Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar iyi geceler aşırı akıntım ve kasık ağrım hele ağrı sanki şuan ben hasta oluyorum o kadar söyliyim bende test yapayım dedım sabah zaten yapmıştım sizlede paylaşıyım dedım.sizce de son resımde ki testde ki çizgi biraz daha belirgin değil mi gecen ay 15.gunde yakalamışdım hemen hemen bu kadar cabuk koyulaşırmı?

Ağzından bal damlıyo Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim

Ya siz ne güzel umut oluyorsunuz

Klomen başlayalım dedi canım ama ben şuan doktor değiştirmeyi düşünüyorum.

Valla ben hiç tek çizgi görmedim adetin ertesi bundan da koyu ile başladım hep piki görene kadar bu iyi bişi kuzum

Kizlar bişey sorucam ben mart 13 de pik gördüm öncesi sonrası değerlendirdik pazartesiden beri şişkinlik var bende birde sol yumurtaligim aşırı hareketli buarada ovulosyon testini bırakmadım hala devam ediyorum siliklesti ama tam siliklesmesi hatta bugün düne göre bir tık daha koyu ayrıca östrojen hormonunun arttığında hissediyorum yumurtaligim sürekli pıt pıt atiyor gece sol tarafıma yatinca rahatsız ediyor beni bat 28 mart bu ne olabilir sizce bide bugün akıntım bembeyaz kremsiydi

Umutlandirmak kesinle istemem tatlim umut ediyoruz sonra olmayinca cok kiriliyoruz bende ayni sorunlari yasadim siskinlik sol kasikta batma sanki yumurtaligin surekli hareket ediyir gibi hamileymisim bata 9 gun var bekle ve test yap en garantisi allah gonlune gore versin canim dedigim gibi kimseyi gereksiz umitlendirmek istemem cunki cocuk istiyosa insan belirti ariyor

Çok tesekkurederim aslında belirti aramıyorum erken olduğunu düşünüyorum ama anlam veremiyorum sürekli hareket ediyor gibi ilk zamanlar sadece akşamları oluyordu şimdi 24 saat gibi bide kabızlık oldu bende regli olmadan 1 gün önce olur ve düzelir hemen ilk hamileligimde sadece göğüs ağrım olmuştu 14 yıl önce tabi beklemedigim bir hamilelikti belki oyuzden takipde edememiş olabilirim benim bu belirtilerim pilden 2 sonra başladı ve hala devam ediyor

Belkin yumurtan catliyor da olabilir de catlarkende bu tarz seyler oluyor

Biz de iki gün önceyi değerlendirdik ve bugün sağ yumurtalığımda aynı durumu ben de hissediyorum sürekli pıt pıt atıyor ve hareket ederken orda bir ağrı var. İlk denememiz neye yorsam bilemedim

Kızlar uyumayan varsa yardımcı olsun lütfen bacagımın iç kısmı damarlarda sertlik acı kasılma ağrı yapıyor.Adetim gecikecek diye mi böyle oluyor yoksa enfeksiyon ilacımı böyle yapar yada baska sebebi olabılır mı lütfen basına gelen yazsın sızlıyor sert damarlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…