Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ikinci kez kan verdiğinde artış normalse sıkıntı yok. Bat ne zamandı?Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Bakılıyooo canm sıkıntı etme değerin bence 7 günlük gecikmede fena çıkmamıs belki geç döllenme bile olabilir döllenme kadından kadına değişir bazı kadınlarda 6 günde oluyo bazılarında 12 gün e kadar uzayabiliyooo benim kuzenimin eşi 15 değerle 10 gün gecikmeyle ona da doktor düşük dedi takipteler şu an senin ki ona nazaran çok daha iyi önemli olan 2 günde 2 kat artmasıı her hamilelik başlangıcı böyledir ve doktorlar keseyi görmeden gebesin kesinlikle demezler sıkma canını değerin pazartesi 2 kat artmışsa sorun yok demektirDeğer artışıni ben ablalarimdan falan hiç hatırlamıyorum ondan şaşkınım her gebeye böyle bir kaç kez betaya mi bakiliyor
Bat 13 Mart , inşallah artsın ya ne yapabilirim artması düşük yapmak istemiyorum 2 seneyi geçti ilk defa 5 in altında değer görmedim heyecan yaptım , 107 yüksek bir değer benim için o yüzdenCanım ikinci kez kan verdiğinde artış normalse sıkıntı yok. Bat ne zamandı?
Allah razı olsun çok umut oldu bana içim bir nebze olsun rahatladı rabbim sagliksini nasip etsin tabiki herşeyden önce , hayırlısı artık dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare yokBakılıyooo canm sıkıntı etme değerin bence 7 günlük gecikmede fena çıkmamıs belki geç döllenme bile olabilir döllenme kadından kadına değişir bazı kadınlarda 6 günde oluyo bazılarında 12 gün e kadar uzayabiliyooo benim kuzenimin eşi 15 değerle 10 gün gecikmeyle ona da doktor düşük dedi takipteler şu an senin ki ona nazaran çok daha iyi önemli olan 2 günde 2 kat artmasıı her hamilelik başlangıcı böyledir ve doktorlar keseyi görmeden gebesin kesinlikle demezler sıkma canını değerin pazartesi 2 kat artmışsa sorun yok demektir
Senden de canm benim içini ferah tut bol bol dua et ve iyi şeyler düşün kötü düşünürsen kötüyü çağırırsn bu yaşadığın şeyin tadını çıkart en azından bi değer var ortada pazartesiyi güzel bi sekilde bekle stres sakın yapmaa kendini sıkma önemli olan artış zaten oda pazartesi belli olur 2 katına çıkar inşallahh Allah tamamına erdirsin canımmAllah razı olsun çok umut oldu bana içim bir nebze olsun rahatladı rabbim sagliksini nasip etsin tabiki herşeyden önce , hayırlısı artık dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare yok
Ben iki gebelik yaşadım ikisinde de kan değerlerime hiç bakılmadı üç hafta sonra gel keseye bakarız falan demişti doktorlarBat 13 Mart , inşallah artsın ya ne yapabilirim artması düşük yapmak istemiyorum 2 seneyi geçti ilk defa 5 in altında değer görmedim heyecan yaptım , 107 yüksek bir değer benim için o yüzden
Benim ikisi de albi başka test mi denesem acabaCanim albiyle bebetime testlere ben hic güvenmiyorum oncomed labogulck certqin birde predictor bunlara cok güveniyorum bu konuda ben 5 gun once net certainde gordum cizgiyi
Albiyi bi dene gun icinde başka bir tane alirsin hadi yapta yaz bizede bakalımBenim ikisi de albi başka test mi denesem acaba
Dün sabah ve bugün sabah ikisi de albi ikisi de negatif bugün dışarı çıkabilirsem başka marka pazartesi sabah denerim zaten salı adet günüm eşimle çok istiyorduk bu ay acımız bir nebze dinerdi belki kısmet bakalım teşekkürler canımAlbiyi bi dene gun icinde başka bir tane alirsin hadi yapta yaz bizede bakalım
Kuruma cizgisi filan oldumu testlerinde. Rica ederim kuzum. Acımız dinerdi derken??? Yani özel bir şey degilse yaplasmak istersen diye sordumDün sabah ve bugün sabah ikisi de albi ikisi de negatif bugün dışarı çıkabilirsem başka marka pazartesi sabah denerim zaten salı adet günüm eşimle çok istiyorduk bu ay acımız bir nebze dinerdi belki kısmet bakalım teşekkürler canım
İki aylık bebeğimiz vefat etti canım dört ay önce iki ay yoğun bakımda yattı melek oldu ekimde doğum yapmıştım sağlık olsun Allah büyükKuruma cizgisi filan oldumu testlerinde. Rica ederim kuzum. Acımız dinerdi derken??? Yani özel bir şey degilse yaplasmak istersen diye sordum
Ben beş dakikada çizgi çıkmayınca çöpe atıyorum testi canım kuruma çizgisinden haberim yokİki aylık bebeğimiz vefat etti canım dört ay önce iki ay yoğun bakımda yattı melek oldu ekimde doğum yapmıştım sağlık olsun Allah büyük
Onun öyle olmadığını söylediler burda. Ama ben de biraz şüpheleniyorum yumurtanın kalitesiz olmasından yumurta tembelliğinden. İnşallah değildir. Tabi adet günü de uzadı benim çatlamayı da 28. gün gördüm. En düzenli haliyle 30 günde gelir ama bu ay adetim 39 güne çıkmış olacak. Hem ben bal tarçın çörekotu, hayıt suyu ve sabahları az miktarda eşimin çakşır suyundan içmiştim Hayıt içtiğim zaman adetim tam zamanında gelirdi. Bunları kullanmama rağmen yumurtalamayı bu kadar geç görmeme çok şaşırdım. Yoksa çörekotu mu geciktirdi diye düşündüm. Artık bilemiyorum. Peki senin adetlerin düzenli mi kaç günde bir olursun. Sormuş muydum bilmiyorum amaEvet bana söylemiştiniz Peki geç olunca gebelik ihtimali düşük mü oluyırdur
Cok üzüldüm canim allah bidaha evlat acısı yasatmasin. Ahirette şefaatçi olsun meleğin sana. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun saglikla sihhatle insallahİki aylık bebeğimiz vefat etti canım dört ay önce iki ay yoğun bakımda yattı melek oldu ekimde doğum yapmıştım sağlık olsun Allah büyük
Amin canım benim Allah razı olsun bu ay ovulasyon testi yumurtlama masajı ve bal çörek otu tarçın kürü yapınca ümitlenmiştim biraz ama sanki olsa çıkardı gibime geliyor iki gün kaldı sonuçtaCok üzüldüm canim allah bidaha evlat acısı yasatmasin. Ahirette şefaatçi olsun meleğin sana. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun saglikla sihhatle insallah
Gec dollenme olmustur belki kuzum adetten kac gun once pik ve catlama gördünAmin canım benim Allah razı olsun bu ay ovulasyon testi yumurtlama masajı ve bal çörek otu tarçın kürü yapınca ümitlenmiştim biraz ama sanki olsa çıkardı gibime geliyor iki gün kaldı sonuçta