- 16 Haziran 2014
- 711
- 615
ay hamılemısın acaba ?Kızlar bana bir yardımcı olun lütfen. Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum. Geçen hafta bugün piki görmüştüm. Sonra baya bi silikleşmişti. Bugün yine yaptım böyle çıktıikinci yumurtlama mı olcak acaba. Ve bu kadar erken ikinci yumurtlama olur mu ya? Arası tam bir hafta çünkü. Acemilikten soruyorum bu konuda pek bir bilgim yok çünkü
regl dönemine doğru ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başlıyor ama pik olmuyor. bir ayda iki kez pik olursa ya tekrar yumurtlama oldu ya da gebelik belirtisi diyorlar ben de merak ettimKızlar bana bir yardımcı olun lütfen. Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum. Geçen hafta bugün piki görmüştüm. Sonra baya bi silikleşmişti. Bugün yine yaptım böyle çıktıikinci yumurtlama mı olcak acaba. Ve bu kadar erken ikinci yumurtlama olur mu ya? Arası tam bir hafta çünkü. Acemilikten soruyorum bu konuda pek bir bilgim yok çünkü
tşk ederimYok hayır battan itibaren 11. Günlove06
Evet bence değerlendir çatlamış yumurtanMerhabalar arkadaşlar. İnsallah herkes iyidir. bugünkü ovulasyon testi sonucu im aşağıdaki şekilde :Eki Görüntüle 2785413
dünkü de şöyleydi :
Eki Görüntüle 2785418
Dünü ve bir önceki günü değerlendirdik. Bugünü de mi değerlendirmek gerekli?
1 haftada olur mu ki böyle yaay hamılemısın acaba ?
Ay allahım inşallah ikinci söylediğindirregl dönemine doğru ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başlıyor ama pik olmuyor. bir ayda iki kez pik olursa ya tekrar yumurtlama oldu ya da gebelik belirtisi diyorlar ben de merak ettim
Cok teşekkür ederim.Evet bence değerlendir çatlamış yumurtan
Adetine kaç gün kaldı .eğer adete çok yakın değilse tekrar yumurtlamada olabilir ama adete yakın ise hamilelik olabilirKızlar bana bir yardımcı olun lütfen. Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum. Geçen hafta bugün piki görmüştüm. Sonra baya bi silikleşmişti. Bugün yine yaptım böyle çıktıikinci yumurtlama mı olcak acaba. Ve bu kadar erken ikinci yumurtlama olur mu ya? Arası tam bir hafta çünkü. Acemilikten soruyorum bu konuda pek bir bilgim yok çünkü
Valla öyle oluyor gerçekten. Bende yılıyorum ama yapacak bişey yokCok teşekkür ederim.
Yıldım artık aşındım yaAma napcaz mecbur
Canım böyle olunca akşama pik oluyor mu senin bende öğlen 12 de yaptım böyle çıktı akşam pik olur muKızlaaar testim pike yaklaşmış aksam hatta pik olur muhtemelen. Ama ben bu gece kandil diye denemek istemiyorum. Bekledigim gibi aksam pik olsa ama ben sabah degerlendirsem 12 saat sonra oldugu icin şansımı düşürür müyüm sizce?
Adetime daha 1 hafta var canım yani tahminlerime göreAdetine kaç gün kaldı .eğer adete çok yakın değilse tekrar yumurtlamada olabilir ama adete yakın ise hamilelik olabilir
Erken gebelik yaptım sabah negatif çıktıAdetine kaç gün kaldı .eğer adete çok yakın değilse tekrar yumurtlamada olabilir ama adete yakın ise hamilelik olabilir
ovulasyondan sonra 1 hafta geçmiş daha gebelikte negatifi çok dikkate alma 12. günden sonra yine yap güzel haberi alırsın inşallahErken gebelik yaptım sabah negatif çıktı