Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok pardon düzeltiyorum son adetim 13 Şubat , beklediğim adet günüm 13 Mart günüm geçmis haberim yok tesadüfen hastanede de çalıştığım için öylesine acil de öğrendim

Değer artışıni ben ablalarimdan falan hiç hatırlamıyorum ondan şaşkınım her gebeye böyle bir kaç kez betaya mi bakiliyor

Merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Canım ikinci kez kan verdiğinde artış normalse sıkıntı yok. Bat ne zamandı?

Değer artışıni ben ablalarimdan falan hiç hatırlamıyorum ondan şaşkınım her gebeye böyle bir kaç kez betaya mi bakiliyor
Bakılıyooo canm sıkıntı etme değerin bence 7 günlük gecikmede fena çıkmamıs belki geç döllenme bile olabilir döllenme kadından kadına değişir bazı kadınlarda 6 günde oluyo bazılarında 12 gün e kadar uzayabiliyooo benim kuzenimin eşi 15 değerle 10 gün gecikmeyle ona da doktor düşük dedi takipteler şu an senin ki ona nazaran çok daha iyi önemli olan 2 günde 2 kat artmasıı her hamilelik başlangıcı böyledir ve doktorlar keseyi görmeden gebesin kesinlikle demezler sıkma canını değerin pazartesi 2 kat artmışsa sorun yok demektir

Canım ikinci kez kan verdiğinde artış normalse sıkıntı yok. Bat ne zamandı?
Bat 13 Mart , inşallah artsın ya ne yapabilirim artması düşük yapmak istemiyorum 2 seneyi geçti ilk defa 5 in altında değer görmedim heyecan yaptım , 107 yüksek bir değer benim için o yüzden

Allah razı olsun çok umut oldu bana içim bir nebze olsun rahatladı rabbim sagliksini nasip etsin tabiki herşeyden önce , hayırlısı artık dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare yok

Allah razı olsun çok umut oldu bana içim bir nebze olsun rahatladı rabbim sagliksini nasip etsin tabiki herşeyden önce , hayırlısı artık dua etmekten ve dikkat etmekten başka çare yok
Senden de canm benim içini ferah tut bol bol dua et ve iyi şeyler düşün kötü düşünürsen kötüyü çağırırsn bu yaşadığın şeyin tadını çıkart en azından bi değer var ortada pazartesiyi güzel bi sekilde bekle stres sakın yapmaa kendini sıkma önemli olan artış zaten oda pazartesi belli olur 2 katına çıkar inşallahh Allah tamamına erdirsin canımm

Tamam canım öyle yapacağım inşallah içim içime sığmıyor , çok çok âmin insallah insallahhh

Bugünde idrar testi negatif bat salı günü adeti bekleyeceğim artık hayırlısı olsun bat 23 Mart olanlar test yaptınız mı sonucunuz ne

Bat 13 Mart , inşallah artsın ya ne yapabilirim artması düşük yapmak istemiyorum 2 seneyi geçti ilk defa 5 in altında değer görmedim heyecan yaptım , 107 yüksek bir değer benim için o yüzden
Ben iki gebelik yaşadım ikisinde de kan değerlerime hiç bakılmadı üç hafta sonra gel keseye bakarız falan demişti doktorlar

Albiyi bi dene gun icinde başka bir tane alirsin hadi yapta yaz bizede bakalım
Dün sabah ve bugün sabah ikisi de albi ikisi de negatif bugün dışarı çıkabilirsem başka marka pazartesi sabah denerim zaten salı adet günüm eşimle çok istiyorduk bu ay acımız bir nebze dinerdi belki kısmet bakalım teşekkürler canım

Kuruma cizgisi filan oldumu testlerinde. Rica ederim kuzum. Acımız dinerdi derken??? Yani özel bir şey degilse yaplasmak istersen diye sordum

Evet bana söylemiştiniz Peki geç olunca gebelik ihtimali düşük mü oluyırdur
Onun öyle olmadığını söylediler burda. Ama ben de biraz şüpheleniyorum yumurtanın kalitesiz olmasından yumurta tembelliğinden. İnşallah değildir. Tabi adet günü de uzadı benim çatlamayı da 28. gün gördüm. En düzenli haliyle 30 günde gelir ama bu ay adetim 39 güne çıkmış olacak. Hem ben bal tarçın çörekotu, hayıt suyu ve sabahları az miktarda eşimin çakşır suyundan içmiştim Hayıt içtiğim zaman adetim tam zamanında gelirdi. Bunları kullanmama rağmen yumurtalamayı bu kadar geç görmeme çok şaşırdım. Yoksa çörekotu mu geciktirdi diye düşündüm. Artık bilemiyorum. Peki senin adetlerin düzenli mi kaç günde bir olursun. Sormuş muydum bilmiyorum ama

İki aylık bebeğimiz vefat etti canım dört ay önce iki ay yoğun bakımda yattı melek oldu ekimde doğum yapmıştım sağlık olsun Allah büyük
Cok üzüldüm canim allah bidaha evlat acısı yasatmasin. Ahirette şefaatçi olsun meleğin sana. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun saglikla sihhatle insallah

Cok üzüldüm canim allah bidaha evlat acısı yasatmasin. Ahirette şefaatçi olsun meleğin sana. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun saglikla sihhatle insallah
Amin canım benim Allah razı olsun bu ay ovulasyon testi yumurtlama masajı ve bal çörek otu tarçın kürü yapınca ümitlenmiştim biraz ama sanki olsa çıkardı gibime geliyor iki gün kaldı sonuçta

Amin canım benim Allah razı olsun bu ay ovulasyon testi yumurtlama masajı ve bal çörek otu tarçın kürü yapınca ümitlenmiştim biraz ama sanki olsa çıkardı gibime geliyor iki gün kaldı sonuçta
Gec dollenme olmustur belki kuzum adetten kac gun once pik ve catlama gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…