Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana bir yardımcı olun lütfen. Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum. Geçen hafta bugün piki görmüştüm. Sonra baya bi silikleşmişti. Bugün yine yaptım böyle çıktı 😧 ikinci yumurtlama mı olcak acaba. Ve bu kadar erken ikinci yumurtlama olur mu ya? Arası tam bir hafta çünkü. Acemilikten soruyorum bu konuda pek bir bilgim yok çünkü 😊

Eklentiler

• 20210218_111719.jpg
    20210218_111719.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar arkadaşlar. İnsallah herkes iyidir. bugünkü ovulasyon testi sonucu im aşağıdaki şekilde : 75575938-9759-4580-83BB-6D6F9205C53C.jpeg

dünkü de şöyleydi :

FAB29AB8-DA7D-4EDD-91AB-FBEF7E6149C5.jpeg

Dünü ve bir önceki günü değerlendirdik. Bugünü de mi değerlendirmek gerekli?

Kızlar bana bir yardımcı olun lütfen. Bu ay ilk defa ovulasyon yapıyorum. Geçen hafta bugün piki görmüştüm. Sonra baya bi silikleşmişti. Bugün yine yaptım böyle çıktı 😧 ikinci yumurtlama mı olcak acaba. Ve bu kadar erken ikinci yumurtlama olur mu ya? Arası tam bir hafta çünkü. Acemilikten soruyorum bu konuda pek bir bilgim yok çünkü 😊
ay hamılemısın acaba ?

regl dönemine doğru ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başlıyor ama pik olmuyor. bir ayda iki kez pik olursa ya tekrar yumurtlama oldu ya da gebelik belirtisi diyorlar ben de merak ettim :KK64:

regl dönemine doğru ovulasyon testi tekrar koyulaşmaya başlıyor ama pik olmuyor. bir ayda iki kez pik olursa ya tekrar yumurtlama oldu ya da gebelik belirtisi diyorlar ben de merak ettim :KK64:
Ay allahım inşallah ikinci söylediğindir 🙏🏻 ama hemen heveslenmeyeyim sonra hüsran olmasın 😊 her gün tekrarlayayım mı ki testi yine?

Kızlaaar testim pike yaklaşmış aksam hatta pik olur muhtemelen. Ama ben bu gece kandil diye denemek istemiyorum. Bekledigim gibi aksam pik olsa ama ben sabah degerlendirsem 12 saat sonra oldugu icin şansımı düşürür müyüm sizce?

Eklentiler

• 16136466840708172751528489273485.jpg
    16136466840708172751528489273485.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 38
Hayıt ile çakşır toz mu arkadaşlar internetten baktım kökü ve tohumu buldum ikisininde

Adetine kaç gün kaldı .eğer adete çok yakın değilse tekrar yumurtlamada olabilir ama adete yakın ise hamilelik olabilir 😊😊

Kızlar yumurtlamamın ilk gününü değerlendirdim ama ikinci gün (dün ) değerlendiremedim .bugün yumurtam çatlamış ovu testi çok silik çıktı.dün değerlendiremedik diye ya olmazsa diye korkuyorum bugünü değerlendirsek şansımız var dimi hala gün aşırı oluyo sonuçta

Kızlaaar testim pike yaklaşmış aksam hatta pik olur muhtemelen. Ama ben bu gece kandil diye denemek istemiyorum. Bekledigim gibi aksam pik olsa ama ben sabah degerlendirsem 12 saat sonra oldugu icin şansımı düşürür müyüm sizce?
Canım böyle olunca akşama pik oluyor mu senin bende öğlen 12 de yaptım böyle çıktı akşam pik olur mu

Kızlar ben adet takvimi uygulaması kullanıyorum adet başlama tarihim genelde tutuyor. Şimdi o programda yumurtlama günü yarın görünüyor. Bugünü ve yumurtlamadan sonraki ki günü mü değerlendirmeli, yoksa yumurtanın göründüğü günü mü iki gündür de bi dolgunluk var kasıklarda. Akıntı var.

X