Takvimde doğurgan dönem olarak gösteriyorsa boş geçme bence.Kızlar ben adet takvimi uygulaması kullanıyorum adet başlama tarihim genelde tutuyor. Şimdi o programda yumurtlama günü yarın görünüyor. Bugünü ve yumurtlamadan sonraki ki günü mü değerlendirmeli, yoksa yumurtanın göründüğü günü mü iki gündür de bi dolgunluk var kasıklarda. Akıntı var.
Ben hala adetim 8.gun piklerimiz aynı olacak mı bakalımEvet canım biteli 5 gün oldumuhtemelen aynı yerden aldık bende bittiği gibi kullanmaya başladım inşallah piki görürüz bu ayyyy
Pko yoksa gebelik olabilir yarın daha koyu olursa ya gebelik ya ikinci yumurtlama sen degerlendirKızlar bana bir yardımcı olun lütfen. Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum. Geçen hafta bugün piki görmüştüm. Sonra baya bi silikleşmişti. Bugün yine yaptım böyle çıktıikinci yumurtlama mı olcak acaba. Ve bu kadar erken ikinci yumurtlama olur mu ya? Arası tam bir hafta çünkü. Acemilikten soruyorum bu konuda pek bir bilgim yok çünkü
İnşallah kuzum İnşallahÖyle diyollaaaaabirde bunu deneyelim güzel haberler aldığımız bir ay olsun inşallah
Yaaa Allah razı olsun msjn beni bi mutlu ettiZaten sperm 3 gune kadar yaşayabiliyor bi iki gun arayla ilişki olursa rabbim nasip ettiyse tutuyor. Bu mübarek günde rabbim hakkımızda hayırlısını versin dualarimizin cok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah. Herkese hayırlı kandiller
canım ben suyunu aldım . çakşır kökü suyu ve hayıt suyu diye geçiyorCanlar bi cevaplasanız hayıt ve çakşırı ot mu tozmu kök ve tohun olarak bulabildim nasıl almam gerekiyor
Kuzu bugün yarın ertesi günleri değerlendir yumurtlama başlamıştır o yüzden akıntn falann oluyoKızlar ben adet takvimi uygulaması kullanıyorum adet başlama tarihim genelde tutuyor. Şimdi o programda yumurtlama günü yarın görünüyor. Bugünü ve yumurtlamadan sonraki ki günü mü değerlendirmeli, yoksa yumurtanın göründüğü günü mü iki gündür de bi dolgunluk var kasıklarda. Akıntı var.
Bulamadım trendyol aktardan baktım suyu nerden bulurum acabacanım ben suyunu aldım . çakşır kökü suyu ve hayıt suyu diye geçiyor
Bulamadım trendyol aktardan baktım suyu nerden bulurum acaba
Çok teşekkür ederim arkadaşım ben bulamamıştım saol amin şeninde inş hepimizin dileyen herkesinkmnsd linkler açıldı mı canım .. değişik sitelerdekinin yolladım . şifa olsun bebiş olsun :)inş.
Bu benim ilk denemem olacak sagdan soldan duydugum kadariyla pik olur dedim acikcasi. Bir de sadece 1 saat sıvı almadim özenmedim o halde bile koyu cikinca pik sınırındayım diye düşündüm. Bence bu tonda cikiyorsa 8 saat sonra yine test yapmak iyi olur. Baska gun olsa ben pik olmasa da bugün denerdim.Canım böyle olunca akşama pik oluyor mu senin bende öğlen 12 de yaptım böyle çıktı akşam pik olur mu
Hamilelik olabilir görmüştüm birinde canım umutlandırmak istemem ama bikaç gün geçsin test yaparsın çıkar inşallahAdetime daha 1 hafta var canım yani tahminlerime göreçünkü çok düzenli görmüyorum adetlerimi
Çok teşekkür ederim arkadaşım ben bulamamıştım saol amin şeninde inş hepimizin dileyen herkesin
Şimdi gördüm tekrar yumurtlama olabilir o zaman değerlendir bu günü de şans bence her iki yumurtlamada da hamilelik şansın var ozamnErken gebelik yaptım sabah negatif çıktı
Zannetmiyorum bugün yumurta takip yaptırdım 11 mm çıktı en büyüğü. Zannetmem büyüyüp çatlasın. Sizler inşallah görürsünüz pikiBen hala adetim 8.gun piklerimiz aynı olacak mı bakalım
Kaçıncı günde 11mm gördünüz acaba birde 11mm ilken ovülasyon pik yapıyormu acaba daha erken buyur die düşündümZannetmiyorum bugün yumurta takip yaptırdım 11 mm çıktı en büyüğü. Zannetmem büyüyüp çatlasın. Sizler inşallah görürsünüz piki