Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gündür gelen kahverengi akıntım var adet kanaması gibi yoğun değil ama kırmızı renkte değil ilacı içmeye devam ediyorum şu an
Gebelik testi yaptiniz mi hamile olma ihtimaliniz var mi cok sitresli bi süreç adet olmayi beklemek bekledigim içinde gelmiyor olabilir gelsede bitse bu sitres bende bilirim günümü bende devam ediyorum gunde 2 tane iciyorum 5. Günüm bugün bakalim adeti engellemiyor dimi yani dogum kontrol hapi gibi degil biraktiktan sonra adet 2-3 güne adet olma durumu yok degil mi doktor adet olursan gel tsh ve progesteron testi yapalim dedi olmadim ki

Cnm ben birkac gun once fatkli marka denedm pozitif cikti sonraki iki gun yine farkli markalar denedm negatif. Dun ve bugun ayni marka dun pozitif bugun negatif. Bu nedr anlamadm.
Canim bencede bi kan testi yaptir kesin sonuc gebelik testleri yanıltıyor kafa karistiriyor zaten boyle testler de hep bize denk geliyor anlamıyorum

Yaptım canım kan testide verdim tüm sonuçlar negatif benim biri 3,85 cm diğeri 3,17 iki adet kist var şubat ayından itibaren kahverengi gibi 1-2 gün süren çok az bir kanama var gerçekten çok can sıkıcı bir durum adet olsam rahim filmi çekileceğim tedaviye devam edicem ama maalesef ki kırmızı şekilde adet kanamasına dönmedi.. doğum kontrol hapı gibi değil adet düzenliyor gebeliğe engel değil tam tersi tutunmasını kolaylaştıran bir ilaçmış

Teyzoslari buda benim minigim meleğim sonsuz şükür rabbime gördüm kesemi haftayada kalp atışları icin gitcem. Allahiimm su guzel mubarek aylarda herkese nasip etsin isteyen herkese versin. Çok mutlu oldum yaa
Masallah sana ya daha 1 cm degil mini minnak rabbim saglikla almayi nasip etsin

Canim sana güzel bir umut olsun diye diyorum hatta istersen senin icin ozelden miyomu gonderirim bende 2 tane miyom vardi doktor asla hamile kalmaman lazim dogumun ve gebeligin cok zor gecer kanaman bitmez düşük riskin olur dedi ilk kizima hamile kaldim hic bir kanamam olmadi dogum sirasinda miyom ameliyati oldum biri 3 cm bir digeri 10 cm uzeriydi bir yumurta büyüklüğünde ben görünce sok oldum yani şöyle diyim gebe kalmaya engel degil tabi benim yumurtalikta degildi kistim rahimdeydi senin nerde bilmiyorum

Benim tam olarak nerede bilmiyorum doktor söylemedi bende sormadım merak ettiğim şu an adet olmadığım için yumurta gelişimi oluyor mu acaba ??

Benim tam olarak nerede bilmiyorum doktor söylemedi bende sormadım merak ettiğim şu an adet olmadığım için yumurta gelişimi oluyor mu acaba ??
Adet olduktan sonra yumurta gelisimi oluyor diye biliyorum adetle bir once ki yumurta altildigi an diger yumurta 14 gunde gelisiyor 14 gun dollenme sureci oluyor 28. Gunluk adet periyodik olarak devam ediyor.. yumurta ya rahme yerlesiyor yada adet olup atiliyor

Ama bi arkadas yazdi saglikli bi yumurtlama varsa kist yapabiliyormus bende kist zaten oldugu icin sorun yok denememde fayda var kisti olan bazi kisilerin kistleri gitmis belki benimde gider siz bence iyice arasitip oyle deneyin
Bende ovülasyon kullanıyorum canım hiç pik olmadı muhtemelen yeterince büyümüyor o yüzden kullanmak istedim en azından adetken bi hafta

Ben adet olmadım yani kırmızı 4 gün süren normal adet kanamam iki aydır olmuyor. İki 3 gün süren çok az miktarda koyu kahverengi gelen kanama var günlük ped ile geçiyorum. Bu şekilde yumurtlama olmuyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…