Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çakşır ve hayıt kullanımı nasıl olacak peki
ikisi de aynı şekilde bir su bardağını göz kararı üçe böl üçte birini koy bardağa çakşır yada hayıtın üzerine su ilave et ama mutlaka içme suyu olsun sabah ve akşam yemeklerden önce için eşin çakşırı sen hayıtı içeceksin hayıt tadı iğrenç birşey ben arkasından bir kaşık zencefilli bal atıyorum ağzıma başka türlü içemiyorum sende öyle dene :)

Merhaba ne zaman içmeye başlamak lazım benimde prolaktin biraz yüksek çıktı düşmesi için içeceğim inşallah.
Ben adetim bitince başlıyorum 1 hafta kullanıyorum ama yumurtlama olunca bitirmen gerekiyormuş. Yani ben adetin azalınca başlayıp 1 hafta kullanıyorum eşimde sorun olmuyor zaten onu da ben bıkarktıktann 2 3 gün sonra bıraktırıyorum.

Esimizinde mi kullanması lazım?

Esimizinde mi kullanması lazım?
Bu çaksır suyu sperm sayısı arttırıyor hareketlilik arttırıyor. Yumurtanın kalitesini arttırıyor canım sen prolaktin için kullanacağım demişsin sanırım onun için etkisi var mı bilmiyorum benimde yüksek çıkmıştı ilaç kullandım ben doktor verdi.

çakşır veya hayıtı meyve suyula karıştırsak olurmu bir bayan öyle yapmış

Kimyasal deney gibi herşeyi birbiriyle karıştırıyoruz ben bikaç saatte bi vitamin takviyesi alıyorum işyerinde karışım yapıyo kaçın patlıcak burası diye gülüyolar artık

valla ben meyve suyu duymadım üzerinde de içme suyu yazıyor bece daha düzgün usulüne göre yap sen belki birşey ile karıştırmak etkisini azltır şişenin üstünde de içe suyu yazıyor zaten

inanmickasın belki ama telefonum bozuldu yeni telefon arayışındayım :) birkaç gündür son demlerini yaşıyordu bugünde açılmıyor bula bula bugünü buldu
tamam sen haber edersin bana ben sana çağrı atarım anım yeni tel gelince sorum yok benimde klavye bozuk eksik gedik allah ne verdiyse yazıyor valla

Kimyasal deney gibi herşeyi birbiriyle karıştırıyoruz ben bikaç saatte bi vitamin takviyesi alıyorum işyerinde karışım yapıyo kaçın patlıcak burası diye gülüyolar artık
kimyasal deney deği aslında kadın sadece hayır içiyor erkekte ÇAKŞIR başka bir ekleme yok ki hayıtın faydaları çok fazla erken menapozda dahil buna

kızlar konuyla alakasız ama telefonum bozuldu . hangi marka aliyim sizce hani şöyle orta yollu çok büyük olmayan ömrü çok kısa olmayan tarzda birşey önerileriniz varsa yazar mısınız

kızlar konuyla alakasız ama telefonum bozuldu . hangi marka aliyim sizce hani şöyle orta yollu çok büyük olmayan ömrü çok kısa olmayan tarzda birşey önerileriniz varsa yazar mısınız
Canım ben 3 yıldır ixomia kullanıyorum tık demedi maşallah. Çok memnunum her ozelliginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…