Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim reglim geldi Bir şey sorcam, hormon testi için adetin 2. veya 3. günü gitmeli ya, yarin mi gitmeliyim, yoksa pazartesi mi?

Canım benim.progesteron sıfır olduğu için ikinci çizgi asla çıkmadı senin ikimkusur olduğu için koyulasiyor yumurtluyosun ama gelişmiyor yumurta ve kalitesiz diyor doktorlar yeterli olgunluğa gelmiyor yumurta muhtemelen testin daha da koyulasmaz ama bahsetmiştim klomen vs ilaçlar senin işi çözer bunu çok dert etme sonuçta yumurtalik var ama gelişmiyor o da dışardan ilaçla gelişir sonra çatlatma iğnesi olursun doktor tedavi için ne dedi

Yumurtaların geç gelişiyor olabilir ben 25. günde gördüm pik. Artık umudumu kaybetmiştim ben de senin gibi düşünüyordum.. inşallah sen de görürsün. Tabi bu kadar geç olması bir sorun mu onu henüz bilmiyorum. Ama sen de devam et bence görebilirsin

Ben 2 incir ve bir avuç ceviz şeklinde yedim ve bol su içtim bal tarçın çörek otu adetken başlanıyor ona başlama bence o çok sonra yapılaçak bişi sen önce yumurtlamanı göre ve kaç gün pik oluyor onu gör bana da atarsın bakarım ben olur mı

Ayy cok sevindim canim inslalah bende yarin görürüm kan vermismiydin beta kacken gorundu bide adetin ne kadar geçti. Bebegide gordumu içinde sadece kesemi
Beta bilmiyorum tatlim ya 10 martta verdim ilk kani adete 4 gun vardi 34 12 martta 112 14 martta 326 di cikti 19 martta ulturosonda kese gozuktu

Ben 24 subat catlatma ignesi oldum 25 inde iliski oldu 25 subatta yada 26 subatta hamile kaldim kesin tarih yani 21 gunluk hamileyim o doktorlar adet tarihini baz aldigi icin 5 hafta gozukuyor

Ben 24 subat catlatma ignesi oldum 25 inde iliski oldu 25 subatta yada 26 subatta hamile kaldim kesin tarih yani 21 gunluk hamileyim o doktorlar adet tarihini baz aldigi icin 5 hafta gozukuyor
Cnm bir sey soraym arkdsm da 8 gun once catlatma ignesi vurdu. Simdi gebelk testi yapti silik var ignenin etkisi olabilir mi.

ARKADASLAR BİR SEY SORCAM LUTFEN BİLEN CEVAP VERSİN. arkadasim ilk bebegini tup bebek yapti. Simdi ikinciyi deniyor. 8 gun once catlatma ignesi vurdu. Bugun gebelk testi yapti cok silik var. İgne etkisi midir sizce

Canim bunu sorun etme hic kafaya takilacak bisey degil emin ol bende de dermoid kist var sag overde 11 cm 1 kilo agirliginda tek sol yumurtalik calisiyor yumurtlama oluyodu ama en fazla 9 cm buyuyodu ilk ay klomen kullandim ondada buyumedi bi sonraki ay femara kullandim 15 cm buyudu catlatma ignesi oldum hamile kaldim kafana takma catlatma ignesi ile olur senin isin

İgneden kac gun sonra ogrendiniz

ARKADASLAR BİR SEY SORCAM LUTFEN BİLEN CEVAP VERSİN. arkadasim ilk bebegini tup bebek yapti. Simdi ikinciyi deniyor. 8 gun once catlatma ignesi vurdu. Bugun gebelk testi yapti cok silik var. İgne etkisi midir sizce
Ignenin etkisi 10 gun suruyor en az o sure icinde pozitif cikiyor en net sonuc 14 gun o gun yapsin acele etmesin cunki catlatms ignesinde hgc hormonu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…