Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah yaptım negatif yarın sabah ta denicem son testimi zaten salı bat günü hala bir Ümit var mı sence adet belirtileri yok ben de çok fazla akıntım var kabızlık bide epeydir var
Canim testin ne marka belki hassasiyeti seviyesi yüzünden negatif çıkmıştır

Benim teyzemin o sekilde doktoru yumurtaliklarini atamiyorsun demisti adet oluyor zannediyor sonra kesiliyor ama yumurtalik atamıyormus dışarı kendisini oda surekli adet söktürücü kullanıyor onun söyle bi durumu var ameliyat oldu tek yumurtaligi olmadi seninlw karislastirma sebebim acaba sende yumurtalik atamıyor musun o yuzden tekrar yumurtlama olmuyor onda atana kadar

Doktora gittim tabiki bi kaç ay önce tahlillerde de muayenemde de bi sorun çkmadı prolaktin 24 çıkmıştı sadece oda sonra düştü. Ama 7 aydr düzenli ilişkide gebe kalmadım
Acaba adetin basi yada sonu yumurtlama oluyor olabilir mi grupta bi cok kişiden duydum adet biter bitmez yumurtlayan yada adete yakin çatlayan oluyormus baska türlu her ay duzenli adet olmaniz imkansız gibi bilemedim ama sunu da duydum yumurtlama olmadan da adet olunabiliyor onuda sanki bir gebenin günlüğünde duydum

Arkadaşlar ben 2 aydır ovulosyon testi ile yumurtlama günlerini takip ediyorum geçen ay pikten 3 gun sonra biraktim tam silinmemisti t çizgisi bat a 8 gün varken tekrar yaptım t çizgisi hiç cikmamisti bu ayda 13 Mart'ta piki gördüm hemde direk t çizgisi koyu renk olarak belirdi sonra c koyulaşti ovulosyonu hala yapmaya devam ediyorum siliklesmisti t çizgisi ama 2 gündür koyulasmaya basladi ikinci kez mi yumurtlucam acaba bat 28 mart sizce bu ne olabilir

Bir haşhaş tanesi suan al haşhaş tanesini evlat diye sev yapamazsın ama karnindakine şimdiden endişeleniyorsun annelik duygusu iste rabbim herkese ama herkese yasatsin
Amin canim herkese versin rabbim aynen öyle bak igne olmaya basladim cok can yakıyor ama diyorum o hashas tanesi iyi olsun yeterki suan 0.87 mm bir santim bile degil ama baktiriyor boyle kendine

2 kez yumurtlayan çok oluyo genelde ikincisi tutuyo burda okuduklarımdan anladigim teste devam et yine pik olursa yine değerlendir en iyisi

Zaten bata kadar teste devam etmeyi düşünüyorum benim ailemde ikiz gebelik çok babaannemin 3 tane ikizi olmuş tüm kardeşleri ikiz anne tarafimda da ikiz var ama babaannemin ikizleri 5.6 yaşına geldiğinde vefat etmiş nedensiz oyuzden ikiz olursa diye korkuyorum aslında çok istiyorum rabbim hayırlısını versin tabi ama ikizler yaşamıyor diye korkum var.

Kızlar aranızda klomene başlayan var mı istediğimizde doktor yazıyor mu klomen?

Amin canim herkese versin rabbim aynen öyle bak igne olmaya basladim cok can yakıyor ama diyorum o hashas tanesi iyi olsun yeterki suan 0.87 mm bir santim bile degil ama baktiriyor boyle kendine
DAha şimdiden başlıyor bunlar totoş a baktirmaya canim hayirdir riskli bi durum mu var igne kullaniyosun ???

Çatlatma iğnesinden sonra ne olduğunu bende anladım ondan önce 28 günde bir çol düzenli olurdum şu an duphaston kullanıyorum

Çatlatma iğnesinden sonra ne olduğunu bende anladım ondan önce 28 günde bir çol düzenli olurdum şu an duphaston kullanıyorum
28 gunde bir adet oluyorsaniz niye catlama iğnesi yapildi zaten yumurtlamaniz oluyormuş ? Doktor bisey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…