- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Adetin 13 ve 14. Günü pik 15. Gün çatlama oldu canım kırmızılar gelene kadar allahtan Ümit kesilmezGec dollenme olmustur belki kuzum adetten kac gun once pik ve catlama gördün
Canim dollenen yumurta 6 ila 12 gun icinde rahime yerleşiyor. Aynen öyle gelmedik adetten umit kesilmez daha erken olabilir kuzum belki melegin kendine en uygun yeri ararken biraz gec kalmistirAdetin 13 ve 14. Günü pik 15. Gün çatlama oldu canım kırmızılar gelene kadar allahtan Ümit kesilmez
Hayırlısı olsun hakkinzda.hic ummadık anda geliyor bebislerBata 2 gun var erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim nasip artıkgüzelde değerlendirdim yumurtlama çatlama vs önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım belki yazmışsındır ama okuyamadım geçmiş msjlari çok sayfa olmuş herhangi bir belirtin var mi bata ne kadar kaldıAdetin 13 ve 14. Günü pik 15. Gün çatlama oldu canım kırmızılar gelene kadar allahtan Ümit kesilmez
Nasip artık napalm pandemi zaten 1 yıl atmıştı birde böyle uzarsa oğlumla yaş farkı iyice olacakHayırlısı olsun hakkinzda.hic ummadık anda geliyor bebisler
Hayırlısı olsun benim de bat salı bir Ümit bekleyelim bakalımBata 2 gun var erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim nasip artıkgüzelde değerlendirdim yumurtlama çatlama vs önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Çok fazla akıntım var canım adet yada gebelik belirtileri yok ben de normalde adete bir hafta kala bacaklarım belim ağrırdı adet olurdum inş bebeğim benimledirCanım belki yazmışsındır ama okuyamadım geçmiş msjlari çok sayfa olmuş herhangi bir belirtin var mi bata ne kadar kaldı
Bat salı günü iki gün kaldı canım iki testim de negatif hayırlısı bakalımCanım belki yazmışsındır ama okuyamadım geçmiş msjlari çok sayfa olmuş herhangi bir belirtin var mi bata ne kadar kaldı
Baya erken öğrenenlere imreniyorum gerçekten ilk gebelikte Bat gunu bile negatifti bir umut bekleyelim bakalımBat salı günü iki gün kaldı canım iki testim de negatif hayırlısı bakalım
Inşallah cnm bende adetimin 13. Gün ve 14. Gün pik gördüm 15. Gün çatlamıştı. Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum. Belirtilere de bakma birkaç kişi de belirti bile olmuyor yâda adet belirtileri gibi oluyorÇok fazla akıntım var canım adet yada gebelik belirtileri yok ben de normalde adete bir hafta kala bacaklarım belim ağrırdı adet olurdum inş bebeğim benimledir
Hayır ben çektirdim. Bi sedyeye yatiyorsun muayne olur gibi. Ama spekulum takıyorlar sonra siringiyla once rahime sonra tuplere ilaç basıyorlar.o sirada da film çekiliyor. Benim ağrılı geçmişti.Kızlar bu rahim filmi MR cihazinda mi cekiliyo
En azindan hiiic cizgi cikmamis ben buna bile seviniyorum biliyo musun. Yalanci hayalet cizgi ciksa ama bebis olmasa daha cok uzulcem. Bazi arkadaslarin hep hayalet cizgi cikiyo benim en azindan hic cikmiyo bu da Allahin bi nimeti bosuna umutlanip üzülmüyorum diyorumBata 2 gun var erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim nasip artıkgüzelde değerlendirdim yumurtlama çatlama vs önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım tebrik ederim .Neden moralini bozuyorsun?benim de öyleydi .Geç döllenme olmuştu .Doktor adet tarihimi değiştirdi sonra ..Normalde ultrasonla görünmesi gerekirken görünmüyordu .Adet tarihini baz alıp üzülme önemli olan döllenmenin ne zaman olduğu.Saglikla ilerlesin inşallahMerhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim 107 çıktı beta , doktor Pzttekrar kan ver dedi ultrason bile bakmadi değer çok mu düşük ya moralim çok bozuldu
Hayırlısı olsun .Diğer ay nasip olur inşallah ..Bata 2 gun var erken gebelik testi yaptım silik bile göremedim nasip artıkgüzelde değerlendirdim yumurtlama çatlama vs önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Hayırlısı olsun canim neden birakacaksin ki denemeyi daha 2 ay olmusKizlar herkese merhaba .Bu ikinci ay denememi Z ve bu ay da olmaz ise sanırım diğer seneye bırakacağım bilmiyorum ..Geçen ay yumurtlama dönemim çok ağrılı oldu ve kanama oldu çok hafif lekelenme gibi.Catladi diye düşündüm ve yumurtlama sonrası da çok ağrılı geçti .Hareket edince kasığımda bir nokta ağrıyordu ve ben kesin hemileyim dedim daha bir sürü belirti vardı tabiki
Bu ay kafaya takmadım hatta önce vazgeçmiştim .Kilo vereyim dedim daha sonra eşime bile haber vermeden o riskli günleri değerlendirdik ..Ama bu sefer hiç belirti yok.Sadece yumurtlama döneminde akıntı oldu .Ve en ufak bir belirtim bile yok .Bata 7 gün var .Ne olacak çok merak ediyorum .
Düzenli değil değişiyorOnun öyle olmadığını söylediler burda. Ama ben de biraz şüpheleniyorum yumurtanın kalitesiz olmasından yumurta tembelliğinden. İnşallah değildir. Tabi adet günü de uzadı benim çatlamayı da 28. gün gördüm. En düzenli haliyle 30 günde gelir ama bu ay adetim 39 güne çıkmış olacak. Hem ben bal tarçın çörekotu, hayıt suyu ve sabahları az miktarda eşimin çakşır suyundan içmiştimHayıt içtiğim zaman adetim tam zamanında gelirdi. Bunları kullanmama rağmen yumurtalamayı bu kadar geç görmeme çok şaşırdım. Yoksa çörekotu mu geciktirdi diye düşündüm. Artık bilemiyorum. Peki senin adetlerin düzenli mi kaç günde bir olursun. Sormuş muydum bilmiyorum ama
Ben albi denedim 2 defa negatif ama kuruyunca hafif çizgi gördüm ikisindede başka test aldım ondada negatif ama kuruma çizgisine bakmadım bat 24 mart olana kadar devam test yapıcamBenim ikisi de albi başka test mi denesem acaba