Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnn herkese hayırlı kandiller şu mübarek gece yüzü hürmetine inşallah hepimiz hamile kalalım sağlıklı nur topu gibi bebeklere aminn ecmain
Amiiin kuzummmm, Rabbim isteyen bekleyen herkese bu güzel haberi tattirsin. Sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir hayat yaşayalım inşallah

Regaib: Herhangi bir şeyi istemek, çaba sarf etmek, gayret göstermek anlamına gelir. Başka bir ifade ile Regaib bu geceye rağbet edenlere Allah’ın da rağbet etmesi demektir. Aylarca yıllarca emek verdiğimiz bu yolda rabbi gösteriğimiz emeklere çabalara dileklerimize inşallah rağbet etsin bu kandil günü ana rahmine HZ. Muhammed efendimizi düşüren rabbim bu ay bizlerede hayırlı evlatlara hamile kalmayı aynı sevinci yaşamayı cümlemize nasip etsin kızlar inşallahh​

AMİN

Kızlar merhaba hayırlı kandiller bn bugün niyetliyim ama ovu testini öğlen yapıyrm hep işe yarar mı sice
sonuçta testte sıvı alımı kısa süreli kıstılanıyor. aç olmanda bir sakınca yoktur diye düşünüyourm . mantıken konuşuyorum tabi belki farklı bir görüşü olan olabilir

Amin .bu gecenin hürmetine bol bol dua edin kızlar .allah hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Deva adetin bitti mi benim bitmedi hala ovulasyon testimde kargoda bugün gelir certain marka indirimdeydi ondan aldm yanında laboquick kaset test ile
Evet canım biteli 5 gün oldu muhtemelen aynı yerden aldık bende bittiği gibi kullanmaya başladım inşallah piki görürüz bu ayyyy

Kızlar en son 11 yazanı bugun yaptım. Yarın sizce pik olur mu

Eklentiler

• IMG-20210218-WA0002.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 68
Bende onu yaptim canim 3 gun surunce havuc suyunu ictim ama yine tutmadi yarin doktorda muayenem var bakalim kist falan mi oldu neticelendirir yarina insallah

Hadi ya o kadar konuşmuşsunz ki hepsini okuyamadım neyse bir gün arayla mı daha iyiymiş yani öyle deneyelim birde
Zaten sperm 3 gune kadar yaşayabiliyor bi iki gun arayla ilişki olursa rabbim nasip ettiyse tutuyor. Bu mübarek günde rabbim hakkımızda hayırlısını versin dualarimizin cok şükür oldu sevincini yaşatsın inşallah. Herkese hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…