- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Ben ovülasyonda pis görmediğim için bişe diyemiyoru
Doktora gittim tabiki bi kaç ay önce tahlillerde de muayenemde de bi sorun çkmadı prolaktin 24 çıkmıştı sadece oda sonra düştü. Ama 7 aydr düzenli ilişkide gebe kalmadımDoktora gittiniz mi birde ne zaman basladiniz ovulasyona ne zaman bıraktınız?
Canim testin ne marka belki hassasiyeti seviyesi yüzünden negatif çıkmıştırSabah yaptım negatif yarın sabah ta denicem son testimi zaten salı bat günühala bir Ümit var mı sence adet belirtileri yok ben de çok fazla akıntım var kabızlık bide epeydir var
Benim teyzemin o sekilde doktoru yumurtaliklarini atamiyorsun demisti adet oluyor zannediyor sonra kesiliyor ama yumurtalik atamıyormus dışarı kendisini oda surekli adet söktürücü kullanıyor onun söyle bi durumu var ameliyat oldu tek yumurtaligi olmadi seninlw karislastirma sebebim acaba sende yumurtalik atamıyor musun o yuzden tekrar yumurtlama olmuyor onda atana kadarBen adet olmadım yani kırmızı 4 gün süren normal adet kanamam iki aydır olmuyor. İki 3 gün süren çok az miktarda koyu kahverengi gelen kanama var günlük ped ile geçiyorum. Bu şekilde yumurtlama olmuyordur herhalde
Amin canim evet ya dimi daha 0.87 bir cm bile değil mucize isteMasallah sana ya daha 1 cm degil mini minnakrabbim saglikla almayi nasip etsin
Acaba adetin basi yada sonu yumurtlama oluyor olabilir mi grupta bi cok kişiden duydum adet biter bitmez yumurtlayan yada adete yakin çatlayan oluyormus baska türlu her ay duzenli adet olmaniz imkansız gibi bilemedimDoktora gittim tabiki bi kaç ay önce tahlillerde de muayenemde de bi sorun çkmadı prolaktin 24 çıkmıştı sadece oda sonra düştü. Ama 7 aydr düzenli ilişkide gebe kalmadım
Bir haşhaş tanesi suan al haşhaş tanesini evlat diye sev yapamazsın ama karnindakine şimdiden endişeleniyorsun annelik duygusu iste rabbim herkese ama herkese yasatsinAmin canim evet ya dimi daha 0.87 bir cm bile değil mucize iste
Amin canim herkese versin rabbim aynen öyle bak igne olmaya basladim cok can yakıyor ama diyorum o hashas tanesi iyi olsun yeterki suan 0.87 mm bir santim bile degil ama baktiriyor boyle kendineBir haşhaş tanesi suan al haşhaş tanesini evlat diye sev yapamazsın ama karnindakine şimdiden endişeleniyorsun annelik duygusu iste rabbim herkese ama herkese yasatsin
2 kez yumurtlayan çok oluyo genelde ikincisi tutuyo burda okuduklarımdan anladigimArkadaşlar ben 2 aydır ovulosyon testi ile yumurtlama günlerini takip ediyorum geçen ay pikten 3 gun sonra biraktim tam silinmemisti t çizgisi bat a 8 gün varken tekrar yaptım t çizgisi hiç cikmamisti bu ayda 13 Mart'ta piki gördüm hemde direk t çizgisi koyu renk olarak belirdi sonra c koyulaşti ovulosyonu hala yapmaya devam ediyorum siliklesmisti t çizgisi ama 2 gündür koyulasmaya basladi ikinci kez mi yumurtlucam acaba bat 28 mart sizce bu ne olabilir
Mr deyildir herhalde ya bende çekildim ama değişik cihaz vardı narkozlu çekildimden net bişey hatırlamıyorumKızlar bu rahim filmi MR cihazinda mi cekiliyo
Albi markaydı canım bakalım sabahki ne çıkacakCanim testin ne marka belki hassasiyeti seviyesi yüzünden negatif çıkmıştır
Bence olmuş pik çok net siliklesmede teste bir kaç gün daha devam et bence ben hala devam ediyorum tekrar koyulasmaya basladi pik den 1 hafta sonraKızlar yorumlayabilir misiniz ilk defa yaptım çatlama ve pik doğru mu
DAha şimdiden başlıyor bunlar totoş a baktirmaya canim hayirdir riskli bi durum mu var igne kullaniyosun ???Amin canim herkese versin rabbim aynen öyle bak igne olmaya basladim cok can yakıyor ama diyorum o hashas tanesi iyi olsun yeterki suan 0.87 mm bir santim bile degil ama baktiriyor boyle kendine
Tamam canım teşekkür ederimBence olmuş pik çok net siliklesmede teste bir kaç gün daha devam et bence ben hala devam ediyorum tekrar koyulasmaya basladi pik den 1 hafta sonra
Çatlatma iğnesinden sonra ne olduğunu bende anladım ondan önce 28 günde bir çol düzenli olurdum şu an duphaston kullanıyorumBenim teyzemin o sekilde doktoru yumurtaliklarini atamiyorsun demisti adet oluyor zannediyor sonra kesiliyor ama yumurtalik atamıyormus dışarı kendisini oda surekli adet söktürücü kullanıyor onun söyle bi durumu var ameliyat oldu tek yumurtaligi olmadi seninlw karislastirma sebebim acaba sende yumurtalik atamıyor musun o yuzden tekrar yumurtlama olmuyor onda atana kadar
28 gunde bir adet oluyorsaniz niye catlama iğnesi yapildi zaten yumurtlamaniz oluyormuş ? Doktor bisey dedi miÇatlatma iğnesinden sonra ne olduğunu bende anladım ondan önce 28 günde bir çol düzenli olurdum şu an duphaston kullanıyorum