- 16 Kasım 2020
- 289
- 80
- 36
9. Günü ama her gün daha koyu olması gerekmiyo mu pik olana kadarEvet yüklebildinbugün adetinin kaçıncı günü. Tam pik olmamış gibi duruyor
Böyle dalgalanmalar olur yapmaya devam edin henüz pik yok kaçıncı gün bugün adet sonrasıSonunda yükleyebildim sanıyorum
Hayır canım dalgalanmalar olabilirmiş. Sen devam et testi yapmaya. Tüm testlerini alt alta koy öyle daha iyi anlarsın pik zamanını. İlk kez mi ovulasyon testi kullanıyorsun9. Günü ama her gün daha koyu olması gerekmiyo mu pik olana kadar
9. Gün daha silik görünce acaba bi sorun mu var diye çok korktumBöyle dalgalanmalar olur yapmaya devam edin henüz pik yok kaçıncı gün bugün adet sonrası
Tmm biraz içim rahatladı. Evet ilk kez kullanıyorum bi sorun var sandımHayır canım dalgalanmalar olabilirmiş. Sen devam et testi yapmaya. Tüm testlerini alt alta koy öyle daha iyi anlarsın pik zamanını. İlk kez mi ovulasyon testi kullanıyorsun
Ypk canım yapmaya devam et hem şunu unutma bazı aylar yumurtlama olmayabilir sabret devam et inş yumurtlama olur tatlım olmazsa da birdahaki ay olur üzülme kendini9. Gün daha silik görünce acaba bi sorun mu var diye çok korktum
Merak etme canım sen testi yapmaya devam et. Güzel güzel pikler görürsün inşallahTmm biraz içim rahatladı. Evet ilk kez kullanıyorum bi sorun var sandım
Tmm teşekkürler içim rahatladı. Sizin de yeni galiba gözünüz aydınYpk canım yapmaya devam et hem şunu unutma bazı aylar yumurtlama olmayabilir sabret devam et inş yumurtlama olur tatlım olmazsa da birdahaki ay olur üzülme kendini
Benimde bu ay olmadı mesela yumurtlamam yada yumurta gebelik içim yeterince büyümeden çatladı bilmiyorum. Önümüzdeki ay sabah akşam yapacağım ovilasyon kaçırmamak için burda kızlar öyle önerdi sende dene istersenTmm teşekkürler içim rahatladı. Sizin de yeni galiba gözünüz aydın
Bir yerde yumurtlama günlerinin beş güne kadar sürebileceğini okumuştum inşallah bebeğiniz size tutunmuşturİnan bilmiyorum canım ama her ay yumurtlamam oluyor adetim en fazla 2 gün gecikir bu ay bu kadar farklı olması bana yumurtlama günleri gibi gelmedi öyle bile olsa şuan 10 gün var adet olmama kesilmesi gerekmez miydi artik ?
Yarin da yaparsanız bi tik belirir belkiBen çok şaşkınım yani acaba diyorum görmeye mi çabaladıminşallah hayırlısı olur teşekkür ederim
Var gibi gözüküyor, bu basit testler erken gebelik testlerine 10 basarKizlar ya. Kizkardesm zorladi test yaptm cok cok az cizgi var mi. Dun en iyi erken gebelik testlerini yaptim cikmadi. Ben anlamadim bu ay tam olmuyor diyorm yine bir umut isigi.
Siz gördünüz mü sizce çizgi var miYarin da yaparsanız bi tik belirir belki
Yapmaya devam edin testiSonunda yükleyebildim sanıyorum
İnsallh canm bakalm bekleyelmVar gibi gözüküyor, bu basit testler erken gebelik testlerine 10 basar
Hayır gerekmiyor. Benim ovulasyondan 1 gün önce az koyulaşıyor sonra birsen pik oluyor.9. Günü ama her gün daha koyu olması gerekmiyo mu pik olana kadar
Kanda negatif cikip idrarda pozitif ciktiginda batiniz kac gun gecmisti acabaAynı anda ilk idrarla değil oglende yapmıştım kanda negatif çıktıktan sonraki gün
Canim adetine kac gün var ? :) cok sevindim senin icin rabbim bekleyen tüm arkadaslarima nasip etsinKizlar ya. Kizkardesm zorladi test yaptm cok cok az cizgi var mi. Dun en iyi erken gebelik testlerini yaptim cikmadi. Ben anlamadim bu ay tam olmuyor diyorm yine bir umut isigi.
Siz gördünüz mü sizce çizgi var mi
Özellikle burdaki ilk resimde (elinizin uzak oldugu) çizgi net gözüküyor incecikBat yarın benim bu şekilde çıktı bugün yaptığım erken gebelik testi