biter bitmez yumurtlayan yada adete yakin çatlayan oluyormus baska türlu her ay duzenli adet olmaniz imkansız gibi bilemedimama sunu da duydum yumurtlama olmadan da adet olunabiliyor onuda sanki
Adet bitince başladım ovülasyona ama bilmiyorum bakalım adetim 30-35 günde bi genelde oluyor. Düzensiz mi diye doktora sordum tahlillerinde ve hormon testinde hiçbi sıkıntı yok kendi döngünü böyle kabul et dedi.Acaba adetin basi yada sonu yumurtlama oluyor olabilir mi grupta bi cok kişiden duydum adet biter bitmez yumurtlayan yada adete yakin çatlayan oluyormus baska türlu her ay duzenli adet olmaniz imkansız gibi bilemedimama sunu da duydum yumurtlama olmadan da adet olunabiliyor onuda sanki bir gebenin günlüğünde duydum
Ben 7 aylık evliyim hiç korunmadık olmayınca doktora danıştım klomen başlıyım dedi tamam dedim daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum ondan sonra herşey bozuldu hiç kisttim yokken iki adet kist oluştu adet olmamı bekliyoruz olduğumda tekrar doktora gidicem kisttin durumuna göre tedaviye devam edicez28 gunde bir adet oluyorsaniz niye catlama iğnesi yapildi zaten yumurtlamaniz oluyormuş ? Doktor bisey dedi mi
Canim albiyle bebetime testlere ben hic güvenmiyorum oncomed labogulck certqin birde predictor bunlara cok güveniyorum bu konuda ben 5 gun once net certainde gordum cizgiyiAlbi markaydı canım bakalım sabahki ne çıkacak
Ben oglumdan once iki dusuk yaptim canim o yuzden kan sulandirici igne kullanmistim doguma kadar bundada yine basladimDAha şimdiden başlıyor bunlar totoş a baktirmaya canim hayirdir riskli bi durum mu var igne kullaniyosun ???
Allah esirgesin inşallah sağlıkla büyütün evladınızı2 sene korunmadik olmadi ovulasyon testi denedim olmadi sonra doktor kontrolunde yumurta büyütme ve catlatma 3 kere olmadi. Sonra da igne ile yumurta büyütüp catlatma ile oldu şükür
Yaaa canım sen ne temiz kalpliymişsinAcaba adetin basi yada sonu yumurtlama oluyor olabilir mi grupta bi cok kişiden duydum adet biter bitmez yumurtlayan yada adete yakin çatlayan oluyormus baska türlu her ay duzenli adet olmaniz imkansız gibi bilemedimama sunu da duydum yumurtlama olmadan da adet olunabiliyor onuda sanki bir gebenin günlüğünde duydum
Farklı testlerle neden yaptın canım aynı marka yapsaydın yaKızlar yorumlayabilir misiniz ilk defa yaptım çatlama ve pik doğru mu
Kaset test pik gösterdikleri o diğerki testte silikmiş gibi gösteriyor ama bazıları diğer testtesiniz pik te diyor sen değerlendir ama yarın akşamı da değerlendirTestim bitti o yüzden ya
Tamam canım teşekkür ederimKaset test pik gösterdikleri o diğerki testte silikmiş gibi gösteriyor ama bazıları diğer testtesiniz pik te diyor sen değerlendir ama yarın akşamı da değerlendir
Aynı benim gibi ben de 25. gün gördümYaaa canım sen ne temiz kalpliymişsinsen öyle deyince kalktım ovülasyon testi yaptım ve öğlen çıkmayan pik şimdi çıktı demekki benim adete yakın oluyormuş ve geçen gün meraklı melo ya da yüsra bana sabah akşam yap sen kaçırıyorsundur demişti çok haklılarmış onlara da teşekkür ediyorum Bugün bana dua edin lütfen 25. Gün pik oldu
Cok gecmis olsun canim.Ay bende onumuzdeki hafta aldiricam ama bende extra miyomda var. onu simdilik ellemicez dedi. Korkmuyor da degilim hani.Kızlar selam. Bir süredir giremiyorum. Sayfalar dolusu olmuş yazışmalar.. Okuyamadım. İnşaalah hayırlı haberler vardır.
Ben dün polip operasyonu oldum. Aldı Dr polip i. Korunmaya gerek yok. Çalışmalara devam edin dedibenim genel anestezi ile aldı polip. İ boğazım hortumdan dolayı çok kötü tahriş olmuş. Yutkunamıyorum ağrıdan kulaklarım acıyor resmen. Ama kasık veya karın ağrım yok. Polip o kadar ağrılı bir operasyon değilmiş anladığım. İnş hamile kalmamın önündeki engel de kalkmıştır kızlar.
Evet bana söylemiştinizAynı benim gibi ben de 25. gün gördüm
Kiz kirmizilar saril saril geldi test mi kaldi. Kimyasaldi canm. Reglmden de belli. Pihti pihti gelioCanim bencede bi kan testi yaptir kesin sonuc gebelik testleri yanıltıyor kafa karistiriyor zaten boyle testler de hep bize denk geliyor anlamıyorum
Bat ne zmn gecikmen oldu mu birde doktorlar hemen ultrasyonla bakmıyolar benim ablam ebe değerler 1000 lerde 1500 lerde olunca kese oluştumı diye bakarlar önemli olan değerinin 2 g0nde olduğundan 2 kat artması güzel düşün güzel olsn 10 veya 15 değerlerde öğrenenler bile var içinizi ferah tutun stres yapmayınMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Teşekkürler canım iyi düşünüyorum rabbim sağlıklı versin diyorum inşallah telkin etmeye çalışıyorum kendimi, 1000 e kadar ne zaman çıkacak pzt olur mu 1000, 13 Şubat bat günüm , yani hiç ilgilenmediler korktum düşük yapabilirsin kimyasal olabilir buna şimdilik gebelik diyemem dedi başka doktora falan da gidip daha fazla sinirimin bozulmasını istemedimBat ne zmn gecikmen oldu mu birde doktorlar hemen ultrasyonla bakmıyolar benim ablam ebe değerler 1000 lerde 1500 lerde olunca kese oluştumı diye bakarlar önemli olan değerinin 2 g0nde olduğundan 2 kat artması güzel düşün güzel olsn 10 veya 15 değerlerde öğrenenler bile var içinizi ferah tutun stres yapmayın
13 şubat mı canm 13 mart olmasn .13 şubatsa bu değer düşükkk bir de doktorlar öyledir aldırma o değeri 1000 lerde görüp keseyi görmeden sana hamilesin asla demezler bnm arkadaşım 834 değerle öğrendi doktor hamilesin demedi düşün sadece değer artışını takip edicez 2 günde 2 katına çıkmalı dedi sadece doktorlar öyle malesefffTeşekkürler canım iyi düşünüyorum rabbim sağlıklı versin diyorum inşallah telkin etmeye çalışıyorum kendimi, 1000 e kadar ne zaman çıkacak pzt olur mu 1000, 13 Şubat bat günüm , yani hiç ilgilenmediler korktum düşük yapabilirsin kimyasal olabilir buna şimdilik gebelik diyemem dedi başka doktora falan da gidip daha fazla sinirimin bozulmasını istemedim