Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan sonra mı oldunuz sizde, benim bata daha çok var sizi takipteyim öyleyseeeee
Evet canım yumurtlamadan sonra kabızlık oldu inşallah bebişlerimiz bize tutunmuştur ilk defa bu ay adet belirtilerim yok bu kadar ağrısız gelirse çok şaşarım

Canim adetine kac gün var ? :) cok sevindim senin icin rabbim bekleyen tüm arkadaslarima nasip etsin
Canm adetim normalde 2 gun gecikti ama yumrtam iki defa catladigi icin gecikmistr herlde. Bu sekilde birkac gun oncede cikti sonra yaptklarm hep negatif. Yani birseyler oluyor anlamadm. Yarin tekrar deneyecm.

Kızlar yarin bat günüm hastaneye randevu aldim sabah guzel haberler alabilmek icin dualarınıza ihtiyacım var . Bugun ovu. Yaptim bu cıktı bakalim hayirlisi cok dua ettim hepinize insallah rabbim isteyen herkese bi evlat nasip etsin :)

Eklentiler

• 20210319_153157.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 69
Seninki benmkinden daha net. Kesin canm seninmi insallh. Benm bir pozitf bir negatif ahahha. Bakalm yarin ne olacak. Sabah yapalim ikkmzde
Akşam kaset test yaptım negatif çıktı hayali çizgi bile çıkmadı bende çok üzüldüm inşallah varlardır bizimlelerdir

İnşallah güzelim benim yarın müjdeni duymak istiyoruz Allah şimdiden hayırlı evlat etsin inşallah

Kızlar biliyorum çok başınızı ağrıttım ama inanın benim için çok zor bi ay oldu. İlk olarak ovülasyon testi aldım takip yapayım dedim 13.gün doktora gittim başka birşey için ve polikistik over olduğumu öğrendim. Önümüzdeki ay tedaviye başlama kararı aldık. Bugün de doktor yumurtlamasız adetler görebiliyor olma ihtimalim olduğunu söyledi. Çok kafama takıldı ovülasyon testini bırakmıştım. Tekrar bi deneyim dedim ve bu şekilde gördüm. Sizce yumurtam çok geç gelişiyor olabilir mi? Artık pik göreyim değerlendireyim durumunu geçtim sadece yumurtladığımı göreyim içim rahat etsin yeter diyorum.

Eklentiler

• 45EA0AAE-14DA-4054-8501-3B430F5B6381.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…