Regl olmazsam pazartesi sabaha kadar dayanmak istiyorum ki varsa kesinleşsin inşallah yazacağım sizeNe zaman kan testi yapacaksinyapar yapmaz bize de haner ver etiketle bizi ❤ bize umut ol
Canım benim.progesteron sıfır olduğu için ikinci çizgi asla çıkmadı senin ikimkusur olduğu için koyulasiyor yumurtluyosun ama gelişmiyor yumurta ve kalitesiz diyor doktorlar yeterli olgunluğa gelmiyor yumurta muhtemelen testin daha da koyulasmaz ama bahsetmiştim klomen vs ilaçlar senin işi çözer bunu çok dert etme sonuçta yumurtalik var ama gelişmiyor o da dışardan ilaçla gelişir sonra çatlatma iğnesi olursun doktor tedavi için ne dediKızlar biliyorum çok başınızı ağrıttım ama inanın benim için çok zor bi ay oldu. İlk olarak ovülasyon testi aldım takip yapayım dedim 13.gün doktora gittim başka birşey için ve polikistik over olduğumu öğrendim. Önümüzdeki ay tedaviye başlama kararı aldık. Bugün de doktor yumurtlamasız adetler görebiliyor olma ihtimalim olduğunu söyledi. Çok kafama takıldı ovülasyon testini bırakmıştım. Tekrar bi deneyim dedim ve bu şekilde gördüm. Sizce yumurtam çok geç gelişiyor olabilir mi? Artık pik göreyim değerlendireyim durumunu geçtim sadece yumurtladığımı göreyim içim rahat etsin yeter diyorum.
Pazartesi canım, 3. GünBenim reglim geldiBir şey sorcam, hormon testi için adetin 2. veya 3. günü gitmeli ya, yarin mi gitmeliyim, yoksa pazartesi mi?
Yarın sabah düşünüyorum olmadı pazar sabahı yine yaparım kırmızıları görene kadarİnslalah canim daha hic test yapmadinmi
Yumurtaların geç gelişiyor olabilir ben 25. günde gördüm pik. Artık umudumu kaybetmiştim ben de senin gibi düşünüyordum.. inşallah sen de görürsün. Tabi bu kadar geç olması bir sorun mu onu henüz bilmiyorum. Ama sen de devam et bence görebilirsinKızlar biliyorum çok başınızı ağrıttım ama inanın benim için çok zor bi ay oldu. İlk olarak ovülasyon testi aldım takip yapayım dedim 13.gün doktora gittim başka birşey için ve polikistik over olduğumu öğrendim. Önümüzdeki ay tedaviye başlama kararı aldık. Bugün de doktor yumurtlamasız adetler görebiliyor olma ihtimalim olduğunu söyledi. Çok kafama takıldı ovülasyon testini bırakmıştım. Tekrar bi deneyim dedim ve bu şekilde gördüm. Sizce yumurtam çok geç gelişiyor olabilir mi? Artık pik göreyim değerlendireyim durumunu geçtim sadece yumurtladığımı göreyim içim rahat etsin yeter diyorum.
Beni bu batağa sen düşürdün şimdide ovülasyon testi yaptım bi taneye güvenmeyip bende iki tane birdenHahay. Walla ben bekliyorm bakiyirm cikmiyor atiyorm.
Akşam yaparsan çıkmaz tabi ilk idrarAkşam kaset test yaptım negatif çıktı hayali çizgi bile çıkmadı bende çok üzüldüm inşallah varlardır bizimlelerdir
Ben 2 incir ve bir avuç ceviz şeklinde yedim ve bol su içtim bal tarçın çörek otu adetken başlanıyor ona başlama bence o çok sonra yapılaçak bişi sen önce yumurtlamanı göre ve kaç gün pik oluyor onu gör bana da atarsın bakarım ben olur mıCanım bende dediğini yaptım bugün ceviz ve kuru incir aldım eşime de keçiboynuzu pekmezi. Şu an oturdum yiyorumBal tarçın çörek otu da yapcam her gün bir kaşık. Bu cevizi ve inciri günlük ne kadar tüketmemiz gerektiği hakkında bir şey söyler misin ne kadar tüketeyim
Beta bilmiyorum tatlim ya 10 martta verdim ilk kani adete 4 gun vardi 34 12 martta 112 14 martta 326 di cikti 19 martta ulturosonda kese gozuktuAyy cok sevindim canim inslalah bende yarin görürüm kan vermismiydin beta kacken gorundu bide adetin ne kadar geçti. Bebegide gordumu içinde sadece kesemi
Beta bilmiyorum tatlim ya 10 martta verdim ilk kani adete 4 gun vardi 34 12 martta 112 14 martta 326 di cikti 19 martta ulturosonda kese gozu
Beni bu batağa sen düşürdün şimdide ovülasyon testi yaptım bi taneye güvenmeyip bende iki tane birden
Cnm bir sey soraym arkdsm da 8 gun once catlatma ignesi vurdu. Simdi gebelk testi yapti silik var ignenin etkisi olabilir mi.Ben 24 subat catlatma ignesi oldum 25 inde iliski oldu 25 subatta yada 26 subatta hamile kaldim kesin tarih yani 21 gunluk hamileyim o doktorlar adet tarihini baz aldigi icin 5 hafta gozukuyor
Evet iğne etkisi 8. Gün 13. Gün baksın en garantiCnm bir sey soraym arkdsm da 8 gun once catlatma ignesi vurdu. Simdi gebelk testi yapti silik var ignenin etkisi olabilir mi.
Canim bunu sorun etme hic kafaya takilacak bisey degil emin ol bende de dermoid kist var sag overde 11 cm 1 kilo agirliginda tek sol yumurtalik calisiyor yumurtlama oluyodu ama en fazla 9 cm buyuyodu ilk ay klomen kullandim ondada buyumedi bi sonraki ay femara kullandim 15 cm buyudu catlatma ignesi oldum hamile kaldim kafana takma catlatma ignesi ile olur senin isinKızlar biliyorum çok başınızı ağrıttım ama inanın benim için çok zor bi ay oldu. İlk olarak ovülasyon testi aldım takip yapayım dedim 13.gün doktora gittim başka birşey için ve polikistik over olduğumu öğrendim. Önümüzdeki ay tedaviye başlama kararı aldık. Bugün de doktor yumurtlamasız adetler görebiliyor olma ihtimalim olduğunu söyledi. Çok kafama takıldı ovülasyon testini bırakmıştım. Tekrar bi deneyim dedim ve bu şekilde gördüm. Sizce yumurtam çok geç gelişiyor olabilir mi? Artık pik göreyim değerlendireyim durumunu geçtim sadece yumurtladığımı göreyim içim rahat etsin yeter diyorum.
Hm biz de heyecan yaptik.bi ona heyecan yapiyorm bir kendimeEvet iğne etkisi 8. Gün 13. Gün baksın en garanti
İgneden kac gun sonra ogrendinizBen 24 subat catlatma ignesi oldum 25 inde iliski oldu 25 subatta yada 26 subatta hamile kaldim kesin tarih yani 21 gunluk hamileyim o doktorlar adet tarihini baz aldigi icin 5 hafta gozukuyor
Ignenin etkisi 10 gun suruyor en az o sure icinde pozitif cikiyor en net sonuc 14 gun o gun yapsin acele etmesin cunki catlatms ignesinde hgc hormonu varARKADASLAR BİR SEY SORCAM LUTFEN BİLEN CEVAP VERSİN. arkadasim ilk bebegini tup bebek yapti. Simdi ikinciyi deniyor. 8 gun once catlatma ignesi vurdu. Bugun gebelk testi yapti cok silik var. İgne etkisi midir sizce