Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah yarın güzel haberler bekliyoruz var mı belirtin bir şeyin?

Buraya attığımda resmî her gören gördü çizgiyi çok umutlandım ama çok korkuyorum inşallah boşuna heveslenmemişizdir
Ben de gordm canm. Pozitfti. Hcg hormonun azsa erkende cikmis olabilir. Yarin insallh kasette de gorursn. Olmadi bir erkwn gebelk daha patlatirsin

Ben de gordm canm. Pozitfti. Hcg hormonun azsa erkende cikmis olabilir. Yarin insallh kasette de gorursn. Olmadi bir erkwn gebelk daha patlatirsin
Eğer olursa ilk gebeliğim olacak nasıl oluyor testler her şeyi yeni yeni anlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız Birde sorun şu ki testte tam anlamayınca testi kırıp içindeki kağıdın resmini attım size

Hahay. Walla ben bekliyorm bakiyirm cikmiyor atiyorm.

Canm adetim normalde 2 gun gecikti ama yumrtam iki defa catladigi icin gecikmistr herlde. Bu sekilde birkac gun oncede cikti sonra yaptklarm hep negatif. Yani birseyler oluyor anlamadm. Yarin tekrar deneyecm.
Yarin çok güzel haberlerini bekliyoruz insallah beklediğin sonucu bekliyorum bizimle de paylas canim ❤❤

❤❤❤ hic korkma verende allah alanda o verdiyse de vardir bi sebebi rabbim almasin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin

❤❤❤ hic korkma verende allah alanda o verdiyse de vardir bi sebebi rabbim almasin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin
Ne güzel bir dua, içimi sıcacık etti Allah hepinizden razı olsun cidden öyle destek oldunuz ki inşallah teyseleriiiim ben geliyorummm dipnot:silik yeğeniniz yazarım

Hahay. Walla ben bekliyorm bakiyirm cikmiyor atiyorm.
Erken gebelik testi güvenilir değil midir? Predictor vardı elimde sabah onu yapmıştım. Şimdi elimde lamboguit mi neyse o var onun normal gebelik kaset testi. Erken gebelik mi alsam kasette hiç çıkmadı ya

Ne güzel bir dua, içimi sıcacık etti Allah hepinizden razı olsun cidden öyle destek oldunuz ki inşallah teyseleriiiim ben geliyorummm dipnot:silik yeğeniniz yazarım
Ne zaman kan testi yapacaksin yapar yapmaz bize de haner ver etiketle bizi ❤ bize umut ol

Canım bende dediğini yaptım bugün ceviz ve kuru incir aldım eşime de keçiboynuzu pekmezi. Şu an oturdum yiyorum Bal tarçın çörek otu da yapcam her gün bir kaşık. Bu cevizi ve inciri günlük ne kadar tüketmemiz gerektiği hakkında bir şey söyler misin ne kadar tüketeyim

Ben neden bu kadar tersssin anlayamıyorum bu insanları şahsen tanirmisin ki niye azarlar tarzda konuşuyorsun bu arkadaşta hamile arkadaş derdini anlatamamis hassas dönem dikkat edelim demesinin neresi vazifesiz cvp oldu melocanortak paydada bulusmakta fayda var kalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…