Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvimde doğurgan dönem olarak gösteriyorsa boş geçme bence.

Canlar bi cevaplasanız hayıt ve çakşırı ot mu tozmu kök ve tohun olarak bulabildim nasıl almam gerekiyor

Pko yoksa gebelik olabilir yarın daha koyu olursa ya gebelik ya ikinci yumurtlama sen degerlendir

Yaaa Allah razı olsun msjn beni bi mutlu etti doğru diyorsun Rabbım verirse verir hayırlısı olsun bu ay İnşallah mutlu haberi alırız rabbim büyük dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı kandiller İnşallah

Kuzu bugün yarın ertesi günleri değerlendir yumurtlama başlamıştır o yüzden akıntn falann oluyo

Bulamadım trendyol aktardan baktım suyu nerden bulurum acaba

Nasıl kullanayım direk bardağa döküp sabah akşam mı içilecek canım

Birde ne zaman başlayalım benim regli bu gün yeni bitti sipariş versem 3 güne gelir bu ay başlamayayım mı nasıl yapayım

Canım böyle olunca akşama pik oluyor mu senin bende öğlen 12 de yaptım böyle çıktı akşam pik olur mu
Bu benim ilk denemem olacak sagdan soldan duydugum kadariyla pik olur dedim acikcasi. Bir de sadece 1 saat sıvı almadim özenmedim o halde bile koyu cikinca pik sınırındayım diye düşündüm. Bence bu tonda cikiyorsa 8 saat sonra yine test yapmak iyi olur. Baska gun olsa ben pik olmasa da bugün denerdim.

Çok teşekkür ederim arkadaşım ben bulamamıştım saol amin şeninde inş hepimizin dileyen herkesin

google dan çakşır kökü suyu veya hayıt suyu yaz daha ucuzlarıda vardır belki . ben ucuz diye düşündüklerimi yolladım canım
rica ederim ne demek. amin inş.

Zannetmiyorum bugün yumurta takip yaptırdım 11 mm çıktı en büyüğü. Zannetmem büyüyüp çatlasın. Sizler inşallah görürsünüz piki
Kaçıncı günde 11mm gördünüz acaba birde 11mm ilken ovülasyon pik yapıyormu acaba daha erken buyur die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…