- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 33
Cok sevindim rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsinBat yarın benim bu şekilde çıktı bugün yaptığım erken gebelik testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsinBat yarın benim bu şekilde çıktı bugün yaptığım erken gebelik testi
Ben yumurtlamadan sonra kabız oldum bata üç gün var hala kabızım gebeysem en belirgin belirtim bu olacak inşallahCanim gebelik olustuysa ostrojenle progestan hormonu kabizliga sebep olabiliyor
Yumurtlamadan sonra mı oldunuz sizde, benim bata daha çok var sizi takipteyim öyleyseeeeeBen yumurtlamadan sonra kabız oldum bata üç gün var hala kabızım gebeysem en belirgin belirtim bu olacak inşallah
Evet canım yumurtlamadan sonra kabızlık oldu inşallah bebişlerimiz bize tutunmuştur ilk defa bu ay adet belirtilerim yok bu kadar ağrısız gelirse çok şaşarımYumurtlamadan sonra mı oldunuz sizde, benim bata daha çok var sizi takipteyim öyleyseeeee
Saol. Canım amin darısı sizlere olsun inşTmm teşekkürler içim rahatladı. Sizin de yeni galiba gözünüz aydın
İnslalah canim daha hic test yapmadinmiBen yumurtlamadan sonra kabız oldum bata üç gün var hala kabızım gebeysem en belirgin belirtim bu olacak inşallah
Canm adetim normalde 2 gun gecikti ama yumrtam iki defa catladigi icin gecikmistr herlde. Bu sekilde birkac gun oncede cikti sonra yaptklarm hep negatif. Yani birseyler oluyor anlamadm. Yarin tekrar deneyecm.Canim adetine kac gün var ? :) cok sevindim senin icin rabbim bekleyen tüm arkadaslarima nasip etsin
İnşallah hayırlısıylaEvet canım yumurtlamadan sonra kabızlık oldu inşallah bebişlerimiz bize tutunmuştur ilk defa bu ay adet belirtilerim yok bu kadar ağrısız gelirse çok şaşarım
Başka test yok mu elinde .Bir tane daha yapsan.Yine çıkarsa kesin vardır .Emin olursun ..Ya ne güzel inşallah darısı bize olsun benimde adete bir gün kala test yaptım hayali bir çizgi çıktı ama çok mu baktım anlayamadım sizinde mi böyleydi
Seninki benmkinden daha net. Kesin canm seninmi insallh. Benm bir pozitf bir negatif ahahha. Bakalm yarin ne olacak. Sabah yapalim ikkmzdeBat yarın benim bu şekilde çıktı bugün yaptığım erken gebelik testi
Geçmemişti bat günü pozitif çıktıKanda negatif cikip idrarda pozitif ciktiginda batiniz kac gun gecmisti acaba
Erken gebelik de hayali çizgi çıkmıştı kaset gebelik yaptım akşam hayali çizgi bile çıkmadı galiba bir şey yokBaşka test yok mu elinde .Bir tane daha yapsan.Yine çıkarsa kesin vardır .Emin olursun ..
Akşam kaset test yaptım negatif çıktı hayali çizgi bile çıkmadı bende çok üzüldüm inşallah varlardır bizimlelerdirSeninki benmkinden daha net. Kesin canm seninmi insallh. Benm bir pozitf bir negatif ahahha. Bakalm yarin ne olacak. Sabah yapalim ikkmzde
Sen de benm gibi bir var bir yok. Allahm aklimiza mumayyet olsun.Erken gebelik de hayali çizgi çıkmıştı kaset gebelik yaptım akşam hayali çizgi bile çıkmadı galiba bir şey yok
İnşallah güzelim benim yarın müjdeni duymak istiyoruz Allah şimdiden hayırlı evlat etsin inşallahKızlar yarin bat günüm hastaneye randevu aldim sabah guzel haberler alabilmek icin dualarınıza ihtiyacım var . Bugun ovu. Yaptim bu cıktı bakalim hayirlisi cok dua ettim hepinize insallah rabbim isteyen herkese bi evlat nasip etsin :)
Buraya attığımda resmî her gören gördü çizgiyi çok umutlandım ama çok korkuyorum inşallah boşuna heveslenmemişizdirSen de benm gibi bir var bir yok. Allahm aklimiza mumayyet olsun.
Cnm sabah ilk idrarla belli olur insallhBuraya attığımda resmî her gören gördü çizgiyi çok umutlandım ama çok korkuyorum inşallah boşuna heveslenmemişizdir
aminn isteyen herkese nasıp etsın cok tesekkur ederım inşallah :)İnşallah güzelim benim yarın müjdeni duymak istiyoruz Allah şimdiden hayırlı evlat etsin inşallah