Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik olabilir görmüştüm birinde canım umutlandırmak istemem ama bikaç gün geçsin test yaparsın çıkar inşallah
Bu kandil günü inşallah dediğin gibidir canım biraz daha bekleyip pazartesi kan vereyim diyorum testle beklemeyeyim. Adete 5 gün falan varken kanda çıkar mı dersiniz eğer varsa tabi ki

Kaçıncı günde 11mm gördünüz acaba birde 11mm ilken ovülasyon pik yapıyormu acaba daha erken buyur die düşündüm
Bat ‘ı 1 sayarsak 10. Gün bugün. Yani sanırım genelde 14-16. Günde pik olması gerekiyor ya yumurta da 1 mm büyüyor bir günde. Haftaya kontrol edicek amann neyse öyle işte :))

Bu kandil günü inşallah dediğin gibidir canım biraz daha bekleyip pazartesi kan vereyim diyorum testle beklemeyeyim. Adete 5 gün falan varken kanda çıkar mı dersiniz eğer varsa tabi ki
Ama sen yinede değerlendir hamilelik değilse yumurtlama gününü değerlendir kısmette bugün vardır belki .hayırlısı

bence yap tatlım

Olabilir bence degerlendirin bunuda:)

Bence skinti olmaz sonucta 72 saat yasiyor sperm bugunu de degerlendirin bence catladiysa garanti olsun

Kuzum yeni kullanmaya basladım ilaç kısmına troidilacı, sopan kürü, çakşır otu ve hayıt tohum ekler misin benimde eklemezsende sorun değil ama

Kızlar ben yeni kullanmaya başladm hayıt otu ve soğan suyu reglim ayrıca sorun olur mu regl iken kullanım?

Hala adetim kırmızı geliyor 8.gun erken yumurtlama ihtimaline karşı testim kargodan gelmiş yapayım dedim certain marka ilk defa kullanacağım

Eklentiler

• 16136609670813238694297319124173.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 70
Geçen ay ki ovulasyon s sabah a akşam 16.gun pik görmüştüm

Eklentiler

• IMG_20210201_093007.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 68
Amin canim Allah razı olsun mubarek 3 aylar en guzel istek aylari bizde melekler istiyoruz cennetten parcalar rabbim nasip edecek inşallah ben cok inanıyorum buna. Bu gece herkes icin dua edicem rabbim bakip buyutebilecek cocuklari telef etmeyecek herkese versin evlatlarini benim bi oğlum var 3 yasinda ikinciyi istiyoruz kismetse

Ya kızlarrr bişey sorucam bilenler lütfen yardımcı olsunlar çakşır suyu işe hayıt suyu beraber kullanılıyor mu yoksa ikisinden birini mi kullanacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…