Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prowomen oluşmaya başlayan yumurtanızın büyümesine ve kaliteli olmasına fayda sağlar.
2 eczaneye sorduk bulamamis esim hatta bir tanesi hic duymadim bile ne icin kullaniliyormus demis esimde ben soylemistim anlatmis ne hallere dustuk vallahi. Cevrede olan eczanelere soracagim yarin. Siz internetten mi aldiniz peki

Bizde sabah bunu konuşuyorduk1 gün arayla girilse daha iyiymiş sanırım. Kalitesizleştirmeyelimmm spermcikleri

2 eczaneye sorduk bulamamis esim hatta bir tanesi hic duymadim bile ne icin kullaniliyormus demis esimde ben soylemistim anlatmis ne hallere dustuk vallahi. Cevrede olan eczanelere soracagim yarin. Siz internetten mi aldiniz peki
Bizde eczaneden aldık canım. Eczanede yoktu ama siparişle depodan getirtiyorlar İnternetten tavsiye etmem hem orjinalliği güvenilir değil hemde daha pahalı

Merhaba bende aranıza katılmak isterim 30 yaşındayım 11 aydır ikinci çocuk için denemedeyiz folik asit kullanıyorum BAT 20 Şubat

Deme öyle benim yaş 40 birde erken menopoz dediler ki genetikte ailemde her iki tarafta 55 yaşından sonra menopoza giriyor hele ananem 4 çocuğunu torunlarından sonra yaptı 11 tane çocuğu var 60 yaşında menopoza girdi FSH değerim 37 di clife kullandım 10 gün ve bide rahim incelmesi vardı bunun için de nar suyu içtim geçen ay tekrar tahlil yaptırdım 14 e düşmüş FSH E2 ilk tahlil 5 di sonraki tahlilim 37 oldu bu tahlillerde sonra bu ay ovulosyon testiyle yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım ne olacak.

Annen çok doğum yaptığı icin yumurtaları tukenmemis geç evlendiysen onun zararları benim de FSH 13 amh 0.91 bu ayda olmazsa Dr bakalm ne diyecek

Aynı şey bende de oldu şehir dışından geç gelince dün boş geçti önceki günü değerlendirdiysen yeterli olur yine bugünü de değerlendirirsin olur inşallah

Sagol canim ilgin alakan icin nasip isi o sende tez vakitte hemencecik cift cizgiyi gor insallah
amin hep birlikte görelim sadece ben değil hepimiz gönülden dileyen bekleyen herkes bebek müjdesi alsın burada tanımadığım herkesin güzel haberlerini almak istiyorum bu ay herkese sebep olmak istiyorum allahın izniyle :)

güzel şeyler olacak inşallah fana takma akışına bırak sen olması gerekeni yapmışsın allah verir isteyene inşallah ben inanıyorum sende inan
şu tahlil işini bırakın ya onları takarsanız olmaz i onlar insanı yıpratır herşey yolunda diye düşünün evrene doğru mesaj gönderin iyi düşünün iyi olsun yok o tahlil öyle çıktı yok bu tahlil böyle çıktı millet nasıl hamile kalıyor çatır çatır sağlıklı olduğunuza inanın lütfen eksik gedik aramayın kendinizde

annenle kıyaslama kendini her insanın vücudu yediği içtiği farklı illa annen gibimi olacaksın biraz toz pembe bakmak lazım hayata bu doğuranlar bizden daha iyimi besleniyor daha iyi şartlarda mı bir düşünün yemeğe ekmeği yok kadınların dağda bayırda çalışıyor soğukta kışta kocadan ilgi yok mutlu değil 10 tane doğuruyor bizim onlardan tek eksiğimiz stress yapıyoruz başka birşey değil takıyoruz kafaya oldu mu olmadımı başka bir sebep yok bence

burdan biri yazmıştı yumurtlamayı gördükten sonra hergün havuç suyu içmiş çatlayana kadar
umarım faydası olur
hatta gülbahar ölçü diye bir bayanın videosu var oda bu şeklide hamile kalmış (onun videolarını seyret ne dmeek istediğimi anlarsın ) kafamda bir sürü şey dolanıyor ama anlatmaıyorum:) videolara bak
diğer yazan arkadaşta hamile yeni daha

vallahi sen daha yolun başındasın tatlım biraz sabırlı olmalısın daha ilk maçta yenilgiyi kabul ettin yahu :) Hayıt al tüm sorumdala deva kist iltihap yara adet düzensizliği içini temizliyor resmen doğurganlığı artırıyor sabah akşam iç eşinede Çakşır içir sabah akşam aktara sor nasıl kullanacağını sonra eğer düzenli gün aşırı ilişkin varsa ovulasyon testine gerek yok zaten klomen kullan sende adetin 3.günü başla ve 5 gün boyunca sabah akşam iç 5 gün bittimi sonra 5 günde ara ver hemen hız kesmeden çalışmalara başla bak nasıl geliyor bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…